Fabrizio Romano bedömer serbernas framtid

Transfermarknad, Milinkovic: Fabrizio Romano bedömer serberns framtidmarknadsöverföring

publiceras

Vi är


Milinkovic, sportjournalisten, publicerar några uttalanden live på Twich och talar om den serbiske spelarens framtid

Med anledning av direktsändningen på Twich gjorde journalisten Fabrizio Romano några uttalanden när han pratade om Milinkovics framtid.

villkorlig – Kommer Milan att försöka ersätta Milinkovic? För tillfället har jag inga bra betyg. För att jag ska fortsätta säga att Lotito säljer Sergeant för 25/30 miljoner, tills jag ser det med egna ögon kan jag inte tro det. Det verkar för mig att de som har ringt några telefonsamtal för att förstå situationen har hört ett Siffran är mycket närmare 50 än 25.

Jag är med Lotito om detta. Visserligen går det ut, men jag förstår inte varför jag ska ge en av de bästa spelarna i ligan till en konkurrent för 30 miljoner? Jag får behålla den. Jag kommer att spela för Champions League och kanske kvala in till turneringen 2024. Sedan såg jag bort honom om ett år och det var han som gick någon annanstans, inte Lotito som sålde honom. Att känna chefen får han sällan nacken i dessa situationer här. Det blir inte lätt för Miljkovic. Det är en sak om ett utländskt lag kommer med 35/40 miljoner, då kan man tänka på det. I Italien kommer Milinkovics 25/30 lockdown att vara tuff för alla

Se även  Först Musetti-Medvedev, sedan Sinner och Sonego LIVE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *