Var gjorde också ett misstag på Azzurris chocknatt

Palermos Rosario Abeso har en säsong av upp- och nedgångar, och Rocchi har siktet inställt på Coppa Italia åttondelsfinalen mellan Napoli och Frosinone: ett tydligt steg tillbaka från förra året med minst tre Serie A-matcher kvar. Det finns inte mycket att önska Men hur presterade han igår med Maradona?

Abisus historia med Neapel

Abisu hade redan hanterat Azzurri i 8 matcher. I 7 av dem uppnådde Napoli seger. Ett sista prejudikat Framgång i Verona 3-1.

Abisu bokade 7 spelare

Med hjälp av assistenterna Persigli och Ricci, med fjärdemannen Marinelli, I Var di Martino I Avar Paganesi varnade domaren sju spelare, inklusive två från Mazzarris lag: Amuneti Cagosti, Gaetano (N); Borabia, Kvernadze, Casso, Haroe, Monterrey (F). Återhämtningstid: 3′ första halvlek, 5′ andra halvlek.

Neapel Frosinone, tveksamma fall

Det här är huvudavsnitten i slow motion. I den 37:e minuten ett mål från Simeone efter förvirring från Frosinati-försvaret, men domaren går för att granska arbetet i VAR: Där Lindströms handboll På jobbet är det inte tillåtet att sikta. I den 81:a minuten klagade Kvaratskhelia på Okolies tackling i straffområdet, men han förutsåg det tydligt med huvudet innan han slog honom. Slutligen, i den 95:e minuten, dömdes en straffspark till gästerna på grund av en foul av Di Lorenzo på Gilley.

För Di Marco krävde inte Simeones mål VAR-intervention

Den tidigare domaren Di Marco förklarar detta på Channel 5 med början med det underkända målet mot Napoli: ”I Simeones mål kan du se kontakten med Lindströms arm. Hur ska Okolies spel bedömas? Kan VAR gå tillbaka till den tidigare poängfasen? Gränssituation. Det var inte bollinnehavet. Vi måste förstå när bollinnehavet börjar. Sedan gjorde Gaetano ett misstag, Frosinone startade en kontring men Abisu stoppade spelet, och det var en klar fördel för Di Francescos lag. Ingen straff från Okolie på Kvaratskhelia. Di Lorenzos foul på Gilley ingick i 3-0-straffen. Äntligen nog prestation för Abisu i Napoli-Frosinone.