Crotone Zuli med Foggia, väl Pescara och Lecco

Arkiverad för den andra omgången av National Qualifiers C-serien Efter de första sträckorna förra veckan, I kväll på planen deltog alla åtta lagen i returen. de kroton Den är sammanställd av Fujiyajag Pescara Det överträffar fortfarandedu NejRita och skicka omgången till Cesena, ett jobb Leco a Pordenone.

Serie A-kval, resultat

Efter att ha rättat till nedslaget av Zakaria vid första stoppet reste han sig kroton Genom Lamberto Zauli återtog han två mål i den andra matchen, vilket gjorde 2-2 till sitt eget mål. Fujiya Därmed säger vi adjö till slutspelet. Dubbel rossoblu funktion med sernejoy H Gigliottiöverväg att korta avståndet i Delio Rossoneris Rossoneri frigrio. I finalen var det Beretta som gjorde 2-2 och gav Foggia kval. Efter att ha vunnit den första etappen på Adriatiska havet, Pescara slår Entella som också kommer tillbaka från vänliga väggar. Abruzzese fram med koppa detPå lika villkor med Hägring. Men han tänkte rikta utmaningen mot Zeeman SANNHan fick det andra gula kortet och lämnade sitt lag i den 10:e minuten i början av andra halvlek. Pescara drar därför fördel av den numeriska överlägsenheten och avslutar ärendet med målen för av nunnor H kupong igen. Målet är värdelöst i finalen Parodi Vilket fixar ställningen till 2-3. En bullrig förvandling av Lecco i huset Pordenone. Efter knockouten i första sträckan, Med mycket kontrovers om straffet och invasionen av herden de NonoOch Blucelesti vann med 1-3 på Neroverde Stadium och kvalificerade sig till semifinal. Lecco avancerade med självmål Dubicasen omedelbar analog av Pordenone med PinatoI andra halvlek utnyttjade Foschi Bruscagin-röda och gjorde de två avgörande målen i de sista minuterna. Bonino H Ardizon. Andra 0-0 mellan Cesena H Vicenzamen tack vare den bästa rankingen under grundserien, Bianconeri går framåt.

Se även  Lazio och Turin är redo att frånta Azzurri beslutet inom de närmaste dagarna

Final Four Italian League, duo

Fyra sista par skapades: Han kommer att utmana Foggia-Pescara, i en match som kommer att vara nostalgisk för Zeman; Däremot kommer Lecco att möta Cesena. I semifinalerna kommer lagen att spela två matcher, hemma och borta, och så småningom går laget med bäst resultat vidare till nästa omgång. Vid oavgjort avancerar laget med bäst målskillnad i de två matcherna. Om målen är oavgjorda går det till förlängning och så småningom till straffar. När det gäller datum kommer matcherna att äga rum den 4 juni (första sträckan) och 8 juni (den andra sträckan).