Südtirol-Feralpisalo 1-0: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du tittade på Sudtirol-FeralpiSalò 1-0 livesändningen och vi ses i nästa omgång av Serie B Championship!16:05

• I nästa omgång spelar Südtirol i Brescia, medan Feralpi Salo tar emot Catanzaro.16:06

• Ett tungt nederlag för FeralpiSalò, som trots en bra match knäppte en tredagars positiv rad och stannade stadigt på sista plats i tabellen med 14 poäng.16:02

• Tre mycket viktiga poäng gör att Sudtirol kan ta sig bort från kvalområdet och nå 11:e plats med 23 poäng. Fjärde målet i rad och det tolfte i turneringen för yttern Daniele Casiraghi, turneringens bästa målskytt.16:00

• Efter två raka förluster återtar Südtirol segern. En mycket balanserad match, då Feralpisallo kontrollerade planen under den första halvtimmen, men de farligaste resultaten kom från värdarna, som slog stolpen i första halvlek med Merkaj och ribban med Masiello. Balansen kom också in i den andra halvleken, med Sudtirol mer övertygad. Men det var gästerna som blev farliga med Cipitelli, som Poluzzi var ett underbarn för. Några minuter senare kommer matchens mål: en mycket snabb kontring från Sudtirol, och Cervo kommer ner från högerkanten och bollen i mitten går till Casiraghi, som går förbi en av försvararna och slår Pizziniakou med ett skott från Nedan.15:58

• 90'+5'

Slutsignal! Südtirol-Feralpisalo 1-0 (76' Casiraghi).15:53

• 90'+3'

Petrelli går ner till höger, koncentrerar sig och skjuter mot närmaste stolpen med sin vänstra. Att vila Poluzzi.15:50

• 90'+1'

Ett mjukt kryss från Bergonzi, blockerad av Poluzzi.15:48

• 90'+1'

Fem minuters förlängning.15:48

• 90'

FeralpiSalò försöker allt.15:46

• 89'

Bra pass från Petrelli på högerkanten, men krysset missades helt.15:45

• 86'

Trippelbyte för Ferlipsalo: Fiordlino, Balestrero och Di Molfetta lämnar. Inne i Herglegio, Sao och Petrelli.15:44

• 83'

Trippelbyte för Sudtirol: Servo ut, en assist, Cisco på. Rauti och Koffler åker också till Al-Mu'tasim och Georgini.15:40

Se även  "Masara och jag utan kontrakt: respektlöshet"
  • 81'

Det tolfte målet i turneringen gjordes av Daniele Casiraghi, skyttekung i Serie B.15:38

• 78'

Ferralbi ersätter Salo med Botic som lämnar och La Mantia kommer in.15:35

• 76'

Mål! Südtirol – Feralpisalo 1-0! Vilket mål av Casiraghi! Kontring för värdarna, Servo lägger den i mitten för Casiraghi, som passerar en försvarare och slår Pizziniacu!

Kolla in Daniele Casiraghis spelarprofil15:34

• 73'

Gult kort för Balestrero: Foul on Casiraghi.15:29

• 71'

Första bytet för Feralpisalo, med Corvallidis på väg och Zenaro på väg in.15:28

• 68'

Ersättare för Sudtirol, med Bruh som lämnar och Kurtic kommer in.15:24

• 65'

Paulozzis mirakel! Ceppitelli går fram för att utveckla en hörna, och Sudtirol-målvakten räddar hemmalaget genom att ta en touch till bollen som sedan smeker stolpen.15:23

• 63'

Broh fick en varning för ett foul på Di Molfetta.15:21

• 62'

Lycklig! FeralpiSalò back i en trevägspassning med Di Molfetta, men hans högerskott gick utanför!15:20

• 60'

Matchens första byte: Südtirol kommer istället för Mirkaj och Pecorino kommer in.15:17

• 60'

En vacker boll från Servo, som går in från högerkanten, och Rauti ingriper sent och skickar tillbaka bollen.15:17

• 58'

Sudtirol-kontring: Bruh på högerkanten lägger den i mitten, men Pitzinako ingriper och föregår Mirkaj.15:16

• 56'

Feralibisalo möjlighet! Companions skott med vänster fot från kanten av straffområdet gick utanför mål!15:20

• 56'

Südtirol var mer övertygande under de första tio minuterna av andra halvlek.15:13

• 55'

Utanför Masiello: Hög boll över ribban.15:12

• 53'

Gult kort till Fiordelino.15:11

• 48'

Bottic protesterar över en misstänkt kontakt i Südtirol-området.15:05

• 45'

