”Jag trodde att vi skulle vara tillsammans i ännu fler år”

Socialt meddelande från argentinaren: ”Att bära denna viktiga tröja med kaptensbindeln har varit en av de största stoltheterna i mitt liv”

På tröskeln till näst sista matchen Juventusden sista framför stadionpubliken, Paulo Dybala Han ville hälsa på Juventus folk. Ord från en argentinare, de första sedan företaget formaliserade att kontraktet inte förnyades.


se även


Rom
Dybala alltmer mot en italiensk framtid: Roma vill också ha Goya


”Jag kommer aldrig att glömma allt som fick mig att leva, varje match och varje mål. I dig växte jag upp, lärde mig, levde och drömde. Det var 7 år av magi, 12 troféer och 115 mål som ingen kommer att ta ifrån oss. Aldrig. Tack för att du stöttade mig i svåra stunder. Tack till vem de följt mig genom åren: från första till sist, från fansen till människorna som jobbar i klubben, alla, tränarna och mina lagkamrater, personalen och Att bära denna viktiga tröja med kaptensbindeln var en av de största stoltheterna i mitt liv, som jag hoppas kunna visa mina barn och barnbarn en dag”. Hovhälsning till Lazio: ”Det kommer att bli min sista match med den här tröjan, det är svårt att föreställa sig, men det kommer att bli vårt sista farväl. Det kommer inte att bli lätt, men jag kommer att gå in på planen med ett leende och mitt huvud högt, att veta att jag gav dig allt.”

Se även  Nederlag för Setterosa, slutar fyra - OA Sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.