Massa tappar riktning på grund av Biancocelestis vrede.

Massa hade inte ett lyckligt ögonblick då han gjorde en diskret retur (om än med några misstag) i Empoli-Torino efter en dålig period (obekräftad i italienska cupen i Juventus-Lazio efter två misstag i Real-Leipzig i Champions League och Fiorentina -Roma) han det Han var inte övertygad i Sassuolo Milan. Men Roque straffade honom inte och utsåg honom till matchen på Olimpico. Låt oss se hur den liguriska visselpipan presterade igår.

Klicka här för att se höjdpunkterna i Lazio Verona

Massas historia med Lazio och Verona

Massa har klarat Biancocelesti 28 gånger, och detta är resultatet: 11 segrar, 6 oavgjorda och 10 knockouts. För den liguriska domaren finns det tre trender för Lazio under den pågående säsongen: förlust mot Milan; Lazio-Roma 0-0; 2-0 till Juventus i Turin i den första delen av den italienska cupens semifinal. Dessutom, Han har redan dömt en match mellan Lazio och Verona som går tillbaka till den 22 mars 2015. Den kvällen vann Eagles med 2-0 tack vare mål från Felipe Anderson och Candreva. Å andra sidan fanns det 16 prejudikat mot Scala-laget: 6 segrar, 5 oavgjorda och två förluster.

Domaren varnade 8 spelare

Med hjälp av assistenterna Costanzo och Passeri tillsammans med fjärde officer Tremolada, Till VAR Pairetto och AVAR DoveriDomaren bokade åtta spelare: 38' Romagnoli (vänster), 49' Casale (vänster), 71' Duda (vänster), 71' Luis Alberto (vänster), 74' Cabal (vänster), 86' Coppola (vänster), 90 ` '+2' Nøslein (golv), 90'+4' Zaccagni (vänster). Återbetalning: 1` pip, 4` sh.

Lazio-Verona, slowmotion-situationer

Det är tveksamma episoder. I den 20:e minuten, klagomål från Lazio på grund av ett påstått regelbrott på Casales anfallande mittfält på Nusslin. Massa tänker efter och blåser sedan i visselpipan: Olimpico håller inte med. I den 35:e minuten begär Lazio en straffspark: Guendouzi springer mot målet, och Serdar skär honom bakifrån, knuffar honom och tappar honom till marken. För Massa är allt bra, och spelarna på planen protesterar högt. Det första gula kortet gavs i den 38:e minuten för Romagnoli, som gjorde sig skyldig till ett regelbrott mitt på planen på Swiderewski. I den 41:a minuten gjorde Cabal ett starkt ingripande på Luis Alberto Men domaren lämnade det. I den 49:e minuten protesterade hemmalaget även på Casales varning, vilket gjorde att Swiderski blev fälld av tröjan, och lämnade sedan ett gult kort i fickan efter en dålig tackling från Serdar på Kamada. I den 61:a minuten, ännu ett misstag av Massa. Felipe Anderson förutser Folorunshos närvaro i tacklingen genom att få tydlig kontakt med bollen. Men domaren stoppade matchen och blåste av för regelbrottet under publikens protester.

Se även  Angående Chiesas soliga atmosfär är det bara lämpligt att prata om min klubb: Juventus-Bologna i VAR-teknik

I den 68:e minuten gjorde först Suslov och sedan Czachowa kraftfullt bakifrån. För Massa var det fel vid båda tillfällena, men han tog ingen straff. I den 71:a minuten provocerade Duda Luis Alberto genom att kasta bollen på honom och be honom tas bort. Men spanjoren utnyttjade situationen och sköt mot mål från mittfältet, vilket överraskade Montepu. För Massa är det bara reaktionen som räknas, inte frisparken. Innan han låter spelarna svara varnar han spelarna. på 83' Eventuell handboll i straffområdet av Nusslin På Hessais kors. För Massa är allt bra, och den här gången gjorde han ett bra val: Verona-anfallaren tog bollen med bröstet. I den 84:e minuten bad Lazio om en straffspark igen efter en foul begången av Massa på kanten av straffområdet. Men kopplingen mellan Cabal och Pedro sker rakt av. Domarens beslut var korrekt, men det andra gula kortet fick inte Verona-backen, som förtjänade att bli utvisad. I den 90:e minuten hindrade Centonzi Kamada, som var på väg in i straffområdet. Massas visselpipa har rättats till, men Verona-spelarens gula kort saknas (fortfarande). I återhämtning, ytterligare två varningar för protesterna.

För Marelli var det rött i Cabal

Luca Marelli förklarar detta. DAZN:s expert utgår från den misstänksamma kontakten mellan Serdar och Guendouzi, som utlöste protester från Lazio: ”Serdar över Guendouzi? Det finns en hög anslutning, driven lätthet. Hade det varit låg kontakt hade det kunnat bli VAR-intervention. franska Väl knuffad låter han sig falla in i straffområdet. Rätt val av Massa.” Sedan fokuserar han på avsnittet av de sista minuterna av matchen mellan Lazio och Verona. Cabal gör fel på Pedro på kanten av området. Massa visslar om frisparken men varnar inte Scaliger-försvararen som redan har gjort det. fick det gula kortet Det här är Marellis analys: ”Tolkning Felet är korrekt, det var utanför straffområdet och därför ingen straffspark. Den andra varningen saknas dock eftersom det var en potentiellt farlig handling.”