Giuseppe Senigallia Fonti: Getty Images
  • God morgon och välkommen till livesändningen av Como Bari-matchen för den 33:e dagen av Second Division Championship.13:40

• En match av stor betydelse för både värdar och gäster hålls i Sinigaglia. Faktum är att Larian letar efter tre poäng för att fortsätta behålla sin dröm om direkt uppflyttning till Serie A, medan Polianes har hamnat i den heta zonen i tabellen efter att ha samlat på sig bara två poäng på sina senaste sju matcher. Avgång är två på eftermiddagen.13:44

• Rotella sköter spelet med hjälp av Liberty och Fontani. Den fjärde domaren är Jandino medan i VAR-rummet finns Chevy och Mele.13:45

• Cuomos officiella laguppställning: 4-4-2 för hemmalaget. Semper – Iovin, Goldaniga, Barba, Sala – Strevezza, Bellemo, Braunweder, Da Cunha – Cutrone, Gabrieloni. Tillgängliga: Vigoretto, Corto, Chaggia, Basile, Gioacchini, Odenthal, Abildegard, Ballet, Nasami, Cassandro, Verdi.13:50

• Baris officiella laguppställning: 3-4-1-2 för Iachinis herrar. Pisardo – Mattino, Vicari, Zojic – Bussino, Maita, Biennalen, Dorval – Bellomo – Aramo, Puscas. Tillgängliga: Perino, Nasty, Ashik, Lulek, Maiello, Diao, Ghebri, Edjuma, Ricci, Natuzzi, Acampora, Moracioli.14:04

• Två nya funktioner i Cuomos startuppställning jämfört med matchen mot Catanzaro: Barba ersätter Odenthal och ansluter till Goldaniga i mittförsvaret medan Bellemo och inte Abildgaard är på mittfältet. Mellan målstolparna finns Semper, Jovin och Sala på ytterbanorna, sedan Braunwoder i mitten av planen med Streveza och Da Cunha på kanterna. Cutrone och Gabrieloni är mycket säkra i attacken.13:54

• Istället blandar Iachini korten i ett försök att ge sitt lag en skjuts genom att också ändra formationen: Pizardo vann repeechage med Perrino på mål medan Mattino, Vicari och Zusek hittade sin plats i tremannaförsvaret. På de yttre banorna finns det plats för Bossino och Dorval medan på mittfältet finns en Maietta-Bennali-duo. Hemmetröjan är också för Bellomo, som spelar bakom anfallarna Aramo och Puskas.14:05

• Lagen är på planen, det är väldigt nära avspark.13:59

• En tyst minut för att minnas offren för olyckan som inträffade vid Suvianas vattenkraftverk.14:01

• Börjar!14:02

• 3'

Matchens första skott går till gästerna, där Aramo skjuter målet men saknar Simper, som blockerar bollen i två steg.14:05

Se även  Forumförkval har lanserats: live på SuperTenniX
  • 4'

Cutrone försöker passera ett inlägg från höger sida, men han träffar Zuzyk i magen. Den rödvita försvararen stannar på marken och Rotella stoppar spelet för att släppa in de besökande läkarna.14:06

• 5'

Vi börjar igen med Como i anfallszonen, för tillfället utan att hitta några öppningar mot Pizardos mål.14:07

• 7'

Strefezza försöker slå Sala men Pucino håller bra vakt och blockerar. Cuomo är dock fortfarande på attack.14:10

• 8'

Jovins inlägg från höger sida rensades av Pisardo i väntan på att Cutrone och det rödvita försvaret skulle rädda området.14:11

• 10'

Korsar mellan Goldaniga och Busca nära backlinjen, Larians försvarare får ett inkast från mål.14:12

• 12'

Cutrone skickar ett kryss till Gabrielonis bortre stolpe och blockerar gästernas försvar.14:14

• 13'

Strevezza skjuter bollen från höger och avlossar ett skott med vänsterfoten över Pisardos mål.14:15

• 13'

Problem med Mattinos arm och spelet stoppat.14:15

• 14'

Vi börjar om med Rotella, som låter gästbacken återvända till planen.14:16

• 16'

Salas kors från vänster, Pissardo avvisar det med knytnävarna, i väntan på Cutrone och Gabrieloni.14:18

• 16'

Heading av Cutrone efter ett inlägg från höger av Jovin, bollen gick utanför mål.14:19

• 18'

Belemo-bollen till Cutrone i området. Den tidigare Milan-spelaren försöker vända den till mitten för Gabrieloni, men det slutar med att den träffar nätet från utsidan.14:20

• 20'

Streveza sköt med högern inifrån området, men till ingen nytta på grund av ett tidigare regelbrott på Mattino.14:21

• 21'

Gult för Mattino efter ett hänsynslöst ingripande på Brownowder.14:23

• 23'

Ett farligt ingripande från Maita på Gabrieloni, som låg kvar på marken i smärta. Rotella ropar den rödvita spelaren endast verbalt, mitt i protester från hemmalaget.14:26

• 25'

Da Cunha frigör sig för ett skott från tjugo meter, och Pizardo centralt räddar motståndarens svaga vänsterfot.14:27

• 27'

Nu är protesterna helt röda och vita efter att Bellemo gick in i Aramo. Men Rotella är oflexibel och drar inga kort.14:29

Se även  En straff döms till Immobile
  • 27'

Dorval hoppade förbi Juven på kortsidan av straffområdet, men fransk-algerierns inlägg blockerades av Sterveza för en hörna.14:30

• 28'

Baris anfallare är ur balans, Da Cunha låter bollen studsa i området och försöker skjuta med vänsterfoten. Ben Ali avvisade det på slip.14:31

• 29'

Como försöker igen från distans, denna gång med Strevezza som inte överraskar Pizardo med sin högra fot.14:32

• 31'

Gabrieloni slår en nick innanför motståndarens område, och bollen är fortfarande långt från mål.14:33

• 33'

Speltakten är alltid väldigt låg och säsongens första riktiga heat visar sig.14:35

• 34'

Aramo kommer sent från Braunwedder, frispark för Como på egen planhalva.14:36

• 35'

Bellomo letar efter Puskas djupt, och bollen hamnar i Sempers händer.14:37

• 37'

Risk för fusk! En underbar boll från Bellomo nickade direkt till Puskas, den rumänske spelaren, som sprang mellan de två motståndarbackarna, men skickade ett inlägg med vänsterfoten som missade Sempers mål.14:39

• 38'

Mål! Como Bari 1-0 Gabrieloni Net. Ett inlägg från vänsterkanten spelades av Cutrone, och Gabrielonis nick i hörnet missades helt av Zojic i det lilla straffområdet.

Ta en titt på Alessandro Gabrielonis spelarprofil14:41

• 39'

Lågt skott från Iovine från höger sida, Mattino slår Cutrone med ett kraftfullt skott som når bortre stolpen. Cuomo trycker på igen och försöker genast dubbla poängen.14:41

• 42'

Dorval hoppar rent Iovine och hans motståndare slår ner honom. Gul färg för Larians försvarare.14:44

• 43'

Ett dubbelinlägg från Aramo från vänsterkanten blockerades av Cuomos försvar, men Barry blev kvar i anfallsområdet.14:44

• 44'

Kors från Sala från vänster, det finns många män i området men ingen rör det och Dorval tar tillbaka det från motsatta sidan.14:46

• 44'

Hörna för Barry, som försöker utnyttja den lösa bollen för att kvittera i slutet av första halvlek.14:46

• 45'

Da Cunha backar upp Vicari på andra plats, är välplacerad och rensar Comos område.14:46

• 45'

Två minuters tilläggstid.14:47

• 45'+1'

Como chans! Strefezza öppnar upp för Cutrone, ett inlägg från höger och en bra retur från Pizardo. Gabrieloni försökte assist men misslyckades med att omvandla bollen till ett tomt mål.14:49

Se även  Engelska Premier League vinner över Manchester City och Chelsea
  • 45'+2'

Slutet av första halvlek. Como Bari 1-0 i slutet av första halvlek.14:49

• Hemmalaget tog ledningen i första halvlek, som avslutades i den 36:e minuten, med en möjlighet för Bosca som missade målet från ett utmärkt läge. Å andra sidan gör Gabrieloni inga misstag när det kommer till nick, han är väldigt bra på att frigöra sig inne i området och genomborra Pisardo med en träffsäker nick. I finalen hade Como-spelarna en ny chans med Cutrone, men Pizardo svarade genast.14:51

• 46'

Det börjar igen!15:08

• 47'

Bossino försöker passa en långboll till Maita, som fångas i offsideposition.15:09

• 50'

Como chans! Gabrieloni har utrymme att spela en-mot-en, pekar på Vicari och öppnar till höger för Strevezza. Den tidigare Lecce-spelaren skjuter på mål med sin första högerfot, men Pizardo räddar sig själv från en hörna efter att den avvisats från Zusek.15:12

• 52'

Cuomo fortsätter att spela och verkar inte nöjd med det övertag han hade i slutet av första halvlek.15:14

• 53'

Ett inlägg från högerkanten skickades av Aramo, men hemmalagets försvar avvisade det.15:14

• 54'

Byte i Bari: Mattia Maita kommer in, Malcolm Edjuma kommer in.15:16

• 55'

Byte i Bari: Mattia Aramo ut och Marco Nasti in.15:16

• 55'

Barry-byte: Emmanuel Matin kommer också ut, och Ismail Ashik kommer in i hans ställe.15:17

• 55'

Puscas skapar utrymme för vänsterfoten från kanten, och Iovine offrar sig på banan och blockerar.15:17

• 56'

Bellomo släpper Bellomo in på Comeaus anfallande mittfält. Rotella målar gult för den rödvita mittfältaren.15:20

• 57'

Como planerar för en frispark, men Barrys försvar uppmärksammar och återställer bollen.15:18

• 59'

Bellomo fångade Puskas i straffområdet, och den tidigare Genuaspelaren försökte heada tillbaka bollen in i det lilla området, men Simper var uppmärksam och blockerade bollen med båda händerna.15:21