”Vi gav mer än 100% dubbelt”

Det var Lorenzo Mossettis singeldrömdebut i Davis Cup i Davis Cup, vilket cementerade lagandan. ”Jag tackar Filippo för förtroendet och Lorenzo Sonego för att han stöttade mig ändå”, sa Cararino. ”Jag tror att kramar beskriver den här gruppen i bästa fall. Vi är som en familj och vi blir fler och fler.”

”Vi hade ett möte med Filippo sedan i onsdags och han varnade mig för att mitt spel skulle kunna anpassa sig väl till det här fältet, givet omständigheterna. Han gjorde det klart för mig att jag kunde gå in på fältet.” Mussetti noterade att det slutliga beslutet om hans utnämning till den femte singeln inte togs förrän sent i går kväll. ”Jag hade tillräckligt med tid att metabolisera”, sa han. ”Jag sov väldigt bra.”

Han analyserade framför Norbert Gombus, ”Jag spelade ett utmärkt första set, och sedan i tiebreak, han gjorde allt för att vinna det. Men det svåraste ögonblicket kom i tredje set, när jag såg att jag inte kunde ta och sedan Turen vände sig på min sida, men vanligtvis vänder han sig också åt dem som har modet, sa entusiastiska Mussetti.

Cararino, som firade sin 20-årsdag i Bratislava på tröskeln till den preliminära matchen, visade stor optimism. ”Jag har uthållighet, jag förtjänar självförtroende – sa han -. I morgon kommer jag inte ha min röst, kanske inte nu. Kanske är det här den bästa segern i min karriär, jag kan inte begära något bättre än det som en gåva till min tjugoårsåldern. Och det här lagets sammanhang gör allt vackrare. Alla. Han förtjänar den här segern.”

Se även  Dorothea Ferrer, grym rekvisita! Ändå är individen också Östersunds kollektiva början

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.