Videz dyker upp och förklarar sina hälsoproblem: Du har tagit fel psykofarmaka

Genom en serie berättelser som publicerats på Instagram förklarar Fedez sina hälsoproblem för sina följare, kopplade till svåra nervösa spasmer och stamning de senaste veckorna, som hindrar honom från att delta i de olika mötena: ”Jag var illamående, jag hade kramper i benen , jag kämpade för att gå. Men nu är jag bättre ”. Och han försvarar sin fru, Chiara Ferragni: ”Den enda som stod mig nära, hon drabbades av en storm från media.”

Efter dagar av tystnad, där han meddelade sin avsikt att ta en paus från sociala medier, dök Fedez upp på Instagram igen för att förklara för sina följare vad som hänt och ge uppdateringar om hans hälsotillstånd, efter bilder där han kämpade för att tala p.g.a. Det. Svår tics och stamning. Genom en serie berättelser på Instagram gjorde han det bättre tydligt vad hans nuvarande berättelser är hälsotillstånd:

Jag vill tacka dig för dina meddelanden om närhet och jag vill berätta allt för dig. Varje dag kommer det ut nyheter om mig och min familj som inte stämmer överens med sanningen och det är bara rätt att jag berättar vad som hände. Tyvärr måste jag utgå från när jag fick diagnosen cancer. Hur speciellt det än var, det var en väldigt traumatisk händelse och det var först idag som jag insåg hur lite jag tog hand om min mentala hälsa jämfört med den här händelsen, och förlitade mig enbart på psykiatriska droger, tills jag upptäckte en som egentligen inte var för mig.

Sedan går Fedez in i detalj om vad som hände: ”Sedan januari har jag fått dessa kraftfulla antidepressiva läkemedel som har förändrat mig så mycket, gjort mig så arg och även gett mig mycket starka fysiska biverkningar, till den grad att de orsakar nervösa spasmer i munnen som hindrat mig från att prata fritt. Efter att det gav mig starka biverkningar var jag tvungen att ställa den på is utan att minska den, vilket vanligtvis inte görs om det inte finns betydande risker inblandade. Jag var tvungen att hålla upp den och det orsakade en studseffekt.” Sedan förklarar konstnären sin frånvaro från de olika händelser och möten som han förväntades ha under de senaste dagarna, från presentationen av LOL 3 till vittnesmålet i rättegången i samband med massakern i Corinaldo, för vilken han bad att bli ursäktad av uppvisa läkarintyg. :

Förutom att det gav mig en kognitiv dimma gav det mig kramp i benen som gjorde att jag inte kunde gå på flera dagar, yrsel, illamående och viktminskning, vilket inte är bra. Jag kunde inte göra mitt jobb, varför jag inte deltog i LOL-showen, Corinaldo-massakern och andra saker. Än så länge är jag inte 100 procent ännu, men jag blir bättre dag för dag.

Ett klipp om familjefrågan och relationen med Chiara Ferragni är oundviklig, eftersom många moln verkar ha samlats de senaste veckorna: ”Även om den här perioden var ganska olycklig, fick den mig att förstå många saker, hur mycket jag vill fokusera på min mentala hälsa och framför allt hur mycket jag vill spendera tid med min familj och min fru, som saker har sagts i denna period. Han var den enda personen som någonsin stått mig nära, och han fick utstå en otrolig storm av mediashit. Kort sagt, om jag kan ge dig några råd så är det att vad som än händer dig, ta hand om din mental hälsa och dina sår, för om du inte gör det kommer du att behöva terapi även på det mest hemska sätt som möjligt. Det här är en sammanfattning av mina två dåliga månader. Vill fortfarande tacka min fru, hon var tvungen att ta hand om jag och en hel familj, det var inte självklart. Jag är en lycklig man.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *