Bonaventura, dubbel Berardi och Fratesi, tar om livesändningen

Barry – helt Betting storm till’Italien Spalletti Han tar planen i Bari, inför entusiasmen från en full stadion, och gör inga misstag Malta I EM 2024-kval: 4-0 mycket klart tack vare Eurogoal från Bonaventura, Berardis dubbel och Fratesis mål. En absolut debut i den blå tröjan för Udogie. Därmed återtar Spalletti andraplatsen i grupp C med Ukraina och riktar uppmärksamheten mot England för att möta Wembley den 17 oktober. Återupplev matchen live.

23:40

Alla resultat från EM 2024-kvalet

Ukraina slår Makedonien med 2-0: Här är alla resultat från EM-kvalet 2024. Läs allt

23:25

Darmian: ”Rätt attityd, vi kan göra det bra”

Darmian om åsikt: ”Bra spel från alla, vi gjorde som tränaren bad oss, det är ett bra resultat. Det finns inga lätta matcher, men med den inställning, intresse och kvalitet vi har kan vi göra bra ifrån oss. Försvar 4 ”Vi går bra framåt, tränaren jobbar hårt och vi försöker lära oss snabbt.”

23:09

Italien kvalificerar sig om…

I och med Italiens seger över Malta återvände Spalletti till andraplatsen, delade den med Ukraina, och fortsätter att tävla om att kvalificera sig till EM 2024. Här är ställningen och hypoteserna för att få ett kvalificeringskort för EM. Läs allt

23:01

Ett historiskt rekord för Bonaventura

Med sitt mål i kväll på Malta bidrog Bonaventura inte bara till Italiens seger, utan satte också ett historiskt rekord. Läs allt

22:54

Bonaventura: ”Jag kan åka till EM”

Bonaventura på Ray efter matchen: ”Stor känsla, att göra mål med Italien är speciellt. Malta var stängt och det var viktigt att öppna det, jag är glad. Jag har alltid hoppats på att komma tillbaka till landslagetJu mer tiden går desto mindre chans har du, men nu är jag nöjd, jag har det bra med klubben och jag är glad över att vara tillbaka. För tio år sedan skulle mittfältaren ha spelat annorlunda, föredrar att vänta och se. Nu spelar vi framåt och springer mer, den tekniska nivån har ökat, vi måste bort. Här har jag en fördel eftersom tränaren frågar oss om de saker jag gör på Fiorentina. Jag vill göra det bra för klubben och ge mitt bästa för landslaget, göra mig tillgänglig och tänka dag för dag. EM är inte långt borta Om du gör ett bra jobb med Fiorentina Jag kan åka till EM. Jag tackar Spalletti för att ha gett mig den här möjligheten, och den som presterar bra går till landslaget. ”Jag hoppas att jag kan fortsätta så här, jag mår bra.”

22:45

Frattesi, bomberjacka nummer

För Vratese är detta det fjärde målet på de fyra senaste matcherna: ett mot Nederländerna, ett match mot Ukraina och ett mot Malta (endast på bänken mot Makedonien). De är angriparens nummer.

Se även  Italienska cupen: resultat av Pari Parma Empoli Verona Cagliari Palermo

22:37

90’+3′ – Fratesi mål! 4-0 Italien, det slutar här

Fratesi signerar den blå pokern! Udogie flyttar bollen bra och skickar sedan Fratesi, som opereras i vänsterfoten, förbi målvakten. Slutsignal där Italien vann med 4-0.

22:35

90’+1′ – Tre minuters stopptid

Det blir tre minuters stopptid i denna andra halvlek.

22:31

87′ – Biraghi för Bonaventura

Det finns även plats för Biraghi, som kommer att ersätta Bonaventura. Udogie blir den som kommer att stå på mittfältet.

22:23

79′ – Debut för Udogie och även Scamacca

Ännu ett dubbelbyte för Spalletti, som inkluderade Odigi i sin första match med Italien, och ersatte Demarco, och Scamacca ersatte Kane.

22:20

76′ – Bastoni träffar stolpen men är offside

Bastonis vänsterfotade skott träffade stolpen, men allt dömdes bort för offside.

22:09

65′ – Orsolini och Fratesi kommer in

Dubbelbyte för Spalletti efter 3-0-målet, där Orsolini och Fratesse ersatte Berardi och Barella.

22:07

63′ – Dubbel från Berardi!

En felaktig passning från Maltas målvakt fick Raspadori att gå in i området, men det låga krysset nickades hem av Kane i sista minuten. Vid nästa spel passerar bollen till bortre stolpen där Berardi, som slår Bonello först, kommer.

21:59

55′ – Första byte för Malta

Första bytet för Marcolini, Montebello kommer in och Satariano kommer in.

21:50

46′ – början av andra halvlek

Vi börjar om utan förändringar.

21:34

45’+3′ – Slut på första halvlek

I halvtid gick vi till paus med Italien som ledde med 2-0 över Malta.

21:32

45’+1′ – Berardi mål!

Italien fördubblade sin ledning i den första minuten av stopptid i första halvlek: Berardi gjorde mål med ett bra skott med vänsterfot som träffade stolpen och sedan körde hem.

21:30

44′ – Första gula

P. Mbong åtalades för att ha slagit Bastoni i ansiktet.

21:26

40′ – Upprepade dribblingar av Maltas målvakt på Raspadori

Målvakten Bonello riskerar att pressa Raspadori, men efter flera dribblingar och vändningar tar han till en hörna.

21:15

29′ – Locatelli i akrobatik

Hörnspark och bråk i området. Efter en avböjning kommer Locatelli ut och provar akrobatik och får ut bollen.

21:09

23′ – Eurogoal från Bonaventura!

Bonaventura, i sin debut för Spalletti, bröt nollan för Eurogol: han vann tillbaka bollen nära toppen av straffområdet och avlossade sedan med sin högra fot ett vackert curlingskott som hamnade i det övre hörnet. Med sina 34 år och 53 dagar är Bonaventura den äldsta spelaren som gjort sitt första mål i Italiens historia.

21:03

17′ – Kane ropar på en straffspark

Kane dribblar och faller inne i området. Italien kräver en straffspark, och domaren har ingen.

Se även  Serie C slutspel: Lecco vinner uppflyttning, en historisk bedrift. Tillbaka till B efter 50 år | första sidan

20:51

5′ – Vänsterhänt kryss

Från hörnet vrider Mancini sig bra och träffar ribban med nicken.

20:49

3′- Första chansen för Locatelli

Locatelli försöker från kanten av mål, och bollen är bred.

20:46

1′- Starten på matchen mellan Italien och Malta

Matchen börjar, Italiens första besittning.

20:45

Vacker koreografi av fans

En vacker utsikt över stadion, färgad grönt, vitt och rött som den italienska flaggan och blått som en påminnelse om landslagströjan.

20:43

Kylande mamiliansång

Det är dags för nationalsången. Gåshud för det italienska landslaget, sjungit av hela stadion.

20:38

Senast Italien stod utan mål var 2010

Italien har gjort mål i 31 raka EM-kvalmatcher (72 mål under perioden – 2,3 i snitt), den senaste gången de inte gjorde ett mål i dessa matcher som går tillbaka till den 8 oktober 2010 (0-0 mot Northern). Irland).

20:28

Senaste prejudikat: Pele avgörande

Azzurris sista hemmamatch mellan Italien och Malta går tillbaka till den 3 september 2015: en 1-0-vinst tack vare ett Graziano Pele-mål i ett EM-kval 2016.

20:19

Spalletti kan hänga med Conte och Trapattoni

Luciano Spalletti gjorde oavgjort och seger i sina två första matcher för Italien. Sedan 2000 har bara två av de sju Azzurri-tränarna inte förlorat i alla sina tre första matcher med landslaget: Antonio Conte och Giovanni Trapattoni.

20:15

Orsolini: ”Vi vill dölja ryktena”

”Målet är tydligt: ​​att täcka över allt prat från de senaste dagarna med en bra prestation i kväll. Att vinna är alltid nyttigt. Malta? Alla matcher är förrädiska.”. Således, i den preliminära matchen mellan Italien och Malta i kväll i Bari, anfallaren av landslaget och Bologna, Riccardo Orsolini.

20:09

Italien på planen värmer upp

Resten av laget går in på planen för att börja värma upp: ännu ett fantastiskt välkomnande från fansen.

20:01

Ange de blå målvakterna

donnarumma, Merritt Vicario går in på planen, välkomnad av applåder från San Nicola-publiken.

19:56

Spalletti: ”Berardi-ledare. Två namn till vid horisonten”

Berardi Han är kapten för detta landslag. Av vad han har visat i sin klubb har han redan bevisat att han är en fantastisk fotbollsspelare. På den här nivån är resan klar. När du är på toppen och du kan göra samma saker som du gör på Sassuolo, eftersom allas känsla är en väldigt stark fotbollsspelare, med oändliga skott. ”Han siktar på en knockout: om han var en boxare skulle han vara en tungviktare.”. Det här är den italienska tränaren Luciano Spallettipå Raisport TV, några timmar före matchen mot Malta. Sully och Colbani? Det är två namn enligt vår uppfattning. De är båda uppmärksamma och klarar sig väldigt bra. Vi ska alltid skapa möjligheter för dem som betalar underifrån, för unga. Sedan är det klart att för att denna starka, hypotetiska push ska nå fram måste vi lita på erfarenheten och självförtroendet hos en lite mer mogen spelare.”han lade till.

Se även  6-2, 3-6, 2-1 i grupp C - Corriere.it

19:48

Applåder för landslagsbussen

Resultattavlan i San Nicola föreställer landslagsbussen på väg mot stadion, och fansen applåderar.

19:39

Maltas spelare buade

Maltas spelare går in på planen och möts av ett antal visselpipor.

19:34

Officiella formationer

Italien (4-3-3): Donnarumma. Darmian, Mancini, Bastoni, Demarco; Barilla, Locatelli, Bonaventura; Berardi, Raspadori, Kane. ct: spalletti.

Malta (3-5-2): Bonello. Abap, Pepe, Muscat, Kaminzoli; Mbong, Guimer, Christensen, Yankam, Camenzoli; Montebello, P. Mbong. ct: Marcolini.

19:29

San Nicola fylls på

En dryg timme innan matchstart mellan Italien och Malta började San Nicola dei Bari-stadion fyllas: man kan redan känna den vackra atmosfären på läktaren.

19:20

Italien-Malta siffror

Bland motståndarna som Italien har 100 % segerprocent, är Malta det land som Azzurri har mött flest gånger: 9 segrar på 9 matcher. I 9 matcher mot Malta gjorde Italien 23 mål (2,6 i snitt per match) och släppte bara in 2 mål. Närmare bestämt har vårt landslag hållit nollan de senaste 5 matcherna mot Malta, bara mot Nordirland har det en längre öppen rad med nollan i rad (7).

19:07

Italien och Malta, mycket varmt väder i Bari

Glödande San Nicola: slutsålt, mer än 53 000 biljetter sålda, det finns en stor vilja att stödja Spalletti i Bari, och stämningen är väldigt het. Läs allt

18:57

Italiensk gruppranking

För Italien, inkluderat i grupp C med England (nästa motståndare), Ukraina och Malta, är segern i kväll mycket viktig: detta är gruppställningen. Läs allt