Antonella Fiordelici: ”Eduardo, om du vill göra något med Micol med …

Upp- och nedgångarna fortsätter mellan Antonella FiordeliciEduardo Donnamaria Som – direkt efter avsnittet – finner sig i att bråka över oenigheter som har uppstått med dem mikol.

Antonella verkar ha blivit svårt skadad av Eduardos tidigare beteende och på gården attackerar hon omedelbart båda: ”En person som jag har varit i mycket kontakt med kanske inte respekterar mig djupt, jag vill inte längre göra något med Mikol”. Antonella har också några från Edoardo: ”Du utstrålar inte hur du känner, vilket jag alltid gör.”

Den tidigare duellen verkar inte tolerera Mikols närvaro i huset och vill inte längre ha något med det att göra: ”Om du vill prata med henne så gör du det, men jag kommer att göra vad jag vill. Jag vill inte ens ha någon sådan som vän.”. Irriterande för henne är också vänskapen som finns mellan henne och Eduardo: ”Du är inte en selektiv person, låt mig säga dig. Alla som hade det bra med dig innan du var med mig”.

Efter att ha tålmodigt lyssnat på Antonellas klagomål bad Eduardo att hon inte skulle ta itu med honom eftersom han aldrig hade respekterat henne: ”Jag kommer att vara den som borde känna något fel med vad så många människor har sagt till mig.”. ”Förhållandet mellan dig och Mikol stör mig, okej?” Antonella fortsätter, våldsam mot rumskamraten: ”Om du vill göra något med mig så är du inte där”.

Jag sa till honom att Mikol hade fel. Eduardo, som inte verkar uppskatta Antonellas begäran att ta avstånd från sin tidigare bekant, svarar: ”Vad är det här, bevis på kärlek?” ”För mig är hon en lögnare, en lögnare, en inkonsekvent person och jag skulle inte vilja ha en pojkvän. ​​Vill du göra det? Gör det.” Antonella är irriterad över svaret.

Se även  Branko Tower förutsägelser för idag, lördag 12 mars 2022, skylt med tecken

”Du kan inte klandra mig varje gång för saker jag inte är ansvarig för, du måste växa upp” Edoardo fortsätter att kräva att de sätter mer värde på sin relation och inte ständigt underskattar den över småsaker.

”Ingen tror mig och de ser alltid det ruttna i mig, de är alla alltid avundsjuka och alltid avundsjuka.” Antonella fortsätter, nästan omedveten om sin pojkväns önskemål.

”Visa dessa människor att de har fel och att du kan ta ett steg framåt mot mig” Edoardo fortsätter. Antonella för sin del erkänner att hon inte kan komma över det och inte kan tolerera Mikols ord i deras förhållande: ”Jag vill inte göra något med henne.”.

De två fortsätter att konfrontera varandra och Antonella, åtminstone för nu, verkar outhärdlig: Kommer de två att kunna förklara igen eller kommer de att fortsätta bråka för länge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.