I Los Angeles vann Real Madrid med 2-0 med mål från Benzema och Asensio

jag Real Madrid multiplicera Juventus 2-0 I vänskapsmatchen som hölls i går kväll på den fullsatta Rose Bowl Stadium i Pasadena (Los Angeles), Kalifornien. Nätverk Benzema och Asensio. Spanjorerna lyckades göra mål redan i artonde sekunden, men domaren dömde bort Valverdes offsidemål. I den 19:e minuten gjorde Benzema målet som bröt nollan genom att omvandla en straffspark av Vinicius Junior i området av Danilo. Asensio dubbel Han kom i den 69:e minuten, med en signal från Jesus Vallejo. Allegris Bianconeri var farlig vid mycket få tillfällen, inklusive att träffa ribban i första halvlek av Bonucci från en frispark.

Anländer till den tredje vänskapsmatchen Juventus första knockout den här säsongen. Efter succén med Chivas och 2-2 med BarcelonaBianconeri förlorade med 2-0 mot Real Madrid på Rose Bowl i Pasadena (Los Angeles)I en match där Europamästarna visade sin redo för den spanska ligan. Allegri börjar nästan med den typiska formationen, som Perin publicerar i mål e Trident Di Maria Vlahovic Ken I anfall med Bonucci Bremer i försvaret. Valverde gör mål några sekunder senare, men offside, så den första riktiga smällen kommer till den 12:e minuten, när Bonucci träffade ribbans hörna med en Fagioli-frispark för en Casemiro foul. Men efter sju minuter avancerade Real Madrid: Danilo fördelade till Vinicius i området och tog en straff för de vita, och snart gjorde Benzema om, som gjorde 1-0 i den 19:e minuten.I början av andra halvlek lämnar Allegri Di Maria i omklädningsrummet genom att gå in Cuadrado Ancelotti ersatte Rudiger från Militao. För att hålla Bianconeri vid liv är Perrin, som har lyckats rädda Carvajal och Benzema två gånger. I den 64:e minuten kom virveln av förändringar, då Allegri kallade upp Vlahovic, Fagioli och Bonucci från bänken till förmån för Aki, Rovilla och Gatti. Målet som avslutar matcherna kommer fem minuter senare, ett mästerverk av Asensio, som först stänger triangelhälen med Hazard, sedan samlar in krysset i centrala Vallejo för att skriva under med ställningen 2-0, som han skickar till arkivmatchen. När poängen nu bleknade tog Allegri chansen att vända uppställningen helt och satte in Pinsolio, Rugani och Pellegrini samt andra ungdomar inklusive Sulley och da Graca i mål mot Chivas. Men matchen har inte mer att säga: den slutar med 2-0 till Real Madrid, Juventus första exit.