Mirotisk och försvaret för återupplivandet av Olympia: rivningen av Valencia

till’Olympia Milan Han hittar också segern i EuroLeaguehan gör det mot Valencia I slutet av matchen spelade jag på rätt sätt i båda planhalvorna. Milan-laget hade en utmärkt första halvlek, ledd av A Nikola Mirotic Inom perfektion, försvarar felfritt under större delen av de första 20 minuterna, flyttar bollen bra på offensiven och är högljudd på returen på offensiven. I andra halvlek fortsatte den utmärkta försvarsprestationenOlympia Milan Han flyr absolut, sprider poängen och hittar också utmärkta spel från det omi skuggan under de första 20 minuterna.

Olimpia Milan – Valencia | matchen

Spelet börjar med en korg Poythressoch nästa Mirotisk. till’Olympia Milan Dominerar offensiva returer i denna start och Mirotisk Resultaten börjar 6-0. de Valencia Öppnas med Jovic”, vilket han svarade som vanligt Mirotisk. Gästerna kommer tillbaka i kontakt mitt i den första kvarten tack vare trepoängsbrott från hemmalaget. En vild sådan Mirotisk HämtaOlympiad Vid 16-9 med två raka treor, medan med Fluttershy Milan flyttade till +11. Första kvarten slutar med ställningen 23-12. Den andra kvarten börjar med en korg Heinzsom följs av trion Att inte För milanesiska +16. Spanjorerna reagerade dock med en liten del av linjenOlympiad Interagerar med utmärkt Fluttershy Och med trion Att inteSom gjorde 35-16. Efter att ha försökt komma nära… ValenciaSvaret kommer i rött och vitt med tre Richie. jag Valencia Tillbaka till -10 med en trippel Nagellack Tack vare några Milan offensiva misstag kommer trion snabbt fram Mirotisk Första halvlek slutade med ställningen 44-31.

Andra halvlek börjar med ett hattrick Maodo leföljt av en korg Mirotisk För +18. till’Olympia Milan Han fortsätter att fly med dunkar Poythress I paus var ställningen 53-33 innan timeouten Tränare Mombro. stor om I tredje halvlek gör han hattrick +25 innan han svarar Lopez Arostegui. Men i mitten av tredje perioden var luckan oförändrad, med Valencia Som inte kan återvända och med A om Mest bestämd någonsin, nu huvudpersonen. Den tredje halvleken slutade med ställningen 64-39. Den fjärde perioden börjar med en trippel VoigtmanVilket erhålls från bilagan Davies. till’Olympiad Han fortsätter att flytta bollen bra och slår 3-poängare Hall Vem skriver på +27. När minuterna går avtar inte Milans defensiva intensitet, även om det till stor del är skräptid och det finns plats för andraraderna. De första poängen kommer Portolani i EuroLeaguemedan Hall Poäng 76-47. de Valencia Han försöker minska skillnaden i finalen, men trion Portolani New Milan skriver +29. till’Olympiad Milano dominerar Valencia Han vann med 83-52

Se även  Ferrari, ger Hamilton dig Mercedes hemligheter? Wolff litar på Lewis - Formel 1

Olimpia Milano-Valencia (23-12, 44-31, 64-39, 83-52)