Russell Brand anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp, komiker och skådespelare…

Komikern och skådespelaren Russell Brand anklagades för våldtäkt, sexuella övergrepp och känslomässiga övergrepp under en sjuårsperiod på höjden av sin berömmelse. Detta avslöjades av en gemensam undersökning av The Sunday Times och The Times och Channel 4-kablar, som vi läste på BBC. Fyra kvinnor sa att de utsattes för sexuella övergrepp mellan 2006 och 2013. Brand förnekade anklagelserna och sa att hans relationer var ”alltid samförstånd”.

Under de år som täcktes av anklagelserna spelade Brand många framträdande roller, bland annat på BBC Radio 2 och Channel 4, och som skådespelare i Hollywood-filmer.

Brand lade upp en video där han förnekade de ”allvarliga brottsanklagelserna”. Komikern sa att han fick brev från ett tv-bolag och en tidning som innehöll ”en serie aggressiva attacker”. ”Mitt i den här serien av häpnadsväckande och något utsmyckade attacker finns det några mycket allvarliga anklagelser som jag helt avvisar”, sa han i videon, som publicerades på olika sociala medier. ”Dessa anklagelser hänför sig till den tid då jag arbetade i mainstream, när jag alltid var i tidningar, när jag var i filmer, och som jag har skrivit mycket i mina böcker, var jag väldigt promiskuös”, sa han. ”Nu, under den tiden av sexuell promiskuitet, var de relationer jag hade alltid samförstånd,” betonade hon.

Se även  Läkaren blir direkt involverad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *