Roma Primavera vann Coppa Italia: Fiorentina vann med 2-1 i förlängning – Forzaroma.info – Senaste nyheterna Roma Football Cup – Intervjuer, bilder och videor

Guidi och Aquilani möts i den sista utmaningen för den prestigefyllda cupen. Viola jagar det femte priset i rad

de Rom vår segrar i sista kapitlet av Italiensk cup. Gilorossi kör du De möter och besegrar Aquilani med 2-1, som letade efter sin femte titel i rad. I Rom har pokalen saknats sedan 2017. Första halvlek slutade 0-0 med formation Aquilani göra sig själv farlig vid flera tillfällen. hela den andra Rom I andra halvlek ett vackert skott Kerub som är nära inspelning. I den 75:e minuten var Fiorentina kvar i 10: comoso gör ett misstag Kerub Vilket kostade honom ett andra gula kort. Vi går in i förlängning, Roma tar direkt ledningen med ett mål klamrar sig fast. Några minuter senare kvitterade Fiorentina tack vare ett mål han gjorde Krastev. Men i den 116:e matchminuten tar Keramitsis hand om att stänga kontona. Den gulhuvade unge mannen förlåter inte Martinelli och gör mål på ett kryss Kerub. Roma Primavera är italienska cupvinnare i sin kategori.

Primavera, Fiorentina Roma: Officiella laguppställningar

Fiorentina (3-5-2): Martinelli; Lucchesi, Krastev, Comuzzo; Amatochi, Bertie, Harder, Favasole, Kayode; Tosi, Di Stefano tränare: Aquilani

tillgängliga: Tognetti, Dolfi, Elia, Biagetti, Romani, Capasso, Sene, Presta, Chiesa, Vigiani, Nardi, Ievoli, Gentile, Spaggiari

Roma (3-4-2-1): skallig[عامة]Keramitsis, trött, bröst. Missouri, Biselli, Delicio, Cherubini; Cassano, Pagano; Badulla

tillgängliga: Razumjevs, Del Bello, Faubert Jacquemin, Ivkovic, Vitkal, Pellegrini, Misitano, Majscherzak, Silva, Ruggero, Lukema, Valaska, Polzan, Guelich, Malakar

att regera: Joseph Nick Assistenter: Giuseppe Trichetta och Federico Bragliola Fjärde mannen: Luca Churchi

Målskyttar: klamrar sig fast (91′), Krastev (96′), Keramitsis (114 tum)