Napoli-Bologna 3-2: statistik och matchrapport

Italienska ligan, ställning

malm 19:51

Trippel visselpipa: Napoli vinner igen

Efter fyra minuters återhämtning Maradona-matchen är över: Napoli besegrar Bologna med 3-2 och Toppen är återställd Från den italienska ligan, tillbakaeller +2 i Atalanta (Han besegrade Sassuolo i ett av framstegen på den tionde dagen.) Blues Luciano Spalletti där Tionde segern i rad Mellan mästerskapet och Champions League.

malm 19:48

gult för samson

Ännu ett gult kort till Bologna: gult för samson (91′). de kommer att vara Fyra minuters återhämtning

malm 19:47

Lämplig för Bologna

Rött och blått är farligt: Barrow Corner, Merritt saknar regissören men Ferguson ligger bakom, Hittar inte svängen vinna (90′)

malm 19:46

Inne i De Silvestri bland rossobls

Ersättande Bologna: Cambiasso kommer ut att ge plats åt av sylvestri (89 tum)

malm 19:45

Skorupski räddar Lozano

Azzurri är fortfarande nära det fjärde målet: Visa i Zielinski Som tränger in i området och servar Lozanomed Skorupski som gjorde bra svar på EA:s mexikanska final Håll Bologna i spelet (88 tum)

malm 19:42

Osimhens infiltration

Neapel är inte nöjd med den minsta fördelen e Försök att avsluta loppet: Di Lorenzo fisk i Osimene regionen, epilogen på sidan men nigeriansk offside (85′)

malm 19:39

Lobotka kommer ut, applåderad av fansen

en stående ovation Maradona av regissören lobotkaklappa förbi Napoli fans När han lämnar planen för att ge plats för dämpa (82 tum)

malm 19:36

via Zielinski

Boher misslyckades med hår Neapel: en stark slutsats till Zelenskij träffa trä (79′)

malm 19:34

Dubbelbyte i Bologna

Byten för rossoblù: i Sansone istället för Aebischer, och Posch (77′)

malm 19:33

Spalletti är baserad på Oliveira

Förändringen i Neapel: Spalletti kallar Mario Rui från bänken och kastar Oliveira in i striden i rollen som vänsterback (76′)

malm 19:29

En förändring per sida: inuti diamanter och moro

En förändring på varje sida: insidan Elmas för Ndombélé I Neapel, medan för rossobl Medel ger plats för Moro (71 tum)

Se även  Nu väntar nästa flytt från Paris Saint-Germain

malm 19:27

Napoli-mål: Osimhen gör 3-2

Napoli försöker ta spelet igen i egen hand och lyckas med Osimhen: han uppfinner Kvaratskhelia för nigerianen, som slår Skorobsky med vänsterfoten och tar bort skyddsmasken från ansiktet för att uppnå sitt tredje mål i ligan. Azzurri anfallare 3-2 (69 minuter)

malm 19:21

Paro försöker igen

Rätt tid för Bologna Försök igen med Paro: En annan stark konsekvens av rådet, sned vinkel (63′)

malm 19:15

Skorupski varnade

logotyp kort Gult till Skorupski: Bolognas målvakt nu Vi måste vara försiktiga Att inte bli varnad igen (58′)

malm 19:12

Azuri är fortfarande farlig med otrogna

Napoli insisterar: stark slutsats Från Kfaratskhelia och en dubbel omslag För lite av Skorupskis hån, med en boll som glider bredvid kolumnen (56′)

malm 19:10

Skorubsky räddar Osimhen

Neapel-evenemang: Zelensky’s Corner H bra huvud Från Osimhen, som ändå hittar Underbar respons Målvakt Skorupski besök (54 minuter)

malm 19:08

Bologna i mål: Barrow hånar Meret och gör 2-2

Otroligt i ”Maradona”, där Bologna rita direkt Efter målet av Lozano. Signera målet 2-2 är kärrasom sparkar med höger fot på avstånd och hånar Merritt, kanske lurade av regression från ballong (51′)

malm 19:05

Napoli-mål: Lozano gör 2-1

Omkörning av Napoli som leder: Kvaratskhelia skapar panik I Rossobli-området och han skjuter på mål gör Skorobsky en fantastisk räddning men han kan inte göra någonting när Bollen har nått LozanoHan kan slå i spegeln och skriva ett mål 1-2 ljusblå (49 tum)

