Live Inter – Empoli: 3-2 Serie A 2021/2022. leva matchen

Stadion: Giuseppe Meazza
    Stad: Milano
    Kapacitet: 80074 åskådare17:45

Giuseppe Meazza
  • Tvåmannaloppet för Scudetto mellan Inter Milan och AC Milan fortsätter, med Interisti som öppnar denna 36:e dag av Serie A för att sedan hinna förbereda sig för Coppa Italia-finalen.17:45

• Inzaghis lag vill pressa Milan med en vinst, vilket kan innebära en tillfällig bypass mot redan säkra Empoli.17:46

• Officiella laguppställningar för matchen: Inter med 3-5-2, Handanovic – Skriniar, De Vrij, Demarco – Dumfries, Barilla, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Lautaro, Korea.17:59

• Finns inuti: Cordaz, Vecino, Gosens, Caicedo, Gagliardini, Sánchez, Darmian, D’Ambrosio, Ranocchia, Vidal, Dzeko, Radu.18:02

• EMPOLI-formation: 4-3-1-2 för gäster som ställer upp med Vicario – Fiamozzi, Romagnoli, Luperto, Parisi – Zurkowski, Stulac, Bandinelli – Asllani – Bajrami, Pinamonti.18:01

• Tillgänglig för EMPOLI: Baldanzi, Ujkani, Henderson, Cutrone, La Mantia, Furlan, Benassi, Di Francesco, Cacace, Viti, Ismajli, Fazzini.18:03

• Inzaghi väljer Demarco för frånvaron av Bastoni, och bekräftade mittfältet, genom att attackera Lautaro Martinez och Correa, med Dzeko som började från bänken.18:05

• Andreazzoli fokuserar på Pinamonti med Asllani och Bajrami som stöd, i Fiamozzis och Parisis defensiva utrymme utanför föredrog Luperto Luperto framför Viti.18:06

• Inter är obesegrade i 13 Serie A-matcher mot Empoli och under de åtta senaste har de åtta segrar, med två mål i snitt per match – Tuscans senaste vinst var 1-0 med självmål från Marco Materazzi. 30 april 2006.18:06

• Domare Gianluca Manganiello kommer att styra matchen.18:07

• 1 ’

Inuti – Empoli börjar! Första balen för gästerna!18:47

• 1 ’

Inter i svart kostym, Empoli i vitt.18:47

• 2′

Pressen är direkt hög för Inter, bra stämning på San Siro för denna utmaning.18:49

• 3′

Calhanoglu frigör sig själv på mittfältet, och Fiamuzi stoppar honom med två skurkar: Nerazzurri frispark.18:51

• 4′

Luberto Dumfries förutser väl och försöker först servera Pinamonte: bollen rak.18:53

• 5′

Mål! Inter – Empoli 0-1! Andrea Pinamonti nätverk. Zurkovskys kryss, Handanovic slår honom på förhand i närhörnet i en kall slip. Matchens förstnämnda jublar inte.

Se spelarprofil för Andrea Pinamonti18:53

Andrea Pinamonti
  • 6′

Omedelbar reaktion från Nerazzurri: Calhanoglus kors bakifrån, Lautaro nådde inte närmaste stolpen, Dumfries i andra.18:54

• 8′

På väg över från Dumfries vägrar Loberto: nu belägrar Inter Empoli-regionen.18:55

• 9′

Straff från Inter trocar: Demarco sätter i mitten, Burj Dumfries, Skriniar slår dåligt från ett bra läge.18:56

• 10′

Målet i Empoli är inställt! Pinamontis kryss, Zurkowskis styrka säckar, avbröts av en tidigare tippsoffside.18:58

• 11′

VAR bekräftar offside, räddar Inter från dubbelfel.18:58

• 12′

Perisics show är för lång för alla, och bollen slutar längst ner.18:59

Se även  "Hårt arbete lönar sig alltid. För att lyfta ännu en stor trofé måste vi bli ännu bättre."
  • 13′

Romagnoli Correa Prediction: El Tucu har ännu inte gått in i detta spel.19:01

• 15:e’

bår! Ett flygande skott av mezzalaen slutar lite åt sidan, men oregelbunden handling på grund av Ex Cagliaris offside.19:02

• 16′

Dimarco kastar av sig kraften från Fiamozzi och sätter i mitten från ett bra läge och stängde in Romagnoli i hörnet.19:03

• 17′

Screenyar! I hörnutvecklingen avleds försvararens flykt tillbaka till ett hörn!19:04

• 18′

Demarcos hörna, Calhanoglus nick i det närmsta målet som inte gjorde Vicarios mål.19:05

• 19′

Ett smutsigt resultat från Barilla förvandlades nästan till en hjälp för Lautaro Martinez: Loberto stänger igen.19:06

• 20′

Lautaro Martinez stoppade en knepig boll på kanten men blockerades av Zurkovsky, en foul av Toro på den gästande ytterhalvan.19:08

• 21′

Lautaro Martinez! Korsa bredvid Perisic, toppen av festen som slutar högt!19:09

• 22′

Dockor! Ett vingkors som slutar på sidan och ser ut att röra vid Vicario.19:09

• 23′

Straffspark invändigt! Barilla går in i området och publiceras av Baresi: starka protester från gästerna som indikerade för Manganiello att störningen var på bollen.19:10

• 24′

Manganiello, efter att ha granskat bilderna, ändrar sitt beslut: det är inte ett straff!19:13

• 26′

Inter som fortsätter att forcera, men nu rytmer lite långsammare än sista minuten attacken.19:14

• 27′

Den hänsynslösa Calhanoglu ingrep i Zurkovsky, och turkarna var värst. Det före detta Milan vaknar med svårighet.19:16

• 28′

Mål! Inter 0-2 Empoli! Christian Aslani Network. Fiamuzis kast för playmakern som stoppar den svåra bollen och med ett diagonalt övertag över Handanovic på väg ut.

Se Kristjan Asllani .s spelarprofil19:17

Christian Aslani
  • 30′

En kalldusch för Inter, efter att videons assisterande domare nekat till straffspark, dukade under för det andra målet.19:17

• 31′

Andra protester Inter berör i Barilla-området, mittfältaren klagar på en knuff från Bandinelli.19:18

• 32′

Manganiello, efter att ha kollat ​​med VAR, bekräftade att du kan fortsätta spela.19:19

• 33′

Empoli gör mål i två fullträffar på mål, Inter med åtta skott men inget på mål.19:21

• 35′

Empoli ställde upp defensivt på ett utmärkt sätt av Andrezuli, och få utrymmen för Nerazzurri.19:23

• 36′

Inter som kör bollen snabbt i området, Dumfries cross sattes in i en hörna av Baresi.19:23

• 37′

Ett starkt men inte särskilt träffsäkert avslut av Dimarco, en boll på läktaren.19:24

• 38′

Korsad av Demarco kommer Vicar ut med knytnävarna: Empolis motattack börjar.19:26

• 39′

Pinamontis boll för Zurkowski, Bajramis inlägg togs bort av de Vrij.19:26

Se även  "Utan rätt tänkesätt riskerar Rossoneri"
  • 40′

En nätblockering av Baresi på Dumfries, Manganiello ringde ytterbacken och indikerar att nästa gång är det gult.19:27

• 40′

Mål! Inter – Empoli 1-2! Specialmål av Simone Romagnoli. Action till vänster, ett inlägg från Demarco att Empolis hjärta glider in i hans nät.

Titta på Simone Romagnolis spelarkort19:28

Simone Romanoli
  • 41′

Ytterligare en VAR-kontroll i matchen, Manganiello kontrollerar DiMarcos position vid tiden för krysset: mål bekräftat.19:28

• 42′

Barella avlastning för Calhanoglu, och Lautaros kryss, en stor ledning för Romagnoli.19:30

• 43′

Inter stänger före, Inzaghis lag letar efter oavgjort innan första halvlek är slut.19:30

• 44′

bår! Snabb avslutning från en utmärkt sida, lite hög boll!19:32

• 45′

Mål! Inter – Empoli 2-2! Lautaro Martinez nätverk. Interstart hitta botten med Calhanoglu: Ett kryss i mitten är perfekt för att dra tjuren som, från platsen, håller kraftutjämnaren.

