Ternana Cagliari 1-0 LIVE: Sent på kvällen Liberati, Fere fördömer rossobls

Ternana och Cagliari möts på Stade Libero Liberati i den 16:e omgången av Serie B: håll utkik!

Terni e Cagliari Gå på planen på Estadio Libero Liberati för den 16:e dagen av Serie B-mästerskapet 2022/2023. Cagliari News 24 Du kommer att följa matchen live, och berätta om den minut för minut.

Krönika Ternana Cagliari 1-0

Fine Deal-match

Avsnitt 94 Strålande skott från utanför området vid 25 Rossoble: Iannarelli fick gå in i förlängning och satte den i en hörna

säger 90 – Uruguayanen, efter ett inlägg från Falco, slår i huvudet och servar bra. Iannarilli gör samma sak som han dyker i och håller henne i sina händer

säger 90 Domaren Massa tilldelar fem minuter att återhämta sig

90′ Gul Ternana – Nykomlingen Spalotto stoppar Macombo illegalt: Gul höger

87′ Byte av Ternana – Partibelo lämnar och Spalotto kommer in

säger 87 Utanför Luvumbo och inne i Pereiro

85 chans Capradossi – Capradossi tar en hörna för Falco: Mantovani slår ett skott på mål nästan på linjen

säger 83 Inuti Melico och Di Pardo för sista striden, utanför Corvaldis och Zappa

83 What a Risk – Obert tar en risk genom att vara den siste mannen i Partebelo. Capradossi kommer för att hjälpa sin medarbetare och avvärja det värsta

76 straff räddad – Ianarelli avvisar Pavolettis straffspark!

75′ straff – Domaren dömer ut straff efter att ha rådgjort med musen och observatören! Från Pavolettis skiva

73 ′ Videoassistent domare- The Var jobbar för en möjlig handboll i straffområdet av Di Takeo

gul 72- Mugombo bokade för protesterna efter att ha bett om en straff

Se även  Telemetri Frankrike: Flyg en uppdaterad Ferrari - Federico Albano

bild 71′ Cagliaris chans – ett vackert inlägg från Falco från frispark: Pavoletti lyfter, men det röda och gröna försvaret avvisar en hörna.

70′ Gul Ternana – Gör det för Di Tacchio, bra Luvumbo undviker röda och gröna försvarare som spurtar längs kanten. Försvararen tvingades begå ett regelbrott

säger 68 Barreca landar Diakite med ett regelbrott: Cagliari-sviten bokad

65′ Trident – Liverani väljer en treudd, Pavoletti är den enda anfallaren som stöds av yttrarna Luvumbo och Falco

säger 64 De första förändringarna nådde även rossobls: Pavoletti, Falco in, Lapadula och Viola ut

64 ändringar för TERNANA – Inom Casata, Diakite och Kapane, utanför Palumbo, Geringili och Valete

säger 63 La Vere närmar sig 2-0: Valetti lägger den i området och Radonović vägrar inte bra: bollen hamnar i fötterna på Agazi, som (från straffsparken) tackar Cagliari och skjuter högt.

62 ′ Tiro Deiola – Deiola försöker från distans: ett skott skjuts förbi Iannarillis mål.

57 första ändringarna – Ternana Koulibaly lägger upp planen för Pettinari: de rödgröna täcker sig

bild 54′ Rödgrön action – Ternana överraskande kontring. Partibelo tar emot från Valete och sparkar Radunovic vid den närmaste stolpen: målvakten tvingas till förlängning, kraftfull spark nekas från en hörna

50′ Rossopelli-reaktion – Cagliari insisterar på Luvumbo! Först smyger angolanen förbi Sorensen, sätter honom i mitten och avvisar Iannarelli: i utvecklingen skjuter angolanen målet och hittar en vändning som slutar i ett hörn.

48 mål missade! – Ternanas kapten, Palumbo, hittar bollen på Radonović, men domaren visslar för offside: dubbelmålet är felaktigt. Cagliari suckade

Andra halvlek börjar

Se även  Därmed räddades ett fan i Basel

Slutet av första halvlek

45′ + 1′ varning – Matchens första gula kort: Luvumbo tillåter Petinari att spendera det taktiska gula kortet

45′ Återhämtning – Domaren tilldelar Massa bara en minuts förlängning före slutet av första halvlek

bild 42 Luvumbo igen – Luvumbo försöker igen från långt håll: bollen är välriktad, men den hamnar bekvämt i Iannarellis händer.

Saying 38 – En fin kontring av Cagliari dikterad av Lovombos fötter: hörnan löper in i området efter en bra kombination med Zappa och serverar Viola på kanten av området. Högt bollslag nummer 10

36′ Teracchio – Luvumbo försökte från distans, men han mätte skottet mycket dåligt: ​​han ber företaget om ursäkt

35 Corvaldis! – Efter att ha utvecklat ett inlägg når bollen Corvalides fötter i mitten av straffområdet: greken skjuter, men Iannarelli avvisar den för en hörna

33 chanser ringer oss – Värdarna är på väg att dubbla med Petinari: en nick berör vänster stolpe på Radonovic

30′ Acceleration – Barika ser bra ut, vinner dueller snabbt med den röda och gröna backen Geringili och dyker upp flera gånger för att få en dejt med ett kryss

25′ Vi måste skjuta – Rossopelli insisterade, men attackerna skjuter inte mot Iannarellis mål

21′ ROSSUBLI-REAKTION – Cagliari gick äntligen in på planen: pressade attacker från ROSSUBLI-spelarna, konstruerade av Corvalidis och Violas fötter

20 Capradosi! – Zappa sätter honom mitt i hörnsparksutvecklingen, Opert tornar upp sig till Capradosi som mitt i området misslyckas med att vända och rensar bort bollen

19, Cagliari chans – En underbar kontring av Rossoplo konstruerad av Viola: Corvaldis dyker upp framför Ianarelli, men Sourisense avvisar grekens hörna

Se även  Idag vinner 4x100-modellen silver - Corriere.it

14 ’Reaktion behövs – Cagliari behöver en reaktion: Ternana dominerar besittning och rossoblù tvingas försvara sig själva

8′ Ternana mål – Valetti dyker upp från straffpunkten och gör målet trots att Radonović gissade hörna! Vänd mig framåt!

6′ Alternana straff – Viola tappar bollen på kanten av området, och bollen landar vid fötterna på Partebello som blir nerslagen av Aubert. En straffspark för värdarna

2′ Avsnitt 1 – Ternana provar sina 10, Falletti: skott (från långt håll) avslutas bekvämt på ryggen

Domaren vissla för att starta spelet, började Ternana Cagliari!

Ternana Cagliari 1-0

Knappt: 8, Valetity (T)

Topp: 45′ + 1′ Petinari (T), 68′ Barica (Medium), 90′ Spalotto

Ternana (4-3-1-2): Yannarelli. Corrado, Mantovani, Sorensen och Gerengelli (64 ”Diakit”); Agazzi, De Takeo, Palumbo (64° cabane); Valetti (64′ cassata); Partibello (87, Spaloto), Petinari (57 ° Coulibaly). Tillgängligt: Tillgängligt: crapicas. Cele, Martella, Coulibaly, Cabane, Proetti, Spalotto, Moro, Baghera, Diakite, Bogdan, Cassata. Tränare: Aurelio Andrezzoli

Cagliari (4-3-1-2): Radonović Zappa (83° de Pardo), Capradossi, Obert, Barica; Deiola, Viola (64 Falco), Makoumbou; Korvakidis (83 Meliko); Lovumbo (87 grader i Pereiro), Lapadula (64 grader i Pavoliti). Tillgängligt: Gripa; Altare, Carboni, Di Pardo, Dossena, Goldaniga, Cavuoti, Lella, Falco, Millico, Pavoletti och Pereiro. Tränare: Fabio Liverani