Ascoli-Südtirol 1-2: Slutresultat och höjdpunkter

• Det var allt för Ascoli-Südtirol livestreamen, jag hoppas att ni får en bra fortsättning på kvällen. 18:22

• I ställningen fryser Bianconeris balans till 22 poäng och är i slutspelszonen, medan de rödvita hoppar till 27 poäng. I nästa omgång, Südtirol-Venedig och Catanzaro-Ascoli. 18:22

• Sudtirol återvänder till framgång genom att erövra Del Duca tack vare Tait och Masiello. Ascoli besegrades trots en tillfällig kvittering tack vare Taits självmål. 18:20

• 90'+7'

Jag slutar! Ascoli – Sydtyrolen 1-2! Tait-mål, självmål av Tait och Masiello. 18:19

• 90'+7'

Sista dygnet innan slutsignalen. 18:18

• 90'+5'

Rawti Varning: Fel på Dovizi. 18:16

• 90'+4'

Ascoli tvingade fram den sista kvitteringen från Südtirol när han försvarade målet. 18:15

• 90'+2'

Ett tecken från Rodriguez som gör allt bra även krysset som var lite djupt. 18:13

• 90'+1'

De första 7 minuterna av stopptiden spelades. 18:12

• 90'

Matchledaren försöker avsluta matchen efter medicinskt ingripande. 18:11

• 89'

Matchen stoppades: ett vadproblem för domaren Marco! 18:10

• 88'

Hörna för Ascoli. 18:08

• 87'

Inkast i hemmalagets anfallszon. 18:08

• 85'

Fem minuter till 90'. 18:06

• 83'

Femte bytet i Sydtyrolen: Cagnano in och Masiello ut. 18:03

• 81'

Tait Varning: Taktiskt fel. 18:02

• 80'

Ett kryss korsar Polozzis mållinje. 18:02

• 78'

Statistiskt piller: Säsongsmål nr 2 för den rödvita försvararen. 18:01

• 78'

Mål! Ascoli-Sudtirol 1-2! Masilo nätverk. Gästerna tar ledningen igen: Masiello tar tillbaka bollen från Rodriguez, byter med Casiraghi, går in i området och slår Viviano.

Ta en titt på Andrea Masiellos spelarprofil18:00

• 77'

Femte förändringen i Ascoli: Quaranta går in och Celia går ut. 17:57

• 77'

Den fjärde förändringen i Ascoli: Vaisanins härkomst och Mantovanis avgång. 17:57

• 75'

Arrigonis högra fot blockeras av Valzagna. 17:56

• 73'

Kors från Servo, Valzagna tar inga risker och sätter bollen i hörnet. 17:53

• 72'

Calligara försöker skjuta sig själv, och bollen går upp när Polozzi kommer ut. 17:53

• 70'

Den tredje förändringen i Ascoli: Calligaras inträde och utträdet från De Takeo. 17:51

• 70'

Fjärde alternativet i Sydtyrolen: Koffler in, Giorgini ut. 17:51

• 69'

Tredje bytet i Sydtyrolen: Cervo in, Kawakibi ut. 17:50

• 69'

Rauti träffar ribban, men allt stannar av på grund av en offsidesituation. 17:50

Se även  Farväl till Alfa Romeo, Tavares: "Återlansering av varumärket, uppdrag fullbordat" - F1 Team - Formel 1
  • 67'

Han övermannar Di Tacchio som slår Masiello hela kroppen. 17:49

• 66'

Armberöring av Masiello, frispark för Ascoli från bra läge. 17:47

• 64'

Duffy stampar Rodriguez. 17:46

• 63'

Streng tar sig förbi Scaglia men hittar sedan Masiello för att blockera sig in i nätet. 17:44

• 61'

Högt skott från Dovizis vänstra fot utanför området 17:42

• 60'

Lyssna farligt! Ett inlägg från Rodriguez, en nick från Strange och en underbar avvisning från Polozzi för en hörna. 17:41

• 58'

Andra bytet i Sydtyrolen: Raute går in och Mirkaj går ut. 17:40

• 58'

Första bytet i Sydtyrolen: Pecorino går in, Odogo går ut. 17:39

• 57'

Odogwu slutade också! Muskelproblem för den rödvita anfallaren. 17:39

• 56'

Mål! Ascoli-Südtirol 1-1! Självmål av Tait. Värdarna kvitterar: Arrigoni tappar bollen dåligt, Dovizi skjuter, Poluzzi avvisar Tait som gör mål i sitt eget nät.