Ore 19:02

Till återhämtning, i Osimene och Lozano

ut att återhämta sig med Två förändringar i Neapel: Spalletti kastar in i strid Osimene och Lozano istället för Raspadori och Politano

Se även  ATP Umag, Sinner bokar sin drömfinal mot Alcaraz: Agamenone ko

malm 18:46

Efter första halvlek: vi går till pausvila med oavgjort 1-1

ingen återhämtning: I Maradona går vi till tiebreak med Napoli och Bologna 1-1. Målen i första och sista halvlekNär Juan Jesus Svara om några minuter För ett mål gjord av Rosobli Zerkezi

malm 18:45

Napoli i mål: Juan Jesus 1-1

Omedelbar reaktion från Napoli som hittade honom Samma sak innan resten: på utvecklingen av en scrum hörnspark i området, där Juan Jesus är snabbast Att kasta sig på bollen för att sparka den i nätet och få den att explodera Maradonas rop (45′)

malm 18:41

Bologna-mål: Zirkzee gjorde mål

Framför Bologna Med Joshua Network cirkus: Dominguez Cambiasso hittar, en passning tillbaka för den impulsiva anfallaren som från sin plats firar och firar. Det första målet i A (41 tum)

malm 18:39

Bologna nära registrering

Lämplig för rossobl: Dominguez Han hittar ett lågt kors Klipp hela området Men Ferguson kommer inte dit på några centimeter i en split (39′)

malm 18:38

Barrow sparkar in i hörnet

regional hegemoni och innehav av bollen för Neapel, men Bologna Det börjar dyka upp upprepade gånger i det blå fältet: Barrow boll kom Vem håller till vänster om 30 meter men Sparkar i kurvan (38 tum)

malm 18:36

Raspadori på avstånd

Den är påslagen raspaduri I Neapel: anfallaren tar emot bollen och försöker den Slutledning från medeldistansmed banan dock mycket centralt Worry Skorupski (36′)

malm 18:32

Försöker Bologna

Gynnsamt ögonblick för Bologna: Cambiasso Slutsats Di Lorenzo svängde för en hörna, sedan sparkar från distans på hörnvridningen Aebischer i sin tur är omgiven av en mur (32 tum)

malm 18:27

Politano avfall

Stort missat tillfälle för Neapel: Kvaratskhelia presenterar Gyllene hjälp för politano Som sparkar makten med vänstern men skicka högt Från ett utmärkt läge (27 min)

Se även  För Sinner's Australian Open är bara början. För han är hjälten vi har väntat på i ett halvt sekel

malm 18:25

Korsning av Mario Rui

Neapel attacker: Kvaratskhelia Mario Roy överlägg belöningarsom istället för kryss sparkar mot mål genom att hugga tvärstång (25 tum)

Oreze 18:23

Napoli insisterar

Spallettis blues är fortfarande farlig: Kvaratskhelia går in i området och släpper kraft, Skorupski exakt På sin stolpe (23 minuter).

Oreze 18:21

Dominguez är bokad

logotyp kort Giallo för varje Dominguez: Bolognaspelare till försiktighet Att sparka bollen mot en motståndare på marken med matchen avbruten (21′)

malm 18:19

Napoli är nära att göra mål

Lämplig för Neapel: lobotka vertikal För Kvaratskhelia, filtrera efter Raspadori som korsar vänster röra vid stolpen (19 tum)

malm 18:14

bryta rossoblù

Försök att sticka Bologna Fergusonsom sparkar med högerfoten från kanten men ser det Slutsatsen svarade Da Lobotka (14 minuter)

malm 18:10

rossoblù väntar

Lite känslor Hittills i den här matchstarten, med Napoli allt på motsatt planhalva och kompakt bologna I försvar, för att stänga utrymmen och försöka starta om

malm 18:06

försöker sona

Neapel försöker Stäng omedelbart motståndare: om vinkelns utveckling Stark slutsats från KvaratskeliaEbecher Avvisad av köttet (6′)