Bari Cagliari 0-0 | Direktsändning av andradivisionens finalmatch

Ranieri och Mignani möts igen på Stadio San Nicola efter oavgjort 1-1 i den första matchen

Serie A. I 90’s utställning och inför en publik på 60 000 åskådare. Det kommer att spelas i San Nicola efter torsdagens 1-1 oavgjort i Cagliari. Claudio Ranieris lag, femma i slutet av grundserien, började bra med att göra mål med Lapadola efter 9 minuter. Då fick han direkt stark respons från de rödvita som kvitterade i den 95:e minuten med en straff från Antinucci och missade ytterligare en spark med Chedira under de första 45 minuterna. I Baris Raffaele Mignani-lag, som slutade trea i mästerskapet, räcker det med oavgjort för att återvända till Serie A efter 12 års väntan. För att nå denna final slog bortalaget Venedig (2-1) i den preliminära omgången och sedan Parma (3-2, 0-0), och slutade fyra i mästerskapet. I semifinalerna besegrade Apulians Südtirol (1-0 och 0-1), och slutade på en sjätte plats i slutet av grundserien. Vissa tvivel om båda laguppställningarna. I Bari är försvararen och kaptenen Di Cesari i balansen, som redan har missat första sträckan, men Mignani kommer att kunna räkna med Ricci efter utslaget. I Cagliari är tvivel kopplade till Nandez och Mancuso, som kom ut skadade från torsdagens match, men Ranieri kommer att hitta Dossena i försvaret, frånvarande på grund av diskvalificering i första omgången.

Se även  Juventus Fazzini, vem är Empoli-mittfältaren som Allegri älskar?