Italian League, Cagliari-Atalanta 2-1 och Verona-Genua 1-2, nyheter och bilder – Fotboll

Cagliari – Atalanta 2-1 Nyheter Verona – Genua 1-2 Nyheter På den trettioförsta dagen av turneringen

Jag är en ogre

I den 86:e minuten, Cagliari – Atalanta 2-1 – Ruggeris mål

I den 71:a minuten underkändes Verona – Genoa 2-1 – Swiderskis mål av VAR för offside.

Gilardino får Verona i problem och Genoa vinner comebacken

Genuesiskt slag mot Bentegodi. Rossoblu tog först ledningen med Bonazzoli Veroneses mål, sedan gjorde Ekuban och Gudmundsson Gilardinos blixtmål 11. En viktig seger för Genua, den avgörande byggstenen för att ratificera räddningen av Griffoni. Ett nederlag ökar problemet med Verona som tappar mark och på ett farligt sätt återvänder för att lida helvetets smärta i kapplöpningen om återlösning. Gialloblù är villig, men betalar återigen priset för anfallssvårigheter; Genoa, efter fyra matcher utan de tre poängen, finner smaken av seger igen. Verona började snabbt, och gjorde Bonazzolis andra mål i rad: Cabal vann tillbaka bollen, Lazovics millimeterskott, bra kontroll från Bonazzoli, fruktansvärd läsning från Martinez, och den tidigare Salernitana-anfallaren gjorde en enkel, obevakad touch på mål. Det ser ut att bli en störtloppsmatch för Hellaseftersom Genoa kämpar mycket för att nå Montepu-området och Verona visar högt tempo och aggressivitet som tar tid från Rossoblu-spelarnas spel. Men allt eftersom minuterna gick tog Genoa kontroll över planen och deras kvalitet förbättrades också med Gudmundsson mer involverad i manövern. Kvitteringen anländer i den första halvlekens avslutande krediter: Ekuban är bra och lyckligt lottad som avslutar Genuas snabba drag eftersom avböjningen initialt misslyckas men Lazovics olyckliga beröring gör att den gästande anfallaren kan upprepa målet. Hellas såg ut att börja starkt även i andra halvlek, men i och med det första bra spelet från sina motståndare gav de gulblå upp igen. Ecoban använder kroppen, Vazquez spelar som en lina med briljanta dribblingar, och hans vänsterfotade skott från nära håll blockeras av Montepu, men Gudmundsson ser det och sticker in det i nätet.. Nedan designar Baroni om det mycket aggressiva Verona; Inuti Mitrovic och Sviderski och strax efter även Henry. Verona kvitterade med polska Swiderski, men VAR-tekniken upptäckte en millimeter offside från Mitrovic, som stod för den avgörande passningen, och Manganiello avbröt den. I slutfasen av matchen var matchen inställd på bara ett mål, och Genoa försökte återuppta spelet, och när de gjorde det var det alltid farligt, men Thorsbys nick räddades väl av Montepo. Slutet är en riktig belägring. Verona är stolt men Genua är stark och firar segern i Bentegodi.

Cagliari räddar och Atalanta vinner

Atalanta stannar till på Sardinien innan han ska spela mot Liverpool. Kanske för att de var distraherade av Europa spelade de dåligt och förlorade, och förlorade med 2-1 mot Cagliari som nu tar ett stort steg framåt vad gäller överlevnad. Violas nick var avgörande i den 43:e minuten av andra halvlek. Kanske bedrog Bergamo-spelarna sig själva tidigt och gjorde mål i den 13:e minuten genom Scamacca. De tog inte hänsyn till styrkan i Cagliaris desperation med att fansen tändes efter en straffspark som inte var påkallad på grund av kontakt mellan Hateboer och Mina. Från det ögonblicket blev Domus en bedlam. Men framför allt ett helvete för Atalanta. Kvitteringen gick till en annan osannolik hjälte, Augello, i slutet av första halvlek. För Atalanta blev loppet om Europa bara lite mer komplicerat: nederlaget tog Nerazzurri ifrån Bologna och Roma. När Napoli närmar sig. Ja, det finns ett spel att återhämta sig från, men det här var inget gott tecken. Atalantas kontroll varade i ungefär tjugo minuter. Sedan återvände Cagliari till planen med löpning, lust och självförtroende. Till slutet. Ranieri hade övergett Zappa och Lapadula för att dra fördel av Slimanas fysik och Shomurodovs smidighet, och trodde att spelet framför allt handlade om snabba kontringar. Enheten är också annorlunda, med ett genomsnitt på tre istället för två för att skapa täthet. I den 13:e minuten, målet: boll till Lobkemann till vänster och lågt till mitten av 11. Skamaca i stor stil, med borren, satte den i nätet: nästan en promenad. En fråga om timing, väl täckta utrymmen, lek: Atalanta rörde sig med slutna ögon. I det skedet kunde Cagliari bara fokusera på andan, god vilja och styrkan i förtvivlan. Då fattade fältet eld, särskilt på grund av kontakt i området bakom Mina, som såg ut att kunna göra något efter ett inlägg från Nandez.. Och där, med den arga folkmassan, återupplivas Cagliari, halvdöd. Kvitteringen var sedan en skicklighet från Shomurodov: uzbekeren, ställd av Gaetano, rensade fyra Nerazzurri-försvarare. Sedan lossade han sin last till vänster mot den intet ont anande huvudpersonen Augello. Först mot Carnesecchi begick den tidigare Sampdoria-spelaren några misstag. För honom, det första målet i en Cagliari-tröja, och det femte i den italienska ligan. I andra halvlek försökte Gasperini, mellan rotation i ljuset av Europa och omedelbara behov, ge färre referenspunkter på framsidan genom att ta bort Scamacca. Hateboer och Koopmeiners gick också ur. Inside Packer, Torre och De Ketelaer. Saker och ting gick fruktansvärt, och laget gjorde inte ett enda mål: Torre och De Ketelaer var i döden, och Skovet stod inte inför några riktiga faror. Cagliari? Alltid redo att slå tillbaka och börja om. I den 43:e minuten, nyckelavsnittet: Luvombos vanliga streck till höger. Sedan korset: Jemisetti är omtumlad. Och Viola förvandlas till Pavolity. För Cagliari ler ställningen: trettonde plats, den heta zonen fyra poäng bort.