Den 20:e mästerskapslåten signerad av Tananay, Madame och Rose Phelan kom ut. Text

”I Had a Dream” är tillgänglig idag. Det här är dagar av oändlig glädje och firande för alla Inter-fans som nu kommer att kunna höra och sjunga låten som hyllar den andra stjärnan.

Låten du skapade Tananay, den onda Madame E. Rose Den har djupa men fräscha, ungdomliga och intensiva undertoner. En låt som betonar den djupa kärleken till Inter och känslan av att tillhöra färgerna på Nerazzurri, som talar om Milano, och gör det genom att blicka mot framtiden, till nästa mål som ska uppnås ”Men jag vill ha mer… ” som refräng. Det perfekta soundtracket för att fira Nerazzurris resa som ledde till deras 20:e diskantvinst.

”I Had a Dream”, en låt producerad av Eclectic Music Group tack vare det gemensamma arbetet med Sugar Music och WMI, förkroppsligar perfekt Interisms värden och är en del av utvecklingen av Inter-varumärket som har uppnåtts under de senaste åren . Festlåten finns tillgänglig på stora digitala musikplattformar

”Jag hade en dröm” – Text

Internationellt, med dig är irrationellt. Det finns en ny stjärna som lyser på gatorna. Förlåt mamma, jag kommer inte tillbaka till dig ikväll, det är Milan som vinner och han vill att jag ska vara med honom under Madonnina för att heja på dig, oavsett om han är hemma eller över månen. Jag har ett utrymme i mitt hjärta, du var min första kärlek.

Men jag vill ha mer, mer, och jag drömde att du var där, och att du ville ha mer, mer, och jag hade en dröm som verkade verklig.

Se även  Eintracht vinner Europa League, sätter Ranger på straffar - Sport

Och jag tycker synd om dig, du vet. Att det inte finns någon vanlig söndag hos dig. Och du gillar att jag är instabil, vi är två stjärnor i stormen. Milan, du är den ömtåliga delen för mig, men tack vare dig lärde jag mig att kämpa. Och när du är långt borta gör mitt hjärta ont, men sådan stor kärlek är universell. Det är inte lätt för dig, men det är djupt.

Men jag vill ha mer, mer, och jag hade en dröm att du var där, att du ville ha mer, mer, och jag hade en dröm att jag med dig verkade känna mig som en igloo, under södra solen, som om himlen var svart och blått samtidigt.

Om det bara finns en kärlek som den blå låten så är det du för mig och det är du för mig. Men jag vill ha mer, mer, och jag drömde att du var där, och att du ville ha mer, mer, och jag hade en dröm som verkade verklig.

Lyssna ”Jag hade en dröm”

Spotify

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *