Följ kvalmatchen för U21-EM live

Bolzano – Ett mål i varje halvlek, position I dans Mr. Dr EspositoDu förtjänar segerItalien U21 I samma ålder Norge I den Race Droso Bolzano Gäller för kvalifikationer för nästa europeiska kategori. Rankingen är också bra: italienarna har nu gått om den Norgenäst efter 7 (med Lettland) i -2 avIrland ledare.

21:33

Zalewskis fantastiska mål för Polen U21 imponerar på Roma-fansen

Giallorossi-kanten var hjälten i det vackra målet mot Estland i EM-kvalet: Spara bildsekvensen

20:55

Italien U21, för tredje nollan i rad

Under de tre kvalmatcher som hittills spelats har Italiens U21-lag inte släppt in ett enda mål. Efter att ha slagit Turkiet med 2-0 gjorde italienarna oavgjort med Litauen med 0-0, och vann dagens match över Norge med 2-0.

20:45

Kommande matcher för det italienska U-21-landslaget

Italiens europeiska kvalkampanj under 21 år kommer att återupptas i november med två matcher på kalendern, båda på bortaplan. Den 16:e spelar italienarna mot San Marino, sist i tabellen, medan den 21:e blir det match mot Irland från första divisionen.

20:35

Ranking: Italien ligger på andra plats

En viktig framgång för det italienska U-21-laget som nådde 7 poäng i gruppställningen. Samma poäng som Lettland (som också slog Turkiet idag) men spelade två matcher mer än italienarna. Irland behåller ledningen i grupp A, två poäng efter Italien, och har lika många spelade matcher. Norge stannade dock på sjätte plats och blev omkörd av Azzurrini och Lettland. Türkiye följer på femte plats med tre poäng, och San Marino avslutar med noll.

20:26

Baldanzi Co: Villkor

Tommaso Baldanzi tvingades lämna planen i andra halvlek: i början av matchen var han spelarenEmpoli Faktum är att han fick en knackning på vristen och, efter att ha bitit ihop tänderna, gav han plats för Oristanio i den 57:e minuten. Med is på vristen på bänken kommer Empoli att övervaka spelaren inför deras nästa match i turneringen mot Fiorentina.

20:20

Zalewski gör mål för Polen U21

Nikola Zalewski tog sig an planen som startspelare för Polens U21-landslag i dagens match mot Estland i samma ålder. Roma-spelaren lade de senaste dagarnas kontrovers bakom sig (han sattes i spel av Corona i händelse av vadslagning) genom att antingen ge assisten till ett 1-0-mål eller göra mål i den 22:a minuten med ett vackert mål som gjorde det 2-0 till Polen (som vann matchen med 5-0) 0), och alla med tröjan nummer 10 på axlarna. Läs allt

20:06

Esposito: ”Dubbelt nöjd, målet hjälpte laget”

Esposito talar också in i Rai 2:s mikrofoner och vänder sig först till Baldanzi (”Jag kan bara tacka honom för hjälpen”) och analyserar sedan matchen: ”Målet hjälpte laget att uppnå det vinnande målet. Jag är dubbelt nöjd.”. I Italien, som alltid letar efter anfallare, är Esposito en kandidat: ”Det här är en viktig börda, men jag jobbar dag efter dag för mig själv och för mina mål, och de kommer: jag sätter inga gränser för mig själv och gör alltid mitt bästa.”.

20:00

Baldanzi: ”Fantastiska känslor, vi behövde tre poäng”

En assist och det första målet med U-21-laget: en oförglömlig kväll för Baldance: ”Stor känsla – Kommentarer – Vi passade på: vi förberedde matchen på det här sättet, jag är nöjd. Vi behövde dessa tre poäng, låt oss nu tänka på nästa poäng.”. Faktum är att rankingen nu placerar Italien på andra plats -2 efter Irland: ”En viktig vändpunkt, vi är nu på 7 poäng. Vi presterade bra: vi behövde de tre poängen mer än prestationen, men båda sakerna kom.”. Baldanzi, via Rai 2-mikrofonerna, beskriver sin säsong så här långt.Bra”trots att ”Vi kan bli bättre med Empoli. Jag är glad: det har sagts saker som inte stämmer. Jag är väldigt glad över att stanna på Empoli. Jag bryr mig mycket om det här och jag hoppas att jag kan göra det bra och kunna uppnå de uppsatta målen.” ”.

19:54

Nunziata: ”Vinsten var nödvändig”

”Det finns en känsla av tillfredsställelse, vi gör en fantastisk prestation mot ett starkt lag. De är riktigt starka från mittfältet och upp.”. Intryck av Italiens U-21 tränare Carmine Nunziata efter matchen mot Norge: ”Vi höll vår moral hög, och vann många bollar på motståndarens planhalva – kommenterade tränaren på Rai2 – De lyckades också sätta oss i svårigheter, de är bra, men totalt sett var det en välförtjänt seger. Hårt slag och kvalitet”.Och nu ler arrangemanget: ”Det är så i kvalet, varje match är avgörande. Idag var det nödvändigt att ta de tre poängen, det gjorde vi. Grattis till killarna, de var bra. Esposito och Baldance? De förbättras som alla andra. Jag är glad att de gjorde mål.” ”. Angående att välja Cassady på det offensiva mittfältet istället för Meriti: ”En fråga om täthet – Nunzata meddelar – ”De har olika egenskaper, vi var tvungna att pressa högt och jag valde Cassady i den här positionen.”.

19:45

90’+6 – Slutar här! Italien vinner över Norge med 2-0

Slutsignal: Italien vinner över Norge med 2-0.

Se även  Südtirol-Feralpisalo 1-0: Slutresultat och höjdpunkter

19:44

90’+6 – Oristanio försöker!

Italienaren startar om, Meriti för Oristano som försöker ett skott med vänsterfoten, den norska målvakten sätter den i hörnet.

19:43

90’+6 – Ruggeri försöker på långt håll

Ruggeri försöker praktiskt taget från mittfältet och ser målvakten utanför målstolparna utan att hitta målet.

19:41

90’+4 – Norge försöker med Wolff

Wolff skjuter en boll med vänsterfoten utanför området, och bollen når högt.

19:39

90′ – 6′ skadetid

Matchen fortsätter till den 96:e minuten: det är 6 minuters stopptid.

19:36

89′ – Bokning för Pirola

Gult kort till Pirola.

19:34

87′ – Dubbelbyte för Italien

Esposito och Zanotti kommer ut och Calafiore och Kayode kommer in.

19:33

86′ – Byte för Norge

Schilderup kommer ut och Nordas kommer i hans ställe.

19:28

81′ – Bokning för Fabian

Gult kort till blåspelaren Fabian

19:23

76′ – Norge försöker från långt håll

Norge ger sig inte och försöker med ett skott på lång håll från Zafiris: en väldigt hög boll.

19:19

71′ – Fabian och Meriti kom igen!

Men i Italien är Fabian och Meriti på planen POV Och Cassady.

19:16

68′ – Norge tar ledningen i anfallet

Norge försöker rätta till situationen eftersom det medför mycket fara för Desplanches dörr. Postad i området av Mugisha för Schilderup, Ruggeri sätter honom i hörnet.

19:12

65′ – Avgörande hopp i hörnet!

Italienska målvakten Desplanches gjorde en fantastisk räddning för att vända bort Hansen Arwens farliga skott för en hörna.

19:09

62′ – Oristano är direkt farlig

Nye ersättaren Oristanio sticker omedelbart ut när hon slår en fantastisk frispark som med nöd och näppe tvingar den norska målvakten att rensa bort den.

Se även  Serie A: Inter slog Sassuolo med 4-2. Lukaku gör sig redo för fotot - fotboll

19:05

57′ – Byte även för Norge

I Norge ersätter Opegaard Gulliksen.

19:04

57′ – Första byte för Italien: Baldanzi ut!

Nunziatas första byte, med Baldanzi som lämnade Empoli och Oristanio in!

18:59

52′ – Gult kort även till Lindor

De första minuterna av andra halvlek vittnade om spänning och många misstag på båda sidor. Gult också lånar.

18:58

50′ – Opsal reservation

Andra gula kortet i matchen: norska Opsal.

18:54

46′ – Italien dubbel: Esposito!

Bara 22 sekunder senare dubblade Italien: Baldanzis boll från högerkanten, Esposito satte den i nätet från två steg. Italien – Norge 2-0!

18:52

Italien-Norge: början av andra halvlek

Italien-Norge, de andra 45 minuterna av matchen börjar på Droso Stadium.

18:46

Italien och Norge, vi börjar snart igen!

