Benevento hånar Ascoli, i semifinalen finns Pisa

På Del Duca vann regionen Kampanien med 1-0 tack vare Lapadulas nick i den 38:e minuten: nu dubbelutmaningen med Nerazzurri

Pizza Benevento Det är den första semifinalmatchen i andradivisionen. Al del Duca, regionen Kampanien vinner med 1-0 på hemmaplanAscoli Och kvalificerar sig för dubbelkonfrontationen med Nerazzurri. För att avgöra matchen mot Bianconeri är huvudet på Lapadula, som i den 38:e minuten från ett inlägg från vänster om Masciangelo. Balleris räddningar under matchen gör resten: Caserta kan jubla, och Sutils herrsäsong är över.

Benevento kullkastar markfaktorn och vinner den första omgången av kvalet till Serie B. I del Duca vann Kampanienspelarna, sjua i grundserien, med 1-0 på Ascoli VI:s stadion, som avslutar säsongen i förtid. Mästare: Gianluca Labadola och Alberto Balleri. Den första hittar målet som avgör matchen: i den 38:e minuten placerar Macianangelo honom i mitten av forna Milan, som toppar säcken och skriver på 1-0. Å andra sidan håller den kampanska målvakten nollan med många bollar: de två första i starten på Dionesey och Maestro, sedan Potiguen och Callegara, på topp, att missa målet. Men i finalen var det avgörande ingripandet vid 85 minuter på Dionysi, som sedan tappade huvudet i återhämtningen och blev utvisad för en smäll i ansiktet på Kalou. Så utmaningen är likvärdig med Benevento, som är mer pessimistisk: bara två skott mot motståndarens mål, men ett av dessa ger semifinal. Å andra sidan måste Bianconeri klaga på de 14 slutsatserna, 8 i Palearis fantastiska spegel. Matchen slutar dock med 1-0 för Caserta-herrarna, som tar emot Pisa i den första matchen i Figoreto den 17 maj, med returen planerad till 21 på Garibaldi Arena. Å andra sidan avslutas Ascoli di Sottil-säsongen med stor ånger men till del Ducas applåder.

Se även  Direkt transfermarknad: Roma och Chelsea, överenskommelse om Lukaku. Guendouzi till Lazio, här är vi. Beto mot Everton