Juventus-Roma 1-0, rapport: Rabiot är bäst. Lukaku försvinner bakom Bremer

Slutresultat: Juventus – Roma 1-0

Juventus

Chesney 6 – Till Vlahovics förtjänst (och inlägget) undvek han att släppa in mål nästan direkt. Inaktiv i första halvlek förutom två lättnadsmatcher. Han räddade den i den sjuttioförsta minuten, inget annat.
Jag kom 6,5 – Solid som hela bakskyddet. Han behöver inte komma ut med bollen vid fötterna, han föredrar att komma till saken.
Premier 7.5 – Han utmanar Lukaku och är som alltid mycket uppmärksam på sina mål. Det är säkert att säga: han tillåter nästan inte belgaren att röra bollen. en sten.
Danilo 6,5- Det finns inga fel eller fläckar. Spelet är utan större problem.
Åh 6 – Du kan se lite i anfallsfasen, då du är väl täckt bakifrån.
Makeni 6,5 – Han gråter nästan överallt, vare sig det är till höger eller vänster, med konsekvens, åtminstone på kontringarna. Faran är relativ tills Chiesa fångar honom mitt i området: han kunde göra mer, men Rui Patricio är bra (Rugani från minut 96).
Locatelli 6 – Liksom Paredes på andra sidan kontrollerar han bollen och blockerar försvaret utmärkt. Mer som en sten än en hammare, eftersom Juve ofta överlåter initiativet till sina motståndare.
Rabiot 7.5 – En vanlig match med enorma mängder, i första halvlek har han inte så stor chans att dyka upp i motståndarens zon. När hans motorer värmdes upp var han väldigt bra på att snubbla Rui Patricio på väg ut och göra 1-0. Nästan noll fel.
Costec 6.5 – Han är den bästa spelaren i anfallet, men är allmänt krediterad för att ha vunnit tillbaka bollen från Christensen för 1-0-målet. Han skulle ha gjort mål om N'Dika inte hade varit så smart att ta ett steg tillbaka och rädda ett säkert skott (från 76' Ealing Junior).
Vlahovic 7 – Mest i bollinnehav från start är han ivrig och sugen på att göra ytterligare ett avgörande mål efter det han gjorde i Frosinone. Han hade flera chanser, en av dem slösade han bort med sin högra fot, och i den andra var Mancini ett mirakel. Han klär ut sig som en stödjande man i Rabiots 1-0-vinst med en lysande backheel (från 76:e minuten Milik SV).
stjärna 6 – För någon född 2005 är det verkligen väldigt intressant. Caracola, som kräver bollen, ger inte upp när de omger honom. Försök att falla tillbaka till den offensiva mittfältarens linje för att få mer utrymme (från 65' Kyrka 6.5 – Han gav choklad bara för att bryta upp den till McKinney. Rusa).

Se även  Champions League, Napoli, Inter, Milan och Lazio kalender

Massimiliano Allegri 7.5 – Han känner sitt lag väl och behöver ingen som lär honom mycket. Han vann nervstriden med Mourinho och 1-0-finalen är filosofi.

Rom

Rui Patricio 6.5 – I första halvlek behöver han inte göra stora räddningar eftersom försvararna skyddar hans mål. När han befinner sig framför Rabiot försöker han desperat fly, men det finns inte mycket han kan göra. Men beslutet är avgörande för McKinney.
Mancini 6 – Yildiz expanderar för att ge stöd till Christensen och är en svår kund när han kan få bollen vid sina fötter. Han räddar allt för Vlahovic med ett utmärkt skott.
Llorente 5,5 – Han förseglar sig själv med Vlahovic, men ibland kan han inte stoppa sin fysiska aktivitet. Lite skicklighet i vissa situationer, han skjuter en tunnel med hälen för att markera målet.
NDECCA 6.5 – Rui räddar Patricio i slutet av första halvlek, när han läser Kostics rörelse från sin tidigare lagkamrat och flyger mot mållinjen.
Christensen 6 – Några intressanta drag till höger, hål vid flera tillfällen. Ilham Dybala – nu ett steg från att göra mål – är bra och försöker slå igenom i slutet av första halvlek men det är ingen i vägen.
Christanti 6.5 – Redo, gå, och i den fjärde minuten försöker han ändra balansen: Vlahovics avböjning räddar Szczesny och skickar bollen till stolpen.
Paredes 6 – Mitt på planen försöker han ge skäl mot sitt tidigare lag. Han har bra geometri och ser fräsch ut jämfört med förra året, men han skapar inte tillräckligt (från 74' El Shaarawy)
Buff 5,5 – Guastatore, den mest attackerande av de tre mittfältarna, försöker också fungera som en länk mellan mittfältet och anfallet. Fungerar inte alltid (från 64') Pellegrini 5,5 – Det förändrar inte spelets gång mycket.)
Zalewski 5.5 – För sin del gav Weah en relativt lugn insats i första halvlek. Det sjunker aldrig in, det syns väldigt lite (Azmoun SV från minut 80).
Dybala 6.5 – Mest inspirerande från början försökte han först spela Lukaku som om han var i en spegel, sedan gick han iväg på egen hand och var ett steg ifrån att göra mål med en spännande ytter (men på kanten). Alla bollar passerar genom hans fötter.
Lukaku 4.5 – Han och Bremer deltar i en fysisk duell, men hans lag ser honom mer som en målskytt än en målskytt. Han lyckas aldrig vara farlig, alltid med ryggen mot mål.

Se även  En varning till holländska fans i huvudstaden trots reseförbudet

Jose Mourinho 6 – Han har inga alternativ, han gör vad han kan. Den enda nackdelen är att när motståndarna inte spelar spelet verkar det som om något saknas på framsidan.