Palmieri avslöjar: ”Klopp? Någon i Milano-världen sa till mig…”

Tancredi Palmieri, en välkänd journalist, har gjort några uttalanden angående möjligheten att Jurgen Klopp kommer till Milano.

i dag din klubbTeknisk LiverpoolHan meddelade plötsligt att han ville lämna ”Röda” Han avslöjade också i slutet av säsongen att han inte ville träna ett annat lag elitserien. Detta är vad som oundvikligen fick fans av många lag att drömma, inklusive fans av laget Milano. Även om det är klart mer troligt att landa honom på bänken Bayern MonacoInga alternativ angående dess framtid kan uteslutas.

Journalist Tancredi PalmieriSamtidigt avslöjade idag ”X” Dramatisk historia berättar hur namnet din klubb Attraherad till omloppsbana Milano. Faktum är att från någon inom Rossoneri-klubben skulle han ha vetat att den nuvarande tränaren är hans Liverpool Han kommer att vara en av de utländska tekniker som fått uppmärksamhet för denna tjänst Stefano Biolde. Här är då hans ord.

Palmieri: ”Någon i Milano-världen sa till mig att Klopp…”

”På den tiden. Jag säger det som jag känner det, jag rapporterar bara situationen. För en månad sedan sa någon från Milano-världen till mig: ”Ägandet överväger utländska tränare. Jag kommer inte berätta för mig. du det andra namnet. Det första säger till mig: 'De vill ha Klopp.' Jag sa: ”Men det försvinner inte.” Han sa: ”Gå, du får se.” Läs också: Milan-Bologna, Piolis uttalanden vid föregående dags konferens >>>

Se även  Milano, Maldini och en väg ut. Vem stannar och vem går? Från Pioli till Theo Hernandez, Maignan och Leaos scenarier och möjliga framtider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *