Olimpico Grande Torino Fonti: Getty Images

• Torino laguppställning (3-4-2-1): Milinković-Savic – Tamiz, Bongiorno, Rodriguez – Bellanova, Linetti, Ilić, Vojvoda – Vlasic, Okereke; Zapata. 14:17

• Frosinone-formationen (3-4-2-1): Turati – Lirola, Romagnoli, Ocoli – Zortia, Mazzitelli, Barenecchia, Valeri – Solet, Brescianini – Chidera.14:18

• Torino bänk: Gemelo, Buba, Masina, Lovato, Sanabria, Capic, Lazaro, Silva, Semaglilicella.14:19

• Pancina Frosinone: Fratali, Cerofolini, Baez, Cec, Caio Giorgio, Kone, Reinier, Gilly, Garitano, Kvernadze, Ibrahimovic, Gidgemis, Monterrey, Mathieu Henrique.14:20

• Jurics val: Sanabria lämnades överraskande nog utanför, och Okereke tar hans plats bredvid Zapata, med stöd av Vlasic. På mittfältet stödjer Linetti, Ilić Belanova och Vojvoda.14:21

• Di Francescos val: Brescianini betonade det anfallande mittfältet för att stödja Sule och Chidera. I centrum ligger Barenechea bredvid Mazzitelli med Zortea och Valeri på sidogångarna. Det finns Lerola som din arm i din arm.14:23

• Torino är obesegrade i sina fem matcher mot Frosinone i den italienska ligan, tack vare fyra segrar följt av oavgjort i första omgången; Bland motståndarna som Granata aldrig har förlorat mot finns det bara fler matcher mot Mantua (14), Salernitana (8) och Messina (6).14:23

• Torino vann sina två första hemmamatcher i Serie A mot Frosinone, som skulle bli det 18:e laget att förlora mot Granata i sina tre första hemmamatcher i tävlingen, den första sedan Piacenza 2000.14:23

Se även  Allegri och Magnanelli ingrep också
  • 1'

Första halvan av TURIN-FROSINONE börjar!15:01

• 4'

Matchens första hörna kom för Frosinone: men efter att hörnan utvecklats släppte Vojvoda bollen utan problem.15:06

• 6'

Det första avsnittet för Torino när Linetti avslutade från distans: men stolpskottet slutade utanför målet som försvarades av Turati.15:08

• 10'

Korsförsök från Bellanova som försöker fånga Zapata: Romagnoli gjorde ett bra jobb med att förutse den colombianska anfallaren och undvika ytterligare risker.15:15

• 15'

Fantastiskt arbete från Sule: den argentinska talangen slår Rodriguez med en rörlig tunnel och skjuter sedan bollen med vänsterfoten, och bollen hamnar utanför mål, nästan vid stolpen till höger om Milinkovic.15:18

• 19'

Efter cirka 20 minuters spel visade lagets bollinnehavsstatistik en bra balans: Torino hade en liten ledning på 52 %.15:23

• 24'

Skott på lång håll från Valeri efter Granata-försvarets vägran: Men en Frosinone-försvarares skott slutade utanför mål.15:26

• 29'

Det var totalt 8 skott tagna av båda lagen under de första 30 minuterna, 4 vardera: inget av dessa skott var på mål, dock,15:33

• 32'

Torinos första stora chans når Zapatas fötter: från ett ganska nära läge avslutar den colombianska anfallaren det första målet på ett kraftfullt och överraskande sätt, men missar målet.15:34

• 34'

Gult kort till Emmanuel Valery.15:38

• 38'

Bra chans för Frosinone när Mazzitelli avancerar: mittfältaren Chiocciari avslutar bollen med vänsterfoten, men skottet var för långsamt och centralt.15:40

• 41'

Frosinone fortfarande farlig: Sule gjorde klokt i att passa bollen till Lirola, som korsade för första målet för Chidera, som försökte störa Milinkovic med hälarna, men han kontrollerade banan fullständigt.15:43

Se även  Real Madrid, Ancelotti: "Trodde du inte? Tillräckligt med gnista här, det är magin i Bernabeu"

• 45'

Första halvleken av Torino-Frosinone-matchen är över!15:48

• Den första halvleken var inte direkt spännande mellan Torino och Frosinone. Lite känslor på båda sidor, ett gult kort (Valeris kort) och bara en stor chans (Zapatas kort, huvudpersonen som slog ett nära men högt skott). Bland de livligaste gästerna är som vanligt Sulli, i Torinos livliga Vlasic.15:49