Bra Italien avslutade den första halvleken före (1-0) över Norge. Målet har satts upp för Baldanze så här långt, där Azzurri har flera chanser att dubbla ledningen.

18:36

47′ – Slut på första halvlek: Italien – Norge 1-0!

Slut på första halvlek: Azzurrini leder Norge med 1-0.

18:34

45′ – Två minuters stopptid

Matchen fortsätter till den 47:e minuten: domaren kallar två minuters förlängning!

18:29

40′ – Matchens första gula kort går till Coppola

Det första gula kortet i matchen kommer: det tas emot av Coppola, lagets försvarare Verona Efter en foul på Gulliksen på mittfältet.

18:27

38′ – Esposito: Hög boll!

Ännu ett misstag för Norge och bollen går till Esposito som skjuter bollen högt över ribban.

18:26

37′ – Norge är i svårigheter

Italien sätter Skandinavien på prov. Norges tränare manar till lugn från bänken.

18:25

36′ – Ndour: Bollen missade med liten marginal!

Italien är fortfarande farligt: ​​N’Dour försöker också inifrån området, och bollen kommer från ingenstans.

18:23

35′ – Esposito är ett steg ifrån att dubbla poängen

En underbar boll skickad av Ruggeri och missad av Esposito! Italien är nära det dubbla.

18:21

32′ – Norge försöker omorganisera sina led

Efter Baldanzes mål försöker Norge att omgruppera, men kämpar för att komma tillbaka in i matchen.

18:17

28′ – Italien tar kontroll

Italien fortsätter att kontrollera matchen och sätta press på Norge. Efter en trög inledning tog nu italienarna kontroll över matchen.

Se även  Sampdoria - Genoa Live Stream: 1-0 Serie A 2021/2022. leva matchen

18:14

25′ – Baldanzi för Italien i ledningen: 1-0

Italien tog ledningen med Baldanzis underbara skott från vänsterfoten förbi den norske målvakten efter en avgörande passning från Roma-spelaren Bove.

18:09

19′ – Brati från långt håll: spänning för Norge

FARA FÖR NORGE: Matteo Prati skrämmer med ett briljant högerskott från distans som leder till en öppen hand av den skandinaviske målvakten Siong.

18:04

15 minuter – Norge är uppmärksamt och energiskt

Norge är mycket alert och redo att starta en kontring för att skada italienarna. En kvarts spel har gått.

17:58

8′ – Norge är farligt i det första anfallet

I det första riktiga anfallet skickade Norge rysningar med ett skott från Musiga som gick över ribban!

17:55

6′ – Italien i bollinnehav

Stor kraft till en början: Italien försökte, men Norge lyckades försvara sig på ett organiserat sätt.

17:49

Italien och Norge: låt oss komma igång!

Belgiske domaren Lardot blåser av startsignalen: Matchen mellan Italien och Norge U21 har börjat! En tyst minut hölls också till minne av de två offren för nattens attack i Bryssel.

17:41

Italien och Norge, vi börjar snart

Det dröjde inte länge tills matchen startade, och båda lagen gick in på planen. Och nu nationalsången, låt oss börja!

17:35

Den första gruppen: Lettland slår Türkiye

På Zimgalis Olympic Center i Jelgava, i den första gruppen av kval till EM under 21 – samma grupp som inkluderar Nunziatas Italien – kom Lettland bakifrån för att slå Turkiet med 2-1. Gästerna tog ledningen genom Erincan Jardimce i den 14:e minuten, sedan vände Vapne om i den 25:e minuten och Milnes i den 79. Matchen spelades klockan två på eftermiddagen.

17:29

Italien, Meriti och Nesti är de första målskyttarna

I de två första kvalmatcherna gjorde Italien, med Carmine Nunziata i spetsen, två mål. Faktum är att efter 0-0-debuten i Lettland stod italienarna inför ännu en match på bortaplan och slog Turkiet med 2-0. Målen gjordes av Meriti och Nasty.

17:24

Norge, lilla Haalands växer upp

I Norge imponerade Andreas Schildrup (Nordsjæland) och Christian Arnstad (Anderlecht) i sina två första kvalmatcher och gjorde 4 respektive 3 mål.

17:18

Italien och Norge, det senaste prejudikatet

Det sista prejudikatet går tillbaka till juni förra året, med det skandinaviska lagets 1-0-seger (Bothims mål), i den första etappen av EM 2023. Azzurrini slogs ut på grund av en skillnad i klassificering.