Se spelarprofil för Lautaro Martínez19:33

Lautaro Martinez
  • 45′ + 1′

Två minuters återhämtning.19:33

• 45′ + 2′

Luperto var tvungen att ta ett inlägg från Perisic: Inter ligger fortfarande före.19:34

• 45′ + 3′

Vice mirakel på havet! På hörnsparksutvecklingen, stark final på den kroatiska flugan: målvakten, i sin position, vägrar!19:36

• 45′ + 3′

Första halvlek från insidan – Empoli är över! Delresultatet blev 2-2, och Nerazzurri tog tillbaka de två målen, före Toscana.19:37

• Den första halvleken är full av känslor: Inter ligger efter med två mål, där Pinamonte och Aslani lyckades dra nytta av två kontringar från Toscana. VAR nekade Nerazzurris straff, och de bad om ett andra regelbrott mot Barilla, men de hittade ett oavgjort resultat: först ett dåligt självmål av Romagnoli, och sedan Lautaros kraftfulla resultat med en passning från Calhanoglu.19:38

• För Nerazzurri är det nu hela andra halvlek att hitta segermålet, men Empoli som visade att han vet hur man gör ont med sina kontringar.19:39

• 46′

Andra halvlek inne – Empoli börjar! Det börjar från 2-2 från första bråkdelen.19:53

• 47′

Correa hämtar en boll vid kanten av Empoli-zonen och flyger, gör det åt honom på Fiamose.19:54

• 48′

Dockor! Header från kanten från Perisics inlägg, bollen är bred.19:55

• 49′

Pinamonti gör sig aggressivt av med två motståndare och slår hårt, bollen leder till hörna.19:57

• 50′

Stulac vinkel, en boll som penetrerar hela det lilla området men utan någon avböjning i målet.19:58

• 51′

Toroidal! Kroaten går in i området och passerar ett lågt inlägg från vänster och bollen slutar på kanten av stolpen.19:58

Se även  F1 Live: Det blir allvar i PL2 i Abu Dhabi, med Leclerc på Ferrari - Live
  • 52′

Efter att ha träffat och träffat området blockerades DiMarcos kraftfulla men centrala skott av Ficario.20:00

• 53′

Ställföraren är fortfarande vaksam, och målvakten blockerar en boll som var avsedd för Lautaro Martinez.20:02

• 55′

Ett tvärpass från Bandinelli som tappade i botten, Empoli som dock håller en högre tyngdpunkt jämfört med första halvlek.20:04

• 56′

Ömsesidig chans! I hörnutvecklingar, Demarcos spända show, hittade Skriniar inte segeravvikelsen med några centimeter.20:05

• 58′

Inter som fortsätter trycka på, Empoli som dock inte bara försvarar sig.20:07

• 59′

bår! Stark slutsats från kanten av mezala, bollen bred.20:07

• 60′

En sammandrabbning mellan Lautaro Martinez och Luberto, som båda är spelare på marken.20:08

• 61′

EMPOLI ERSÄTTNING: Szymon Żurkowski lämnar och Liam Henderson kommer in.20:09

• 61′

Byte av Empoli: Nadim Bagrami går ut, Federico Di Francesco kommer in.20:09

• 62′

Calhanoglu! Stark avslutning till den turkiske ställföreträdaren i hörnet!20:10

• 63′

Det är fortfarande en last! Dumfries nickmål, målvakt överträffar sig själv i dykning!20:11

• 64′

Lautaro Martinez! Dumfries kryss, El Toro med ett säkert skott, Vicario svarar med fötterna.20:12

• 64′

Mål! Inter – Empoli 3-2! Lautaro Martinez nätverk. Barillas kryss, Fiamose avvisar det häftigt, Toru på kran inser fördelsmålet.

Se spelarprofil för Lautaro Martínez20:13

• 65′

Lautaro Martinez varnade. Den gule argentinaren tog av sig tröjan för att fira målet. 20:14

• 66′

Inter fullbordar comebacken, Empoli protesterar mot ett regelbrott mot Di Francesco i början av evenemanget.20:16

• 68′

Empoli-byte: Federico Di Francesco lämnar och Patrick Cutrone kommer in.20:16

• 69′

EMPOLI ERSÄTTNING: Leo Štulac går ut, Ardian Ismajli kommer in.20:16

• 70′

Di Francesco lyckades inte hålla sig kvar på planen efter en kontakt med Skriniar, vilket ledde till målarbetet, och han ändrade sig till sin fördel efter några minuter.20:18

• 70′

Sostituzione INTER: Esce Hakan Çalhanoğlu, entra Arturo Vidal. 20:19

• 70′

Interbyte: Lautaro Martinez ut, Edin Deco ut.20:19

• 70′

INTER SWITCH: Federico Dimarco lämnar, Danilo D’Ambrosio kommer in.20:19

• 71′

Applåder Lautaro Martinez, författaren till de två målen som bestämmer sig för att vinna ögonblicket.20:20