Andra halvlek börjar på Droso Stadium i Bolzano. Südtirol-Firalpisalo 0-0.15:02

• Det är inga förändringar under pausen.14:59

• Se även  Kamada till Milano, förhandlingsdetaljer: Den japanska kuppen från Eintracht
  • Den första halvleken bjöd inte på några större chocker, eftersom Feralpisalo kontrollerade matchen under en stor del av den första halvleken. Runt en halvtimmes spelande är utmaningen mer balanserad och under den senare hälften ökar känslorna. Värdarna träffade stolpen med ett skott från Merkaj och en fantastisk ribba från Masiello, som misslyckades med att skjuta på mål från några meters håll i slutet av första halvlek.14:51

• 45'+2'

Första halvlek är slut. Südtirol-Firalpisalo 0-0.14:47

• 45'

passera! En hörna skickad av Tait till bortre stolpen, Masiello träffade ribban!14:47

• 45'

Casiraghis försök avledde bollen i ett hörn bredvid bom.14:45

• 44'

Frispark från kanten av straffområdet för Südtirol.14:44

• 43'

Feralibisalo möjlighet! Bra jobbat av Felici, att rädda Polozzi och sedan släppa Cagnano.14:45

• 41'

Sydtyrolen möjlighet! Efter en frispark från Casiraghi till vänster når bollen Servo som hoppar över en spelare på kanten av straffområdet och försöker sätta in den: inga problem för Bezziniacco.14:44

• 35'

Ett skott från Casiraghi från mittfältet gick över stolpen.14:36

• 34'

Gult kort även till Martella, som kom in sent för Bruh.14:35

• 32'

Gult kort till Casiraghi: farlig störning i spelet.14:33

• 31'

Det är mer balans mellan lagen på planen i det här skedet av matchen.14:32

• 28'

Sydtyrolen möjlighet! Merage! Ett inlägg från Casiraghi från vänster och en nick från anfallaren, och bollen träffar ytterstolpen!14:29

• 22'

Kontakt i regionen Sydtyrolen! Felici stannar på golvet och domaren Marcenaro låter henne gå.14:23

• 21'

FeralpiSalò kontrollerade spelet under de första tjugo minuterna.14:22

• 14'

Feralibisalo möjlighet! Kompisen försöker! Anfallarens skott hamnar på utsidan av nätet.14:15

• 8'

Studsa av Taits arm i Südtirol-området, men beröringen är ofrivillig.14:14

• 6'

Südtirol svarade direkt: Casiraghis inlägg från vänster, Rauti slog det bakom.14:06

Se även  Kvaratskhelia lyser mot Georgien, men tränarens ord oroar fansen
  • 3'

Efter en hörna av Feralpi försökte Salo passera ett inlägg från högerkanten, men bollen gick utanför mål.14:05

• På Droso Stadium i Bolzano är allt klart. SUDTIROL-FERALPISALO-utmaningen börjar.14:01

• Matchen döms av domaren Matteo Marcenaro, assisterad av assistenterna Valeriani och Galimberti, och den fjärde domaren Zupi. Di Martino och Longo i Var respektive Avar.13:56

• FeralpiSalò kommer att behöva klara sig utan de otillgängliga Carraro, Letizia och Parigini. Laget är detsamma som oavgjort mot Venedig.13:53

• Sudtirol har nyvärvningen Kurtić på bänken, medan Scalia omedelbart spelar en nyckelroll i försvaret.13:51

• Officiell formation: Feralpi Salo kommer att spela i en 3-5-2 formation: Pizzinaco – Balestrero, Cipitelli, Martella – Bergonzi, Corvallidis, Fiordellino, De Molfetta, Felici – Compagnion, Bottic. Tillgängliga: Tonetto, Pilati, Zenaro, Sao, Hergelegio, Verziletti, Minnelli, Volpe, Gila, La Mantia, Petrelli. Allt, saffran.13:47

• Officiell formation: Sudtirol ockuperar fältet i en 4-4-2-formation: Poluzzi – Kofler, Masiello, Scaglia, Cagnano – Ciervo, Tait, Broh, Casiraghi – Rauti, Merkaj. Tillgängliga: Veneto, Lunetta, Pecorino, Drago, Cisco, Cortec, Giorgini, Chol, Motasim, Lunardi, Odogwu. Alla Valiente.13:44

• Å andra sidan har Feralpi Salo gjort sju poäng på de tre senaste matcherna, hälften av de som samlats in under de sexton föregående omgångarna, med två viktiga segrar mot Cremonese och Sampdoria och oavgjort mot Venezia. Trots detta hamnar han på sista plats med 14 poäng.13:40

• Sotirol har samlat på sig tre poäng på sina senaste fem matcher. Efter att ha besegrats av Reggiana och Lecco i de två senaste omgångarna, upptar den en 15:e plats i ställningen med 20 poäng, i kvalområdet.13:39