Spring, Cagliari-Inter 1-1 Slutresultat: Två förlorade poäng för Nerazzurri

Chivo di Maggios söner avancerade, men kunde återvända trots sin numerära överlägsenhet

Matchen som hölls på Domus Arena mellan Cagliari och Inter slutade oavgjort 1-1. En missad chans för Nerazzurri, som bokstavligen slösade bort två poäng. Chivu-pojkarna börjar starkt, tar kommandot över operationer och gör sig farliga flera gånger i Iliev-regionen. Inledningsmålet ligger i luften och anländer strax efter halvtimmen: Stankovics djupboll, kontrollerad av Di Maggio, motstår återhämtningen av Rossoblu-försvararna och slår motståndarmålvakten.

Den andra halvleken började omedelbart gå utför för Inter, eftersom Baldi blev naivt utvisad och Cagliari tvingades spela med tio man under hela andra halvlek, Nerazzurri utnyttjade inte, drog ner tempot i spelet och blev straffade: a meningslöst inlägg av Stanti. Vinciguerra, domaren dömer ut en straffspark och Carbone fäller en straffspark. Chivu reagerar med att mata in alla råd han har till sitt förfogande, men musiken förändras inte. I slutändan får Stankovic också sparken för en mild reaktiv gest som bör undvikas.

Dag 2 av Primavera Championship: Inter Chivo, efter succén i sin första match mot Empoli, möter Cagliari Pisacani, efter en 3-1-förlust mot Juventus. Nerazzurri-tränaren gjorde två förändringar jämfört med truppen som tog till planen förra veckan från första minuten: i försvaret, istället för Stabile (inkallad till a-laget), finns det utrymme för maj 2006, medan Spinaccè tar ledningen i anfallet. av den avstängda Kamate, avslutade anfallstrion med Sarr och Quieto. På bänken är alla ögon riktade mot Mosconi 2007.

Den officiella laguppställningen för matchen mellan Cagliari och Inter:

Cagliari (4-3-3): 1 Iliev; 2 Arba, 6 Pintos, 23 Catena, 3 Al-Idrisi; 11 solv, 10 kol (c), 15 baldi; 45 Konate, 20 Mutandua, 22 Vinciguerra. tillgängliga: 21 Reina, 24 Wodzicki, 5 Conte, 7 Polina, 8 Cadeo, 9 Achour, 13 Cogoni, 14 Derio, 17 Malfitano, 27 Franchi, 99 Casale. tränare: Fabio Pisacani.