Få tillgång till poker Raspadori – Corriere.it

22.27 – Italien gör mål, Raspadori gör mål

I de svåraste ögonblicken öppnas Raspadori. Napoli-anfallaren kastade sig djupt och Barella korsade diagonalt med vänsterfoten, vilket lämnade Dimitrievskiy ingen chans. Ett fantastiskt mål från Raspadori, på stadion där han gjorde sitt första Serie A-mål i juli 2020 i Lazio-Sassuolo.

22.26 – Beston på Fratesi

Den makedonske mittfältaren bokades också för att ha trampat på Chorlinov på Vratesi.

22.24 – El Shaarawy ersätter Berardi

Spalletti var arg redan innan Atanasovs andra mål. Han ville ha ett tightare lag. Azzurri har tappat en del avstånd mellan avdelningarna. Samtidigt ersätter El Shaarawy Berardi.

22.20 – Makedoniskt mål

Makedonien gör mål igen, och han gör det igen med Atanasov. Den makedonske mittfältaren vinner en utmaning med Barella och går för att skjuta utanför straffområdet, men hans skott blockeras av Acerbe, en touch som sätter Donnarumma ur tid. I den 74:e minuten var ställningen 3-2 för Italien.

22.19 – Zaniolo bokad

Matchens första gula kort, Zaniolo får det. Ytterligare en förändring i Makedonien: Napoli Elmas, som var en besvikelse denna kväll, är borta, och in kommer Chorlinov, som spelar i England för Burnley.

22.15 – Italien sänker tempot

Tempot har definitivt sjunkit jämfört med första halvlek. Spalletti, från bänken, ber sitt lag att sätta stopp för matchen. Italien leder med 3-1 i den 67:e minuten, och spelar ännu en känslig match på måndag, vilket är matchen i Leverkusen mot Ukraina.

– Raspadori-skott (La Presse)

22.06 – Tre byten för Italien

Här är de första byten som Luciano Spalletti gjorde, det finns tre: Fratesi, Cristante och Zignolo kommer in på planen (mötts av den olympiska stadionens visselpipor) i stället för Bonaventura, Jorginho och Chiesa. Alimi går in i Makedonien till Illizi.

22.01 – Möjlighet för Darmian

Italiens reaktion: I den 55:e minuten var Darmian nära att göra 4-1 med ett skott och ett skott på mål som Dimitrievskiy knappt blockerade.

21.59 – Makedoniskt mål

Makedonien arbetar för att överbrygga klyftan. I den 52:a minuten, efter en hörna, nickade Atanasov, som precis kommit in, förbi Donnarumma.

Låt oss starta igen. Inga förändringar för Azzurri, medan Ristovski, Ashkovski och Atanasov i Makedonien kommer in på planen. Italien leder med 3-0, medan England (i samma grupp med Azzurri) leder med 1-0.

21.42 – Jorginho och den missade straffsparken

Han sa det: ”Jag skulle vara beredd att ta ytterligare en straff.” Detta var tänkt att vara revansch för hans två straffmisstag mot Schweiz, vilket ledde till Italiens utträde ur VM i Qatar. Istället gjorde Jorginho ett misstag igen när han återvände till landslaget (Italiens senaste match var i juni förra året, i European Nations League). Språng och träffsäkerhet, men ett långsamt skott blockeras av målvakten Dimitrievsky utan problem.

Se även  U-20-VM Italien-Uruguay Resultat 0-1: Besegra Azzurri - Corriere.it

– Straffspark missad av Jorginho (La Presse)

21.38 – Italien – Makedonien 3-0 i slutet av första halvlek

Första halvlek är slut. Stor-italien på Stadio Olimpico: Spallettis lag spelade snabbt och attackerade Makedonien från första minuten. De gick till paus med 3-0, trots Jorginhos straffmiss. Matchens man för tillfället är Chiesa, som gjorde två mål.

21.34 – The Azzurri gjorde fortfarande ett mål från Chiesa

Den italienska trion kommer också! Chiesa gör mål igen, som bränner Manev med skottet, försöker sedan ett curlingskott som Manev själv blockerar, och bollen blir oslagbar för Dimitrievskiy. Italien 3-0 i första halvlek.

21.29 – Italien gör mål, Chiesa gör mål

Ställningen kommer i alla fall till 2-0 till Italien: Chiesa gjorde det i den 41:a minuten med ett högerfotat diagonalt skott som slog Dimitrievskiy. Juventus-anfallaren sköt bollen från kanten av straffområdet i slutet av ett anfall som inleddes av Jorginho, som missade en straffspark två minuter tidigare.

21.28 – Jorginho missar straffsparken

Otroligt, Jorginho missar straffsparken! Den italienska regissören väntade till slutet, men Dmitrievsky blockerade hans skott.

21.26 – Straffspark för Italien

Straffspark för Italien, handboll av Serafimov inne i straffområdet. Jorginho tar genast bollen i sina händer.

21.23 – Italien, en utmärkt halvtimme

Italien spelar bra: pressar väldigt högt, Makedonien kämpar för att behålla bollen. Och sedan de omedelbara vertikala passningarna, som ständigt slås av de anfallande ytterna.

21.15 – Möjlighet till kyrka

Ytterligare en stor chans för Italien: I den 29:e minuten rör Bonaventura bollen till Chiesa i straffområdet, som skjuter självsäkert men blockeras av makedonska försvarare.

21.07 – Darmian, andra mål för landslaget

Darmyans andra mål med landslaget, efter målet han gjorde den 10 oktober 2015 i 1-3-matchen mellan Azerbajdzjan och Italien.

21.04 – Italien gör mål

Här är Italiens mål: Darmian gör mål med en nick efter en korshörna till bortre stolpen från Raspadori, som Inter-försvararen når med en nick som passeras av den makedonske målvakten Dimitrievski.

21.03 – Ännu en chans för Chiesa

Efter en kvart vann Italien matchen: 76% av bollinnehavet för Azzurri, som försöker skada Makedonien. Chiesa går för att skjuta igen, och den makedonske målvakten räddar.

21.00 – Mål ej tillåtet för Raspadori

I den 13:e minuten underkändes Raspadoris mål på grund av offside. En vertikal passning från Jorginho till den blå anfallaren, som slår den makedonske målvakten med en volley. Alla inställda för offside.

20.54 – Chiesa försöker sig

20.51 – Knäproblem för Chiesa

Chiesas problem är hans högra knä. Azzurri-anfallaren har ont och styr mot Spalletti. Han försöker komma tillbaka på planen men verkar ha ont.

20.48 – Matchen börjar

Efter avresan började det på Olimpico Italia-Nordmakedonien. Azzurri började attackera omedelbart och Alioski blockerade ett kraftfullt skott från Chiesa, vilket tvingade Spalletti att värma upp Zaniolo och El Shaarawy som en försiktighetsåtgärd.

20.43 – Det här är lagen

Lagen är på planen och det är dags för nationalsången.

20.36 – Makedoniens hemligheter, Azorernas oförklarliga mardröm

Stoll, Iliffe, Enes och deras bröder är tillbaka, med det där lilla leendet som verkar vara ett sorgligare leende än vanligt eftersom kvalificeringen till ett andra EM i rad för dem nu är över. Och sedan skadades Aleksandar Trajkovski, mannen som skrev historia i Palermo den 24 mars 2022 – särskilt italiensk fotbollshistoria, men tvärtom -: han reste med sina lagkamrater, men hans ansikte är långt när han går på planens gräs. Olimpico, för inte ens i den första etappen i september på Potato Stadium i Skopje kunde han göra sitt bidrag. Alltså har Nordmakedonien, som ligger 66:a på FIFA-rankingen efter Kongo, bara ett uppdrag, och det är alltid detsamma, vilket är att göra livet svårt, för att inte säga omöjligt, för Nordmakedonien.Italien, som inte vunnit mot Giallorossi-truppen sedan hösten 2016, med Ventura på bänken och Immobile avgörande i sista målet 3-2.

20.30 – Berardi och Raspadori är ute efter revansch

(Alessandro Pucci) Berardi måste hämnas Palermos enorma misstag och Raspadori måste kombinera kvalitet med realism. Inför 60 000 åskådare på en nästan slutsåld stadion måste modet segra över rädslan. ”Hela Olimpico är som en regnbåge”, romantiserar Spalletti. ”Spela bra och vinn”, är mottot istället. En natt av normalitet för att få Makedonien tillbaka till jorden.

20.28 – Bortom Spallettis val

(Alessandro Pucci) Men våra tankar är nu enbart fokuserade på kvällens match, som är lite av en trollformel, med tanke på att vi bara har besegrat Makedonien en gång (av fyra) för sju år sedan i Skopje tack vare ett immobilt mål vid skadetid och aldrig spelat kl. Hem. Försvaret kommer att vara tre fjärdedelar av Inters försvar, med Juventus-spelaren Gatti i stället för Bastoni. Jorginho kommer att leda dribblingen, och om det blir en straffspark kommer han att dyka upp för ytterligare en blockerad avledning efter foulet mot Schweiz som kostade oss VM för två år sedan: ”Jag förväntar mig att han tar det eftersom han är en specialist och en man.” ”, säger tränaren. Tillsammans med brasilianaren kommer det att finnas Barella och Bonaventura, anfallarna som kommer att behöva bryta streaken. Trident kommer att vara liten och snabb. Chiesa kommer att spela den första matchen i Spallettis turnering och Luciano gör en viktig jämförelse : ”Han är vår syndare”.

Se även  Juventus, fulla krafter för Allegri: från tränare till tränare

20.16 – Officiella laguppställningar

Dessa är de officiella formationerna:
Italien (4-3-3): Donnarumma. Darmian, Gatti, Acerbe, Demarco; Barella, Jorginho, Bonaventura; Berardi, Raspadori, Chiesa.

Nordmakedonien (4-2-3-1): Dmitrievsky. Manev, Serafimov, Demosky; Adeyemi, Elize; Alioski, Bardi, Diamond; Majevskij.

20.06 – Spalletti fortsätter attacken

(Alessandro Pucci) Ett lag som vet hur man rör sig inom trettio meter, håller försvaret högt och alert, mittfältet rörligt och snabbt i både tacklingar och repriser, och anfallet cyniskt och produktivt. Spalletti, som övervägde de två nära matcherna, lanserade en rad mål: den snabba Raspadori mot Makedonien och den kraftfulle Skamacka, hans idealiska anfallare, mot Ukraina tre dagar senare.

20.02 – Italien, hur många frånvaro?

(Alessandro Pucci) Det hade varit intensiva och komplicerade dagar, och de många skadorna verkade som olycksbådande tecken. Tränaren är redan utan honom Skrivet av Lorenzo Diskvalificerad, förlorad Merritt, Kalabrien H Toloy Efter samtalen, Locatelli Mötesdagen och igår PinnarHan stängdes av i onsdags på grund av en vadförtöjning, vilket sätter honom i riskzonen med Juventus. viceutsatt för en frenetisk attack, stannade kvar i Coverciano (Gianluca Mancini och Carnesecchi anlände), för att inte tala om att Christanti H Ken De har precis kommit in i gruppen igen. Men Luciano da Certaldo är inte typen som gömmer sig bakom ursäkter. ”Vi vet vad som väntar oss, vi måste leva upp till vår historia och det spel som krävs på internationell nivå. ”Jag vill se Italien när den är som bäst.”

19.27 – Italien, första europeiska slutspelet

(Alessandro Pucci) Från Wembley till Olimpico, från nederlaget mot England, det första i hans administration, till hoppet om att bryta förtrollningen med Nordmakedonien, som alltid har fått oss att lida och tvingat oss att se VM i Qatar framför tv:n . . På sin gamla stadion vill Luciano Spalletti återuppväcka ljusstrålen som lurade honom i en timme mot fenomenet Bellingham och Southgate. Vi behöver vinna ikväll, så det behöver vi inte göra på måndag kväll i Leverkusen. Två slutspelsmatcher väntar och den italienske tränaren, medveten om vad som hände med hans föregångare Mancini, var tydlig i träningslägret i Coverciano: Låt oss fokusera på första matchen. För tjugo månader sedan tänkte alla på Ronaldos Portugal och istället blev vi förolämpade av unge Trajkovski, som inte kommer att vara med i kväll.

19.23 – Var man kan se det på TV

Matchen mellan Italien och Nordmakedonien är planerad att hållas i kväll klockan 20.45 på Olympiastadion i Rom.