Juventus, Dimaria: ”Kritik? Jag visste att jag kunde göra mer.”

Di Maria pratade också med Sky Sports: ”Jag är verkligen glad att jag kunde omsätta lagets arbete i praktiken. Europa League är väldigt viktigt för oss och vi ville verkligen framåt. Jag lyckades höja ribban och hjälpte alltid laget. Det kom en del kritik och jag visste att jag kunde ge mer. Det tog ett tag för mig att komma tillbaka i form. Men nu är jag glad över det. Det här resultatet är väldigt viktigt, vi spelade en utmärkt match. Del Piero är en Juventus och fotbollslegend. Han har haft en fantastisk karriär och nu försöker jag göra det bästa för den här tröjan”.

21:00

Juventus, Allegris ord

Det här är Allegris ord till Sky Sports efter matchen: ”Det var ingen lätt match: fansen betalade mycket. Efter deras spelares röda kort fick vi definitivt en fördel. Vi måste dock bli av med lite lättja i stavelserna. Genom att fånga bollen har vi bara fördelar. Vem är Maria? Hjältar skiljer sig från andra. När man har en sådan spelare höjer man nivån på laget och man spelar mer avslappnat. Fagioli och Meretti har viktiga egenskaper, men naturligtvis måste de spela för att få erfarenhet. Det är inte så att om vi blir utslagna från Champions League blir det lättare att vinna Europa League. Vi måste gå så långt vi kan i varje tävling, i ligan, och få några poäng. Efter att sanktionerna hävdes där var vi lika med Inter. Jag tycker att säsongen för Juventus är mer än positiv”.

20:45

Möjliga motståndare för Juventus i åttondelsfinalen

de Juventus Går in i åttondelsfinalen Europeiska ligan Efter att ha vunnit över Nantes. UEL-lottningen sker på fredag ​​klockan 12. Klicka här för Juventus möjliga motståndare i åttondelsfinalen.

20:40

90 ’+3’ – Nantes-Juventus slutar 0-3

Juventus slår Nantes och tar sig till åttondelsfinal i European League. Di Marias hattrick blev avgörande

20:35

89′ – Alex Sandro räddar Guessand

I hörnsparksutvecklingen vände Guessand bra, sköt mot mål men hittade den lysande tacklingen från Alex Sandro.

20:31

85′ – Mohammed försöker

Nantes ger inte upp: Mohamed försöker i andra halvlek, som på egen hand kör hela planen, men ansikte mot ansikte med Szczesny hypnotiserar målvakten honom.

Se även  Inter Milan, Shevchenkos rörande budskap: Det vackra San Siro

20:26

78′ – Di Maria hattrick

Mållinjeteknik krävs för att tilldela Juventus tredje mål. Efter att ha slagit och upprepat med ytterligare ett mirakel av Lafont på Alex Sandro kom ställningen 0-3 från Di Marias nick. Nantes målvakt försöker rensa bort den, men bollen har redan kommit in.

20:22

75′ – Alex Sandro är nära att göra mål

På en hörna gjorde Juventus nästan det tredje målet med en nick från Alex Sandro. Det krävs ett lafont-mirakel för att trycka tillbaka det.

20:19

73′ – Nantes ger inte upp

Med ett skott från testdistansen på nykomlingen Mohammed. Lätt att fånga av Szczesny.

20:13

66′ – Cuadrado är nära vid 0-3

Cuadrado ensam vid bortre stolpen från Kostics kryss vid närmaste stolpen men hittade motstånd från Lafont.

20:11

63– Kane kräver straff

Kane kommer in i området och drabbas först av en axel av Traore och sedan kommer det ett kors från benen med Castelletto. Bedömer att kommunikationen är regelbunden.

19:58

51′ – De Sciglio försöker

Bollmålet för Juventus är ute efter det tredje målet. Di Maria skjuter igen med Lafont, som inte blockerar bra, De Sciglio gör returen, men bollen studsas av en av försvararna

19:52

46′ – Nantes Juventus borta i andra halvlek

Nantes och Juventus återvänder till planen i andra halvlek. Börjar om från 0-2 tack vare en ställning från Di Maria. För Nantes kommer Mutusame in i Sissoko, medan Delort lämnar och går in i Ganago. För kamerunaren är det den första europeiska matchen efter hans dotters död.

19:50

Allegris gest kommer inte undan kamerorna

Ett underbart mål från Di Maria inledde matchen mellan Nantes och Juventus. Allegris firande av matchens första mål är verkligen ikoniskt. Klicka här för att se den.

19:37

45′ + 5′ – Nantes-Juventus, halvtid är över

Efter 5 minuters förlängning slutade den första halvan av matchen mellan Nets och Juventus med 0-2 för Bianconeri, tack vare en ställning från Angel Di Maria.

19:35

48′- Kostic nära 0-3

Kostic närmade sig Juventus tredje mål i början av andra halvlek, ledd av Rabiot. Nantes försvar tappar serben, som tar positionen ansikte mot ansikte med Lafont.

19:31

44′ – Traore räddas av Nantes

Än en gång Di Marias millimeterfilter för Kostic som förde honom tillbaka in i den zon för Kane som Traore väntade.

Se även  Allegri och domaren på TV om straffsparken som Massa inte dömde i Genoa-Juve-matchen

19:23

37′ – Juve anfaller

Juventus rullade in bollen med Locatelli som satte den i De Sciglios väg. Yttern gör sidan för Fagioli, som skyddar honom för att tillåta Locatelli att skjuta utanför området. Han försöker vända, bollen är långt borta.

19:13

27′ – en chans för Rabiot

Ett vackert inlägg från Di Maria träffade bortre stolpen där han hittade Rabiot som hoppade lite sent och skickade den högt.

19:08

22 ’- Återigen Di Maria

Di Maria trycker på igen. Han rör sig till vänster när han frigör sig från markörerna och försöker skjuta på avstånd. Lafont vägrar.

19:05

20′ – dubbel för Di Maria

Di Maria missar inte straffsparken. Dubbla på 20 minuter för argentinaren.

19:03

17′ – Rousseau per kissning

Ett individuellt arbete från Di Maria kommer in i straffområdet och argentinaren skjuter mot mål, men det blir en kissning, som avvisar det med en arm. Rött och en straffspark för Juventus.

18:58

13– En hörna för varje Nantes

Ett sentonesiskt inlägg avleddes från en hörna av Kostec. Mullet på flaggan, Sissoko spottar ut den vid närmaste stolpen med bollen som når mitten av området men sveper Danilo.

18:51

5′ – mål av Di Maria

Bollen som Fagioli återhämtade sig på trokaren var utmärkt och han bredde ut den för Di Maria. Argentinaren från utanför straffområdet slår en boll bakom Lafont från utanför straffområdet. Juventus tar ledningen.

18:45

1′ – Nantes-Juventus, matchen börjar

Efter Europa League-sången är det avspark Boujwar StadiumOch Starta Nantes-Juventus. Mycket varmt väder i franskt regn. Första besittning av de gula gröna.

18:25

Juventus och Calvo: Pogba tränar. Vi kommer att överklaga nästa vecka

Juventus president Calvos ord: ”Pogba tränar, han återhämtar sig. Förhoppningsvis kommer han tillbaka så snart som möjligt. Sista dag för att överklaga är nästa vecka, så vi kommer med det i början av nästa vecka. Straffsparken förvirrade oss, det hade sin effekt. Men laget är fokuserat på vad som behöver göras på planen.” ”. Klicka här för att läsa hela informationen.

18:15

Nantes Clam Cherevilla

Nantes mittfältare Chirivella talade också inför matchen på Sky Sport. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att passera. Det blir en balanserad och stridbar match. Vi fokuserar på att starta om. Vi har mindre press från dem. De är favoriter, men vi har fansen på vår sida”.

18:10

Juventus Premier talar

Det är Bremers ord till Sky Sports-mikrofonerna i den preliminära matchen. Idag är det årets viktigaste match. I den första matchen visste vi att vi kunde ha gjort mer än ett mål. I det avsnittet var han ett mål om han inte satte sin hand. Men vi behöver inte tänka på det längre. De kommer säkert att attackera, med stöd av sina heta fans.”

17:35

Ut Valhovic Malik Kane

Vad är nytt i ägarens lineup Juventus som inte är en del av det Dusan Vlahović Vem kommer att börja från bänken efter det första målet. Han kommer att spela i hans ställe Ken, studsade från målet mot Spezia. För Nantes höll han sig utanför Mohammedförfattare till Blases assist till kvitteringsmålet i Turin, kommer att spela Delort i attack.

Se även  Italienska ligan på 18 och den nya italienska cupen är bland poängen

17:30

Nantes – Juventus, officiella laguppställningar

Nantes (5-3-2): lafont. Cintrones, Castellitto, Giroto, Peeing, Simon; Sissoko, Cherevilla, Mullett; Blass, Delort. Tränare: Antoine Compouare.

Juventus (3-5-1-1): szczesny; Danilo, Bremer, Alex Sandro; Di Siglio, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostec; Maria Kane. Tränare: Maximilian Allegri.

17:20

Om: Juventus kvalificerade sig till åttondelsfinal i European League: Möjliga resultat med Nantes

Med externa mål lagen inte tillämplig, den Juventus Det har bara ett fördelaktigt resultat Att nå åttondelsfinal i European League. Klicka här för detaljer

17:15

Sista matchen för Juventus i Nantes

Idag blir den fjärde konfrontationen mellan Juventus H Nantes. Den sista matchen i Bianconeri i den franska staden slutade med 3-2 till förmån för det gulgröna laget i den andra delen av Champions League-semifinalen, efter att ha besegrat Delle Alpi. Häftar European Champions League-titeln för andra gången.

17:10

Nantes Juventus, avspark närmar sig

Närmare och närmare början av utmaningen mellan Nantes H Juventusgiltigt för en slutspelsretur Europeiska ligan. Avsparkstiden för matchen sattes till 18:45 Beaujoire-stadion i Nantes. Det börjar återigen vid 1-1 i den första matchen i Turin.