Serie A: Inter slog Sassuolo med 4-2. Lukaku gör sig redo för fotot – fotboll

Sassuolo vann med 4-2 krönika För den trettiofemte dagen i den italienska Premier League

klassificering

Jag är en fjant

Inter 4-2 Sassuolo – I den 89:e minuten höjde Lukaku Nerazzurri till fyra mål. Sätt på honom ikväll

Inter 3-2 Sassuolo – I den 77:e minuten återupptog Sassuolo matchen med ett mål han gjorde Vratesi

Inter 3-1 Sassuolo – Al 66′ Mateus Henrique förkortas till Emilians

Inter 3-0 Sassuolo – I den 58:e minuten ytterligare ett självmål tresoldi som avböjer ett skott i sitt eget nät Lautaro Martinez

Inter 2-0 Sassuolo – I den 55:e minuten gjorde han självmål tresoldi Ger dubbla värdar

Inter 1-0 Sassuolo – den 41′ lok Han för fram Nerazzurri

Champions League-skottet från Inter, som drar fördel av sina direkta konkurrenters misstag, gör sig av med Sassuolo inte utan ångest med en 4-2-cut som bär signaturen av Lukaku (dubbel) och en Juventus-hook på andra plats, och når + 5 från Milano femma. En kväll som inte var så lätt som Nerazzurris resultat kan antyda, men å andra sidan kunde det bara vara i tisdagens match mot Rossoneri i den andra delen av Champions League-semifinalen, vilket bevisas av Inzaghis massiva omsättning. Vilket förändrar åtta man bland ägarna. Det är ingen slump att Inter kämpade för att komma igång, då Sassuolo omedelbart tog över matchen och bad om en straffspark i de inledande minuterna för en kontakt mellan Handanovic och Vratesi som förbises av domaren och Farr. Dionisis mannar tog också ledningen med ett skott från Berardi, assisterad av Llorente, men Var dömde bort fransmannen för offside. Inter svarar med Correa, som också gör mål med målet men det går okontrollerat på grund av den oberäkneliga positionen för Demarco som serverade honom.

Se även  "Han valde honom till slutet." Trettio tusen människor framför katedralen, Buffon bär också kistan

Men i den första halvan av finalen höjde Nerazzurri motorvarvtalet och förlitade sig särskilt på Lukaku, som skapade en chans för Correa (en hög nick) och sedan gick på egen hand med en bred vänsterfot. Fortfarande farlig på kontringen, sa Sassuolo på Vratesi Handanovic för en snabb respons. Den vanliga Lukaku krävs för att öppna utmaningen: belgaren tar emot bollen med ryggen mot mål, svänger på Tressoldi och lastar av en kraftfull vänsterfotad spelare i nätet. I andra halvlek tappar Inzaghi Correa (trötthet i höger quadricepsmuskel) och släpper Lautaro i andra halvlek, då Inter börjar med större övertygelse. Ödet hjälpte också Nerazzurri, för på tre minuter parerade Tresoldi ett ofarligt inlägg från Bellanova in i mål och sedan ett skott från Lautaro, vilket gjorde att värdarna kunde leda med 3-0. Isutmaning? Långt därifrån, eftersom Sassuolo inte ger upp medan Inter skyldigt överger utmaningen på en mental nivå och stoppar spelet med en halvtimme kvar. Henrique återöppnar matchen med en nick från nära håll med en passning från Berardi, sedan är det Frattisi som sätter mer krydda i matchen genom att alltid hitta 3-2 med sin nick, i väntan på Aslani. Romelu Lukaku tog fortfarande hand om att skingra rädslan, hittade ett sista 4-2-mål som skickades in av Brozovic, vilket förde Inter till andra plats.