”Jag är rädd att jag har gjort dem besvikna.”

Beatrice Luzzi var hjältinnan i det öma ögonblicket med sina barn i GF: Det här är vad som hände.

Beatrice Luzzi Hon är en av de tävlande som beundras mest av allmänheten för sin uppriktighet och fullständiga frånvaro av det hyckleri hon upplever Storebror. I kvällens avsnitt, måndagen den 25 september, sänds vidare Kanal 5, Alfonso Signorini Han ville ge henne en vacker stund med de två personerna som skådespelerskan saknar mest: hennes två barn.

GF, Beatrice Luzzi om sina barn: ”Jag är rädd att jag har gjort mina barn besvikna”

Redan denna vecka, Beatrice Mandel Huvudpersonen hade en het konfrontation med Massimiliano Varese, kallade henne den första kvinnan, men i allmänhet förklarade många av husets hyresgäster att de fann VIP:s attityd extremt hycklande. Vid flera tillfällen, Beatrice Som bekännelse släppte hon ut sin ångest över inverkan av hennes närvaro på dokusåpan och diskussionerna där hon var huvudpersonen i sina barns liv:

”De vet att jag inte är en hycklare, och jag tror att de är för arga och oroliga för att göra någonting. Jag bröt ihop när jag trodde att mina barn kunde se den här orättvisa farsen.”

Till Mosul Alfonso SignoriniKonstnären avslöjade historien som länkar henne till sina barn:

”Deras morföräldrar bor i Trieste, mina föräldrar är gamla, och Alessandro och jag ville inte anlita en barnvakt, eftersom vi inte hade råd med en, men också för att vi blev kära i dessa barn. Det här är första gången vi har gjort det och hon har varit borta mycket.”

Vippona berättade också om attityden hos sina resesällskap på programmet:

”Jag ser folk prata och skvallra och komma undan med det. När det gäller mig så säger jag ingenting, men jag är anklagad för hyckleri. Jag fruktar att dessa ord kommer att påverka deras liv. Jag vill inte göra det. .” Det här är för dem. Att gå i skolan och veta att din mamma anklagas för att vara den otrevliga personen i den här situationen är inte trevligt. Jag ser och känner känslor så annorlunda än andra, det är som att jag går i mellanstadiet. ”Nu förstår jag bättre några av mina barns klasskamrater som lider av det här.”

Förvånande, Alfonso Signorini Han ledde henne sedan mot utgången, där hennes två barn, Valentino och Elia, väntade på henne. Båda pojkarna ville lugna sin mamma:

”Du är vacker mamma, vi mår bra. Vi är stolta över dig pappa också. Vi sätter på tv:n när vi kan och du är alltid med oss. Fortsätt, fortsätt, ge inte upp. Vi är stolta över dig .” ”Var inte ledsen, du behöver inte oroa dig för oss, vi vet vem du är.”

Sedan gav skådespelerskan dem en lång kram och bad dem om ursäkt:Jag är ledsen för intrycket jag gav dig…men pratar de om det i skolan? Hur är läget?”. Valentino Mr. Dr Elias De lugnade henne igen och nämnde sedan annonsen Alfonso Signorini Att deras mamma inte är något annat än en hycklare:

”De kallade henne en hycklare, men hon är precis tvärtom. Hon är faktiskt väldigt ärlig.”

Ta reda på de senaste nyheterna om Storebror

Se även  Sista dejten med "Boss Inguise"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *