Italienska ligan: Frosinone slår Salernitana med 3-0. Campany i andra divisionen, nyheter och bilder – Fotboll

Frosinone vinner över Salernitana 3-0 Nyheter Inför den 34:e omgången av den italienska ligan. Kampanien-laget degraderades matematiskt till Serie B

Jag är en ogre

I den 85:e minuten, Frosinone – Salernitana 3-0 – Nader Zortia (Frosinone) skjuter med vänsterfoten utanför straffområdet i det nedre vänstra hörnet. Assist av Marco Brescianini efter en kontring.

I den 25:e minuten, Frosinone – Salernitana 2-0 – En dödlig kontring för värdarna, Chidera skickade Valeri ner till vänster, och den före detta Cremonese-spelarens boll var perfekt för inledningen av Brescianini som gjorde 2-0 till Costil!

10:00 Frosinone – Salernitana 1-0 – Argentinaren kyler ner sig från straffsparken och ersätter Costil för att radera misstaget mot Napoli!

Frosinone-Salernitana

Kalender

Ranking

matchen

Eusebio Di Francesco uppnådde seger på den mörkaste natten i Salernitana i början av den 34:e omgången. Frosinone smakar tre poäng igen efter mer än tre månader (den senaste framgången var den 21 januari) och dömer Kampanien-laget till nedflyttningskonton. Efter 3 år av den italienska ligan. Detta är den andra domaren i den italienska ligan efter att Inter vunnit den italienska ligatiteln. Men för Salernitana var det ett väntat avslut på en turbulent säsong med 15 poäng på 34 matcher och fyra tränarbyten som inte kunde vända trenden. Från och med imorgon i Salerno är det framtiden men med många okända som börjar med klubbens struktur, påverkad av det ständiga skanderandet, andas Frosinone, hoppar till 31 poäng och i väntan på morgondagens och söndagens matcher lämnar de nedflyttningsplatsen, flyttar till +3. Från Udinese trea från senast och ikapp Empoli och Verona. En klar framgång efter 12 spurter, det femte fördelaktiga resultatet i rad, vilket ger självförtroende i det sista loppet om frälsning. Soles återkomst till mål är goda nyheter för Di Francesco. Samtidigt förlitar sig Di Francesco på en 3-4-2-1-uppställning som har säkerställt en bra balans de senaste veckorna. Tre försvarare (Lirola, Romagnoli och Okolie) framför Turati. Zortia och Valery är på vingarna för att försöka bryta igenom motståndarens linjer med ett flexibelt spel. Mazzitelli och Barrenechea interiör med körkort. Sule och Brescianini stöttar anfallaren Chidera.

Däremot gjorde tidigare Stefano Colantuono oavgjort mot Salernitana i ett 3-5-2-format, vilket resulterade i ett spelarbyte jämfört med matchen som förlorades hemma mot Fiorentina. Fazio (Di Francescos tidigare Roma-spelare som Manolas), Pirola och Pirozzi utgör trion av försvarare. På mittfältet är Sambia och Bradarić ytter. Koulibaly, Pesek och Vignato (för första gången som förrätt) i mitten. Chauna och Ekwuemisi är anfallarna. Tung frånvaro för Colantono som blir utan avstängde Candreva och skadade målvakten Ochoa. Nyfiken: det var bara två Salerno-fans närvarande i bortasektionen stängd för invånarna i Kampanien. Scenariot är klart. Frosinone fortsatte attacken och förlitade sig på en svepande manöver som involverade flankerna Zortea och Valeri. Sol lyste direkt i den fjärde minuten och tvingade Costil att ta skydd i hörnet efter en giftig touch. Tack vare kombinationen av vingarna genererades straffsparken. Zortea till höger serverar Valery till vänster som bevakas av Sambia. För domaren Furneaux råder det ingen tvekan: ett skott från elva meter. Solet raderar Napolis misstag och gör målet 1-0. Säsongens 11:e mål som bröt en 10 matcher lång torka. Utförsmatch, Salernitana svarade med ett svagt skott från El Chouna som blockerades av Turati. Men Frosinone är inte nöjd och fortsätter att trycka på gaspedalen. I den 25:e minuten dubblade de således ledningen genom Brescianini, efter en underbar kontring organiserad av Chidera och Valeri, som fortfarande var avgörande. Poängen på isen? Det kan tyckas så, men istället gör det andra målet Salernitana.

Kampaniens lag utgjorde ett hot i den 28:e minuten tack vare en nick från Koulibaly efter ett inlägg från Bradric. Sedan kommer ett försök av Bradarić i den 34:e minuten medan Vignato gör mål, men det är offside. Den andra halvleken börjar igen med två nya funktioner: Frosinone-målvakten Turati lämnar på grund av en skada på hans högra hand och Cerofolinis inträde, Pierrozzis utträde från Salernitana på grund av skada och Passalidis inträde. Lågt tempo med Frosinone som letar efter besittning för att stoppa spelet och inte komplicera deras liv. Salernitana försöker komma tillbaka in i spelet genom framträdanden av Vignato, Chauna och Ekwuemesi. Den sistnämnde var den som gjorde mål i den femte minuten efter en hörna, men domaren avbröt det på grund av ett misstag av Fazio på Lirola. I den 25:e minuten kolliderade Ekwuemisi med Okoli och föll inne i straffområdet, men domare Furno blåste i sin visselpipa för en offensiv foul. I den 31:a minuten hade Salernitana en stor chans att dra tillbaka en: Gomez, som precis kommit in, missade Koulibalys inlägg i ett tomt mål. Men i den 40:e minuten avvärjde Zorte kontringsrädslan och gjorde 3-0 med ett vänsterskott utanför straffområdet. Första målet mot Frosinone för den tidigare Atalanta-spelaren. Frosinone hoppas och Salernitana tar farväl av den italienska ligan.