Kolla in Fabian Taits spelarprofil17:37

• 55'

Rodriguez springer ner för högerfilen och det blir ett inkast. 17:38

• 53'

En flygpassning från Rodriguez nickas in av Falzerano, vars nick blockeras av gästande målvakt. 17:34

• 51'

Mirkaj stöttar Arrigoni, som sparkar svagt med vänsterfoten blockerad. 17:33

• 49'

Chef för Strange! Kors från Falzerano, luftsväng slutar brett. 17:30

• 48'

Celia är djup för Strange, som sträcker ut sig och slår en spets och räddar Polozzi. 17:29

• 46'

Andra bytet i Ascoli: Dovizi går in, Giovanni går ut. 17:26

• 46'

Andra halvan av Ascoli-Südtirol börjar! Vi börjar igen med 0-1. 17:26

• Lagen i omklädningsrummen: Kasturi och Valente överväger drag i ljuset av återupptagandet av spelet. 17:14

• I andra halvlek tog Sydtyrolen-laget ledningen tack vare Taits mål, som var en assist från Duffy, på full stopptid i slutet av första halvlek av matchen, som var knapphändig i målchanser. Mendes skada. 17:13

• 45'+7'

Slutet på första halvlek! Ascoli-Südet Tyrol 0-1! Tates mål i den 50:e minuten. 17:12

• 45'+6'

Protester från hemmalaget över en påstådd handboll från Scalia i straffområdet strax före Taits mål: VAR ingriper inte, vilket bekräftar Di Marcos beslut på planen. 17:11

• 45'+5'

Statistiskt piller: Andra säsongens mål i turneringen för de rödvita nr 21. 17:09

• 45'+5'

Mål! Ascoli-Südtirol 0-1! tet nätverk. Gäster längst fram: Casiraghi för att presentera Duffy, som serverar Tait för den vinnande touchen.

Se även  F1, Mercedes: första uppdateringarna för triple rebound | FP - Carlo Platella

Kolla in Fabian Taits spelarprofil17:08

• 45'+3'

Gå in i området mot Odogwu, där Botteghin sticker ut bäst. 17:05

• 45'+2'

Poluzzi med rensning mot motståndarens planhalva. 17:04

• 45'

Fem minuters förlängning. 17:02

• 43'

Casiraghi börjar och avslutar Sudtirols överklagan, en slutsats som avvisats av Juventus-muren. 17:00

• 41'

Ett kraftfullt högerskott från Valzania träffar gränsen. 16:58

• 40'

Frispark för Ascoli på kanten av straffområdet, ett bra tillfälle att skjuta på mål. 16:57

• 39'

Samtidigt anländer Mendes till omklädningsrummet med ett märkbart bandage på knäet. 16:57

• 38'

Valzerano-varning: Fel på Casiraghi. 16:55

• 37'

Mycket horisontellt spel, lite vertikalitet. 16:54

• 35'

Ytterligare ett misstag, den här gången var det Tait som stoppade Falzerano oberäkneligt. 16:52

• 34'

Arrigoni Varning: Inträde i Giovanni. 16:50

• 32'

Al-Kawakibi stoppar Celias vädjan med en bild. 16:49

• 31'

Giorginis kryss i mitten av området rensas av Valzagna och rensas från ett sidofel. 16:48

• 29'

Spännande boll från Casiraghi för att skära av Mirkaj, väntad från Mantovani. 16:46

• 26'

Första bytet i Ascoli: Rodriguez av och Mendes av. 16:44

• 26'

Mendes sluta! Juventus-anfallaren återhämtade sig inte från smällen han fick i första minuten och tvingades lämna planen. 16:43

• 25'

Väldigt splittrad match, många domarpipor. 16:42

• 23'

Slut på första halvlek och ställningen är fortfarande 0-0. 16:40

• 22'

