”Berardi är där, och det är där vi testar Traore. I Fratesi…”

Sassuolo: Dionysiska ord

”Det är synd för förra veckan, om man tänker på de första femton matcherna, då de bra sakerna vi gjorde innan gick dåligt. Nu börjar vi igen, vi återhämtar flera anfallsspelare, jag får mycket urval och det säger en del: Jag är övertygad om att om vi kan. Från att hitta kontinuitet kommer vi att kunna vara mer offensiva. Det måste vi vara.”

Traore

”Låt oss säga att om han är bra så är han på planen. Jag säger inte bara fysiskt: han gjorde de första månaderna där han inte var bra fysiskt och vi försökte tvinga honom, men han måste också vara bra mentalt. Han är ung, han måste fortfarande avsluta sin mognadsprocess och han måste Han är bra på att hitta sin position. Just nu testar vi honom mer inne på planen och han kommer att spela där, om han spelar.”

Om Berardi

”Vi har alltid pratat om Sassuolo och Berardi, för han är en spelare som gör skillnaden. Men styrkan kommer från laget, och sedan tar individen upp det. Vad ska jag fråga Domenico? Att vara sig själv som alltid. Tyvärr har han var inte tillgänglig mycket på grund av skadan, han kommer att vara på planen.” Imorgon och det är viktigt för honom såväl som för hela Sassuolo.”

på Pinamonte

”Låt oss säga att det var värvningar på sommaren… också för att det också var försäljning. Coaching gör mycket, men matcher är fler. Jag har redan sagt att jag förväntar mig mer av Andrea, det är underförstått att han redan har gjort positiva saker i lagets prestation. Han måste också fråga. Mer av samma sak, men det gäller för vem som helst: ingen högstadivisionsspelare kan sluta.”

Om Vratesi

”Jag hoppas Frattisi är som Sura Camilla, låt mig skämta: att alla vill det och ingen tar det. Alla måste hävda sig, för mig kan han bättre än de första femton, och han kan få mer kontinuitet. På dessa sex månader , han måste Han blir bättre, om han gör nästa drag blir det någon annanstans. Jag är säker på att hans resa inte är över i Sassuolo.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.