Torino-Milan 2-0 LIVE: Origi är direkt farlig. Lukic rör en annan | första sidan

Torino Milano Är söndag uppskjuten från den 12:e omgången av Serie A och på Olimpico Stefano Pioli kan Rossoneri inte klandras för att fortsätta förbereda sig för det ostoppbara Napoli och svara sina rivaler. På andra sidan Rättslig Han tog tillbaka segern med Udinese efter en mörk period för granater och vill inte sluta.

Statistik – Turin gjorde oavgjort (0-0) i den senaste italienska ligamatchen mot Milan, efter att ha gjort fyra förluster utan att göra något mål i de fyra föregående matcherna mot Rossoneri i tävlingen. Torino har inte gjort ett mål i den italienska ligan mot Milan på 464 minuter (exklusive stölder). I de senaste 11 Serie A-matcherna mellan Turin och Milano på granaternas land har det blivit sju oavgjorda. AC Milan har inte förlorat på bortaplan på 17 ligamatcher, tack vare 12 segrar och fem oavgjorda (det är den längsta öppna raden i de fem bästa europeiska ligorna)

var för sig – Turin är favoritoffret för Du är Rebek I fem stora EM: fem granatmål på fem matcher. Rafael Liao Han är den portugisiska spelare som aktivt deltagit i flest mål (nio, inklusive fem mål och fyra assist) i topp fem EM 22/23.

Officiella laguppställningar

Turin (3-4-2-1): Milinkovic-Savic; Djidji, Shore, Bongiorno; Sengo, Lukich, Ricci, Lazaro; Miranchuk, Vlasic; Pellegrini.

Milano (4-2-3-1): Tatarusano; Kalolo, Gabbia; Tomori, Theo; Bubiga, Tonali; Messias, Abraham, Leo; ursprung

Hela Serie A TIM League är endast tillgänglig på DAZN med 7 exklusiva matcher och 3 gemensamma exklusiva matcher per dag. Aktivera din prenumeration nu.