”Smärtsamt ögonblick, jag kan inte ta med mina barn till Italien” – Corriere…

”Den smärtsamma separationen har pågått under en tid. Jag har hanterat det tyst för att hålla alla konfidentiella. Vi har nyligen inlett skilsmässaförfaranden. Nu är all min uppmärksamhet inriktad på att skydda oss två.” barnL. Således meddelade Tiziano Ferro, via Instagram, slutet på sitt äktenskap till maken Victor Allen.
Margarita och Andres (de två barnen) ”Just nu De spenderar det mesta av sin tid med mig hemma. I detta ögonblick kan jag inte lämna dem, och jag kan inte ta dem med mig till Italien – tillägger sångaren och förklarar att han av denna anledning inte kan respektera de datum som satts i Italien för att presentera hans roman -. Du vet: jag gick på turné mot läkarnas råd. Jag skulle aldrig ställa in de festerna. Men den här gången är det annorlunda. Det handlar inte om mig och min hälsa; Två mycket små barn och deras lugn . ”Jag ber uppriktigt om ursäkt, men nu är de min prioritet.”

Dubbeläktenskap i USA och Italien

Efter ett treårigt förhållande gifte sig Tiziano Ferro och Victor Allen den 25 juni 2019 i Änglar Den 13 juli samma år upprepade de sina löften Sabodia. ”Det var Victors idé. När jag såg honom på knä med ringen brast jag i gråt. För mig är han redo att bli pappa”, sa sångaren. Fåfänga galleri. Det var en period av entusiasm, leende liv och åtaganden som gjordes även som en offentlig person. ”Med äktenskapet har Victor blivit en del av min familj, och detta är ett faktum som inte kan tystas, och det är ett faktum som jag hoppas kommer att vara till nytta för någon, precis som när jag lämnade mig. Jag säger detta som medborgare, som son, som sångare och låtskrivare på scen. Men också som bror och vän. Låt oss sätta människor i centrum: kvinnor, män, barn och alla människor. Och familjen i alla dess betydelser, så länge det alltid finns kärlek och skydd i centrum. Ja, de senaste åren har ojämlika rättigheter fått mig att känna mig besviken, bitter och arg.”

Se även  Han kallade honom en knarklangare i direktsänd tv

Barn till Tiziano Ferro och Victor Alen: Margherita och Andreas

jag barn De anlände i februari 2022: Margarita H Andreas De adopterades när de var 9 och 4 månader gamla. ”Två telefonsamtal gjorde mig till den lyckligaste mannen i världen. Det första för några månader sedan: en liten flicka. Det andra några veckor senare: den här gången en bebis. ”För Victor och mig representerar upplevelsen av faderskap den högsta utmärkelsen , och de mest krävande bördorna”, skrev Tiziano Ferro. Livsglädje växlar alltid med smärta. ”Det här mörka ögonblicket kommer att passera och vi kommer att gå tillbaka till att sjunga och skratta och prata om min bok, mitt liv och vårt – sångaren skriver kl. slutet av hans inlägg – vi kommer fortfarande att ses på långt håll. Jag älskar dig.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *