Valeria Fabrizi är i stort behov av en kollega | Tyvärr blöder hejdå…

Valeria Fabrizi – Lenederetta 24

Bra Valeria Fabrizi måste säga adjö till någon mycket kär. Skådespelerskans desperata farväl

modig och snäll, Valeria Fabrizi. En stor skådespelerska, trots sin välkända titel, har hon ingen grad av släktskap med den sena aldo, homonym. I dag är han 87 år gammal men hans långa karriär är långt ifrån över. Efter att ha gjort sin debut i bildromaner och slutat fyra i Miss Universe-tävlingen 1957, började han agera i flera filmer som har blivit under åren. lång lista.

Över 50 filmer på tjugo år, sedan ett uppehåll, och sedan 1990-talet har han lånat ut sitt ansikte till olika tv-serier, som t.ex. Marskalk Roca plats i solen H Gud hjälp oss, Till exempel, men inte begränsat. I privatlivet var hon gift Tata Giacobetti, Gruppsångare Citerkvartett, från 1964 till 1988, då mannen dog av en hjärtattack. De två har bara en dotter. Georgien. ma Valeria Hon födde också en pojke, som försvann en månad senare.

gäst a kom till mig Jag erkänner det: Jag fick också en bebis som hette Alberto. Jag höll honom i min famn i en månad och tappade honom sedan på grund av en hjärtattack. Alberto, den lille jag inte kunde uppfostra, bär jag alltid i mitt hjärta. Och Georgia är den vackraste roll jag har spelat i min karriär. Analfabet. Jag ville bli mamma, men sedan blev jag skådespelerska.”

Smärtsamt farväl till Valeria Fabrizi

Valeria Fabrizi Han kommer tillbaka till tv som Syster Constance i nästa serie Gud hjälp ossNu inne på sin sjunde säsong. Men det kommer några stora nyheter, först och främst’att lämna från en grupp hjältar, Elena Sofia Richie.

Se även  Den nya utställningen på Diamonds kommer att heta "Flowers and ca**i."

Syster Angela kommer att ge vika för Jag besöker , spelat tidigare Francesca Chelmey. Detta beslut orsakade stort missnöje bland tittare som var förtjusta i karaktären Richie.

Valeria Fabrizi med gäststjärnan Stefano DiMartino i ett avsnitt av Lineadiretta24

Dela sorg innan Fabrizio det är en TV-leenden och sånger erkänner: ”Jag är lite ledsen att allt har förändrats nu, när Elena lämnade serien. Francesca Chelmey är nu som min systerdotter. Och sedan den gamla gardisten som är där borta? Bara söta Spolone. Men De nya tjejerna är fantastiskaDu får se”.

Dessutom det Valeria Fabrizi Han säger att vi kommer att se en också Syster Constance förändra: ”Han har gått upp i vikt. Jag har gått upp 18 pund sedan jag avslutade Dancing With The Stars. Karaktären designades helt och hållet på mig, med styrkor och svagheter. Så när han blir äldre blir han mer känslomässig, som jag.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *