Sudtirol-Bari 0-1: Slutresultat och höjdpunkter

• Tre viktiga poäng för Mignani-laget, som stänger Genoa och vänder till -4 från andraplatsen.17:01

• Definitivt balanserad match, Barry är bättre i första pausen, Sudtirol som spelar i andra halvlek tills mittfältaren blir utvisad.17:00

• Bari hittade målet i övertid tack vare Moracciolis första mål i Serie B, som kom efter rött ljus riktat mot Pompeti.17:00

• 90′ + 8′

Siderol – Barry slutar! 0-1 till gästerna, nionde bortaseger för Apollians!16:59

• 90′ + 7′

VINETOT utanför nätet! På hörnutvecklingar skickar han försvararen åt sidan.16:58

• 90′ + 7′

Hörna för Sudtirol, alla forward, även Poluzzi.16:58

• 90′ + 6′

Vicari är på marken efter kontakt i området med Odogwu, spelet slutar.16:57

• 90′ + 5′

Återhämtningen mellan det röda ljuset och Barrys mål sträckte ut sig, Sudtirol kastade sig framåt.16:57

• 90′ + 3′

Mål! Soditerol – Barry 0-1! Gregorio Moraccioli mål. Pocino kryssar, Ceter sträcker ut hälen till sin lagkamrat som i bortre hörnet gör mål före Corto!

Titta på Gregorio Morachioli-spelarkortet16:56

• 90′ + 2′

Sudtirol in tio poäng för denna final: en stor chans för Barry att hitta de tre poängen.16:54

• 90′ + 1′

Utvisade Marco Bombetti! Direkt röd färg för mittfältaren som slår Folorunsho.16:53

• 90′ + 1′

Fyra minuters återhämtning.16:52

• 90′

Korsar med Corto, lätt att hämta med Caprile.16:51

• 89′

SUDTIROL-byte: Daniel Casiraghi är borta, Joaquín Larivi är borta.16:50

• 89′

En frispark tagen av Pocino, Zarro nickar utanför bortre stolpen.16:49

• 88′

Alternativ Bari: Leonardo Benedetti går, Salvatore Molina kommer in.16:49

• 87′

Oavgjort mellan Como och Genua, ett viktigt resultat av denna utmaning: de tre poängen kommer avsevärt att förkorta den klassiska andraplatsen.16:50

• 85′

Morachioli försöker en hård backheel för Maita, och bollen tappas bort på botten.16:47

• 84′

Vi kommer tillbaka till spelet och Vicari indikerar att han kan fortsätta spelet.16:46

• 82′

Vicari stoppar först Cissé och stannar sedan kvar på marken på grund av angriparens skott: spelet är fortfarande stoppat.16:44

• 81′

Ceter börjar med boll och kedja, och Vinetot avslutar den med utmärkt tajming.16:43

• 79′

ALTERNATIV SUDTIROL: Gabriel Luneta ut, Mustapha Cissé in.16:41

• 79′

Maja! Stanna och linda in bollen från kanten av mittfältaren, bollen vidrör stolpen!16:40

• 78′

Barry får hörnan och Vinetot klagar på en knuff från Ceter.16:39

• 76′

Ett inlägg från Lunetta försätter Mazzotta och Vicari i kris, då mittbacken går undan i trubbel.16:38

• 75′

Runt hörnet utvecklingar, Pompettis slutsats som slutar på sidan.16:36

• 74′

Rovers! Bank of Odogwu, Vicari räddar Caprile genom att fånga Playmakers poäng.16:35

• 72′

Vilken avslutning av Zaro på Folorunsho, redigerad av Ceter Splash.16:33

Se även  Billie Jean King Cup: Tredje dagens resultat. Coccariatto förlorar. Italien har redan utplånats. Kanada leder 1 till 0
  • 71′

Mignani bestämmer sig för att byta ut sin anfallsduo Morachioli och Ceter mot Cheddira och Antenucci.16:32

• 70′

Ersättare Barry: Walid Shadira ut, Damir Seter in.16:31

• 69′

Byte Barry: Mirco Antenucci lämnar, Gregorio Morachioli kommer in.16:31

• 68′

Matchen som kom tillbaka blockerades, efter de första 20 minuterna av Sudtirols forcering.16:30

• 67′

Antenucci rietina och sparkar runt, lätt att fånga för Poluzzi.16:28

• 66′

ALTERNATIV SUDTIROL: Antonio Fiordilino, Marco Pompetti är borta.16:28

• 65′

Fiordilino föll och verkade oförmögen att fortsätta matchen.16:27

• 64′

Maita letar efter bollen inuti för Folorunsho, bollen som tappas bort på hans rygg.16:25

• 63′

Tait gör fel på Antenucci, Sudtirol-mittfältaren som alltid är väldigt generös med att täcka planen.16:24

• 62′

Ytterligare ett framsteg från Zarro: försvararen visar att han kan styra försvarslinjen bra även utan Masiellos expertvägledning.16:24

• 60′

Odogwu stoppar den hårda bollen och parerar Di Cesare, men missar Rovers touch, vilket kanske är den lättaste tekniska gesten i hans rörelse.16:22

• 59′

Barry blev definitivt överraskad av Sudtirols förändring i hjärtat, gästerna kämpade för att skapa en match.16:21

• 57′

Folorunsho Lunetta stänger och drabbas också av en feltackling från motståndaren: han börjar om från Baris straff.16:18

• 55′

Både Sudtirol på Barrys planhalva, den motsatta matchen från första halvlek.16:16

• 53′

Varning Francesco Vicari. Odogo fortsatte att hålla på matchens första gula kort. 16:15

• 53′

Zaro närmar sig Chedira: Bari-forwarden kämpar för att hitta rytmen i den här matchen.16:14

• 52′

Sudtirol skiljer sig mycket från första halvlek, ett proaktivt lag som letar efter fördelen och pressar högt.16:12

• 51′

Casiraghi korsade för Tait, Benedetti avancerade och parerade mittfältarens nick.16:12

• 49′

Fin bank från Odogwu för Rover, bollen blockerades av Caprile.16:10

• 48′

Sudtirol startar en kraftfull andra hörna på två minuter: Casiraghi i mitten, och ingen når bortre stolpen.16:09

• 47′

En förändring i intervallet för Pezzoli som introducerade den offensiva mittfältaren, Rover, för Mazzocchi: 4-2-3-1 för Sottirol.16:08

• 46′

Andra halvan av Siderol – Barry börjar!16:07

• 46′

SUDTIROL-byte: Simone Mazzocchi ut, Matteo Rover in.16:07

• Också att notera är Maiello, som är borta med skada, där Magnani valde Benali.15:52

• Två chanser i matchen, ett skott av Folorunsho som sattes in av Poluzzi för en hörna och en avvisning under målet av Cheddira som avslutade precis utanför för att sätta upp en fantastisk avslutning av De Col.15:52

• En mycket beslöjad match, Barry försöker flytta bollen, Sudtirol väntar och lämnar väldigt lite utrymme för motståndaren.15:51

• 45′ + 3′

Första halvan av Sedirol – Barry slutar! Lag går till omklädningsrummet med ställningen 0-0.15:51

Se även  Inter Marotta: "Skriniar? Det finns fler klubbar. Snart kommer vi till andra slutsatser"
  • 45′ + 2′

Vilken möjlighet för Shadra! På utvecklingen i hörnet, ett bra stopp och en vänsterfotad tvåstegsanfallare, lyckades De Col få en motståndare som spurtade iväg i balans.15:50

• 45′ + 1′

Tre minuters återhämtning.15:48

• 45′

Shadra! Benalis skott nekades och anfallaren sparkade med första uppsåt, men Zarou sparkade en hörna.15:48

• 44′

Matchen är fortfarande stängd 0-0: denna dag i B, utöver denna utmaning, har bara Perugia – Modena ännu inte sett några mål.15:47

• 43′

Antenucci försöker en nick från kanten för att överraska Poluzzi, målvakten blockerar enkelt bollen.15:45

• 42′

Chedira försöker gå på egen hand men hans högra fot avvisas två gånger av det lokala försvaret.15:44

• 41′

Barry som fortsätter köra bollen, Sudtirol som rakt av överlåter initiativet till gästerna.15:44

• 39′

Det spelas väldigt lite i den här andra delen av första halvlek, mellan skador och diverse buningar från Guida.15:42

• 38′

Odogwu deltar i en luftduell med Vicari: den tidigare Spal-försvararen får det värst, som stannar på marken.15:41

• 36′

Hörna för Barry: Inget att göra på en Pocino-boll inne.15:40

• 35′

Mailou hissar den vita flaggan, och Benali kommer till spel framför försvaret.15:37

• 34′

Ersättare Barry: Rafael Maiello lämnar och Ahmed Benali kommer in.15:37

• 33′

Casiraghi-korset, fortfarande sent vid Lunetta.15:35

• 32′

Han återvände till handling i elva mot elva, med Mailou som testade hans knä.15:34

• 31′

Maiello lämnar planen för att förstå om inningen kan fortsätta spelet eller inte.15:34

• 30′

Problem för Maiello, som stannar på mittfältet och ropar efter Guida: spelet stoppas, Baris medicinska personal kommer in.15:32

• 29′

Sydtyrolen möjlighet! De Col kryssar, Lunetta försöker ett knepigt saxskott vid bortre stolpen utan att hitta bollen.15:32

• 27′

Ingen dålig match men definitivt väldigt fysisk, två lag som inte drar tillbaka benet.15:30

• 26′

Chedira ramlar in i området, samma anfallare signalerar till domaren att ingenting har hänt.15:28

• 25′

Gör det genom Casiraghi på Maita, ytterligare protester från Sudtirols bänk som kräver att han får spela.15:27

• 24′

Den första halvan av första halvlek i arkiven, Barry spelade spelet men Sudtirol som växer under de sista minuterna.15:26

• 22′

Mazzocchi anar Milo och flyger bredvid, en tackling från De Cesari som rensar honom: sedan tar försvararen ut Pisoli som protesterade på bänken.15:24

• 21′

Väldigt få platser kvar av Sudtirol i denna första halvlek, försvarsfasen som alltid på hög nivå för Bisolis lag.15:23

• 19′

Bra spel av Tait som dumpar två man och blir vertikal med första uppsåt, men även närbilden av experten Di Cesare är utmärkt.15:22

• 18′

Chans att fuska! Slutsats Från Folorunshos avstånd förlänger Poluzzi och gör hörnor!15:20

Se även  MotoGP: Polrekordet och sprintloppet i Austin, det är Bagnaias show. Startgaller - cyklar
  • 17′

Ett inlägg från Maiello, Benedetti stängs av Curto som försvarar bortre stolpen bra.15:19

• 16′

Cortos låga kryss, Maita stänger och börjar om på kontringen.15:19

• 15′

Återigen Pucino från flaggan, Mazzocchi är på väg bredvid.15:17

• 14′

Folorunsho kryssar, De Col nickar in i en hörna.15:16

• 13′

Barry med mer än 70% bollinnehav, stängde Sudtirol på egen planhalva.15:15

• 12′

Fiordilino stoppade Maita som letade efter utrymme utanför kanten.15:15

• 11′

tajt! Final för mittfältaren, en stor vändning av Vicari som driver, i en rutschkana, iväg.15:13

• 10′

Pucinos hörna, bollen kvar i området innan Vinetot sopas.15:12

• 9′

Antenucci missar först bollen och sparkar sedan med vänsterhanden: Vinetot avvisade, hörna för gästerna.15:12

• 8′

Bra avslutning av Folorunsho på Odogwu, efter att anfallaren fått bollen centralt kastad.15:11

• 7′

Lunettas högerskott från långt håll skickar den svagfotade yttern högt.15:09

• 6′

Lunetta börjar till höger, Casiraghi till vänster, med yttrarna som ofta byter positioner.15:08

• 5′

Bra ding från Cheddira, tre Sudtirol-försvarare behövs för att stoppa den lokala angriparen.15:08

• 4′

Kontakta Di Cesare – Odogwu, Guida lämnar ledningen amid protester från lokalbefolkningen som önskar bestraffning.15:07

• 3′

Pesoles lag lämnar innehavet av bollen till Bari, två klassiska sammanslagna linjer framför Bolozzi-målet.15:05

• 2 ’

Intunucci skjuter brett, en visselpipa från Guida för hans tidigare stöt.15:04

• 2 ’

Sudtirol i klassisk vit outfit, Bari i svart kostym.15:03

• 1 ’

Starta Sydtyrolen – Bari! Första bollen för lokalbefolkningen.15:01

• Domare Marco Gueda.14:31

• Mignani som är baserad på testparet Antenucci – Cheddira, Folorunsho på frontlinjen. Kapten De Cesare med Vicari i försvaret och Milo som styr tempot i spelet.14:30

• Pesole valde Casiraghi och Lunetta som ytter på mittfältet, och de Colle degraderade till försvarslinjen. Vinetot för Masiello och Mazzocchi – Odogwu i attacken.14:29

• Barry-formation: 4-3-1-2 för gästerna som ställer upp med Caprile – Pucino, Di Cesare, Vicari, Mazzotta – Maita, Mailo, Benedetti – Folorencho – Antinucci, Chedira. Extra: Fratale, Biennale, Esposito, Botta, Moraccioli, Zuzek, Setter, Ricci, Bellomo, Molina, Dorval, Malamo.14:09

• Uppställningarna för matchen är officiella: SUDTIROL med klassiska 4-4-2, Poluzzi – De Col, Zaro, Vinetot, Curto – Casiraghi, Fiordilino, Tait, Lunetta – Mazzocchi, Odogwu. Ej tillgänglig: Minelli, Pira, Siega, Caretta, Cess, Rover, Iclu Xhaka, Pompetti, Davi, Larivi, Giorgini, Schiavone.14:28

• Turneringens stora överraskning, Bisoli’s Sudtirol, är värd för ytterligare en stor nyhet för säsongen, Mignani’s Bari: fjärde mot tredje, två lag i spel utanför loppet med ett öga på direkt uppflyttning.14:08