”Var hon verkligen kär i honom? Jag hade mina tvivel.”
Ett år efter dödsfallet Giampiero Galeazziberömd sportkommentator, programledare och journalist, hans dotter Susana, journalist för Mediaset, ville bli ihågkommen padre I en utökad intervju med veckotidningen Diva e Donna. Journalisten berättade om allt, utan att skona ens direkta attacker mot honom Mara Venere. Dominica N broadcaster och Giampiero Galeazzi har varit vänner under lång tid: tack vare Dominica på 90-talet har journalistens popularitet ökat så mycket att han till och med förtjänar titeln En bit kött. Det sista tv-framträdandet före döden var bland annat i vardagsrummet Zia Mara under 2019.
Läs också> Kommer Gf Vip att konkurrera med Balando? Kolla in decemberöverraskningshypotesen
Familjen Gallazzi godkände dock aldrig mycket av Giampieros engagemang i Dominica Inn, som Susanna själv hävdade: «I vissa fall var det pinsamt. Redan som karaktär var han ur linje, han såg honom förklädd till Musse Pigg eller en sparv, och han såg honom dansa som en björn. Vi sa diskret till honom att det kanske inte var fallet, men det tog han inte hänsyn till.


”Jag chef Från den tidens sport behandlade Marino Bartoletti honom milt sagt inte särskilt bra. Jag kan förstå att du inte håller med om vissa saker, men det fanns en mänsklig illvilja mot honom”, fortsatte Susanna.


ge sig på


Susanna inledde sedan en svidande attack mot Mara Venere för hennes beteende efter Beastcons död: ”Det sorgligaste? Jag älskar mina föräldrar Mara Venere. Jag hade mina tvivel och tvivlar fortfarande på om hon verkligen älskade honom. Dagen efter hennes död rapporterades det att hon var en eländig änka som ringde för att tala om föräldrarna till Marino Bartoletti som var tvungen att presentera ett av hans porträtt. boken Andra var inte direkt hans vänner. Det finns ingen hänvisning till Maras familj. Inga kondoleansmeddelanden, inte ens till min mamma. Min far blev mycket förvånad och förbittrad». Hur kommer Mara Venier att reagera?

Se även  Kommer du ihåg Ludovico Fremont, Walter Des "I Cesarone"? Här är vad som hände med...


Smärta


Susanna anförtrodde att hon saknade sin pappa väldigt mycket och drömde ofta om honom: ”Jag saknar allt. Jag saknar hans röst så mycket, jag tittar på telefonen, jag förväntar mig alltid hans samtal. Andra gånger är det jag han vill ringa. Senast jag såg honom var en vecka innan hans död på rehabiliteringsmottagningen där han fick sitt knä behandlat. Han var glad den dagen. De Medici De sa till honom att han kunde börja gå igen. Han ångrade att han opererades. Han förlorade sin mamma i leukemi, sin pappa i en hjärtattack, och han hatade alltid sjukhus och trodde inte på medicin. Men han var glad den dagen.
Senast uppdaterad: torsdagen den 24 november 2022, 21:06© Reproduktion reserverad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.