Al-Kawakibi Varning: Sen inresa till Giovanni. 16:39

• 20'

Ett misstag av Falzerano under en attack mot Davey. 16:37

• 18'

Casiraghis pass mot Mirkaj, ett mycket djupgående förslag. 16:35

• 17'

En intensiv match på Estadio del Duca, mitt i ett intensivt intresse från båda lagen ur taktisk synvinkel. 16:34

• 15'

Casiraghi tar frisparken och bollen går till bortre stolpen, där Giorgini försöker träffa den, men den studsar av motståndaren. 16:33

• 14'

Arrigoni drabbas av ett regelbrott från Di Tacchio: Sjukvårdspersonal är på planen för att behandla den röd-vita mittfältaren. 16:31

• 12'

Hörna för hemmalaget, i utvecklingen av Stranges nick, den gästande målvakten slipper problem genom att gripa bollen. 16:29

• 10'

Frispark för Ascoli, tagen mot straffområdet, Paolozzi kommer ut och tar emot bollen. 16:27

• Se även  Bra comeback i Viareggio Cup!

• 9'

Di Tacchios slutsats är dämpad, och sedan slår Strange till Giorgini oberäkneligt. 16:26

• 8'

Anfallsfel av Odogwu mot Bellusci. 16:25

• 6'

Sudtirols höga tyngdpunkt, utvecklar initiativ i höger körfält. 16:23

• 4'

Mendes kommer tillbaka och försöker genast flytta sin ömma fotled. 16:21

• 3'

Matchen återupptas med Juventus-anfallaren kvar utanför planen. 16:21

• 1'

Spelet stoppades omedelbart: Mendes är på marken och klagar på problem med fotleden och medicinsk personal finns på planen. 16:19

• 1'

Början på Ascoli-Südt-Tirol! Den första bollen spelad av Casiraghi. 16:17

• Lagen är på planen på order från Di Marco: värdarna bär svarta och vita skjortor, gästerna bär röda skjortor och vita shorts. 16:16

• Uppvärmningsfasen är över. Tävlingen startar om några minuter. 16:01

• I den första etappen, som hölls på Droso Stadium den 2 september, vann Bolzano med 3-1. 19:41

• Kastori återför Masini till bänken men Giovanni spelar. Strange är ny i attacken tillsammans med Mendes, på utsidan av Falzerano och Celia. Valiente ändrar sin formation och byter till 3-5-2: Casiraghi, som avtjänade sin avstängning som mittfältare, gör plats för Odogwu-Merkaj-duon i anfall. 16:01

• Sydtyrolen träning (3-5-2): Paolozzi – Giorgini, Scalia, Masiello – Al-Kawakibi, Tate, Arrigoni, Casiraghi, Davi – Odugu, Mirkaj. Tillgängliga: Drago, Cagnano, Malamo, Pecorino, Servo, Drago, Bruh, Rauti, Cisco, Cortec, Kofler, Peters, Lunardi. 16:13

• Möjlig Ascoli-uppställning (3-5-2): Viviano – Pelosi, Bottegin, Mantovani – Valzerano, Valzagna, Di Taccio, Giovanni, Celia – Mendes, Strange. Tillgängliga: Boletta, Gagliolo, Zidadka, Calligara, Quaranta, Dovizi, Faisanin, Milanese, Vasquez, Masini, Maiga, Delgado. 15:54

• Den sista dagen återvände Bianconeri till framgång genom att ockupera Stadio Como medan Bianconeri förlorade hemma mot Cosenza. 19:25

• Mötet modereras av Davide De Marco från Ciampino-avdelningen, som ersätter Daniele Bernzoni, och assisteras av Bersigli och Belsanti. Fjärde officer Gianluca Catanzaro. I var Francesco Meraviglia från Pistoia, var Rosario Abeso från Palermo.19:23

• Matchen ”Del Duca” har tunga poäng i säkerhetszonen: Marches med 22 poäng och Sydtyrolen med 24 poäng. 19:21

• Välkommen till livesändningen av Ascoli-Südtirol-matchen, i den 23:e omgången av Second Division Championship. 19:18