Conference League: 91:a minuten, Fiorentina vinner över Brugge med 3-2 – Nyheter

Fiorentina slog Brugge med 3-2, på stopptid, men det är beklagligt över ett resultat som kunde ha varit mycket större på grund av antalet skapade mål under hela matchen och inte fullt utnyttjande av extramannen andra gången när belgierna var kvar med tio män på grund av Onydika utvisades. Tyvärr betalade Viola ett högt pris för några misstag i försvarsfasen. Nu ska Viola tävla om att nå finalen i Aten nästa vecka i Belgien.

Italienaren väljer en 4-2-3-1-plan för sitt Fiorentina-lag, med fokus i försvaret på mittfältsduon Quarta Ranieri och Arthur och Bonaventura på mittfältet, och på att anfalla med framskjuten med Gonzalez, Sutil, Beltran och Bonaventura . Belotti. Redo att gå och Brugge blev omedelbart farlig med ett skott utanför området från Thiago. I den femte minuten tog Fiorentina ledningen och Gonzalez bytte plan till Sutil, som skickade bollen från skärningspunkten mellan straffområdeslinjerna och avlossade ett skott som gick i hörnet till vänster om Jackers målvakt. . Franchi exploderar av glädje. Ett mål som anfaller Viola mer, och i nionde minuten är de nära att dubbla poängen med snabba rörelser mellan Beltran-Sutil-Biraghi, som återvänder inifrån området till mittfältet för Gonzalez, som skjuter med ett säkert skott, men bollen hamnar högt över ribban. Brugge, efter en ”negativ” start, började få några meters spel och i den 13:e minuten kvitterade de: Fiorentinas försvar glömde bort Thiago, som blockerade målvakten en-mot-en med Terracciano. Under returen uppstod ett bråk när bollen rörde vid Biraghis arm. Först lät domaren Oliver matchen fortsätta, men sedan blev han kallad av VAR och ändrade beslutet att döma straffspark, som Vanakin sedan omvandlade. Lottningen som Fiorentina ”anklagar”, vad gäller intensitet och idéer. I den 25:e minuten föll ytterligare en målboll mot Gonzalez inne i Brugge-området, men hans qatariska skott gick högt över ribban.

Se även  Roma Primavera vann Coppa Italia: Fiorentina vann med 2-1 i förlängning - Forzaroma.info - Senaste nyheterna Roma Football Cup - Intervjuer, bilder och videor

Det tror Fiorentina, de har fått tillbaka meter och blir farligare för varje gång de går in på motståndarens planhalva. I den 35:e minuten förtjänade Fiorentina att ta ledningen igen: ett utbrott från Viola framför Brugge-försvaret, med Bonaventura som letade efter målet från en central position med ett kraftfullt och kraftfullt skott utanför området, med Jackers klumpigt. rensa bollen. Bollen hamnar vid fötterna på Belotti som stannar, vänder och skjuter och hittar den vinnande vinkeln till höger om motståndarmålvakten. Fiorentina var nära att göra det tredje målet i den 42:a minuten: Sutils inlägg i området headades av Beltran, och bollen gick precis över ribban. Den andra halvleken börjar med slutet av de första fyrtiofem spelminuterna, med Fiorentina som anfaller: ett inlägg från högerkanten från Belotti, som inte hittade rätt storlek för att tjäna Bonaventura.

I den 50:e minuten, ytterligare en målchans för italienaren Viola: efter en frispark (Sutil slog honom hårt på höger axel) gjorde Belotti nästan två mål, men Jackers fråntog honom glädjen att göra mål med en stor räddning, vilket ledde till att bollen omvandlades till en hörna. . En minut senare tvingas Italiano ersätta den skadade Sutil med Kwame. I den 60:e minuten stod Brugge, som varit nära att kvittera genom Thiago en minut tidigare, kvar med tio spelare på grund av Onyidikas utvisning efter att han tappat Beltran med en foul bakifrån, ett andra gult kort och därmed utvisningen. En extra man borde ha belastat Fiorentina mer och istället hittade Brugge en kvittering i den 63:e minuten genom Thiago, som tog emot bollen inifrån sin egen planhalva och gick om Ranieri, och så fort han kom in i området med ett skarpt diagonalskott slog Terracciano. Italienaren (70 minuter) spelar Maxime Lopez och Ikone-kort för Arthur och Beltran. Omgången av byten började också i Brygge, där Heine först tog emot Nielsen för Skouras och i den 79:e minuten hämtade Wittelssen för Gotja. I slutminuterna letade Fiorentina ihärdigt efter segermålet: i den 80:e minuten tog Ikon ledningen och sparkade med vänsterfoten, och Jackers gjorde en strålande räddning för att undvika målet. Minuten senare försökte även Belotti nicka in bollen från nära håll, men bollen gick utanför bortre stolpen. I Fiorentina, tre minuter före slutet, var det Baracks tur istället för Bonaventura och Nzoula istället för Belotti. Fiorentinas sista insats gav ett mål från Nzoula (91), som träffade stolpen först inifrån Brygge-området och sedan sköt bollen med vänsterfoten på returen.

Se även  Inter, Zanetti och bråket i Juventus-matchen: "Det störde mig mycket..."