Roma – Ludogorets Live 1-1: Pellegrini kvitterar, Zaniolo är avgörande

Rom Vinner för att fortsätta den europeiska vägen. Rom ikväll i Olympic Challenge Ludogorets Endast en kommer att behövas Vitoria Att stänga gruppen från andra plats i tabellen och utmana degraderad från Champions League i slutspelet. Mourinho tänker inte på mitt derby Han gav den bästa formationen för att kunna nå framgång under ögonen på mer än 60 000 Giallorossi-fans.

22:13

55′ – Roma gjorde oavgjort mot Pellegrini

från elva meter Romas kapten tar bort Ludogorets målvakt Han kastar in bollen i mål. OS-vrålet såldes, och omedelbart bollen i mitten av fältet för att söka efter det vinnande målet och passera svängen.

22:12

53′ – Straffspark för Roma

Straffspark för Roma. Zaniolo som ligger i området tvivlar inte domaren på

22:08

48′ – Vulpato varnade, Mo är arg

Mourinho är arg Med gult kort regel för Fulpato så fort han gick in. Ludogorets av sin egen trokar, i motsats till Volpat Att röra bollen och spelaren: för domaren är en varning och sedan Mourinhos uppmaning att protestera.

22:03

46′- Chance El Shaarawy

Rom gick omedelbart ombord på den bulgariska hamnen. motattack Fasta Giallorossi, bollen i mitten för första försöket av Zaniolo räddade, sedan höger De Shaarawy Han avvisades av portieren Ludogorets.

22:02

45′ – Matchen återupptas med tre byten

Bland de tre spelarna från Roma: Camara, Karsdorp och Belotti ger vika för Zaniolo, Fulpato och Crisenti.

21:47

47′ – Första halvlek avslutas

Matchens första 45 minuter avslutas med Visslar en del av OS. Ludogorets framåt, Roma förvirrad och oförmögen att skjuta på mål. För många lösa bollar i botten utan att ta målspegeln. Farliga bulgarer på kontring.

Se även  Paris: Paltrineri "mycket glad för Tammerfors, ingen avund" - sista minuten

21:42

42 & # 39; – Ludogorets i framtiden

högt Fel Rom. stack Ta bollen in på mittfältet e Sträcker sig ostört till kanten av området Giallorossis straffspark efter att ha lämnat sin högra fot som inte lämnar något utrymme för Rui Patricio. Ludogorets i ledningen, ett otroligt misstag av Roma.

21:39

39′ – Belotti drar högt

Giallorossi-anfallaren försöker inne i straffområdet. Cross i mitten av området, och Gallo Prova ett kraftfullt skott på mål som slutar precis bredvid.

21:35

35′ – Rom, några tankar

Roma har bollen men Det gick inte att skapa farliga affärer. Långsam manövrering och felaktiga passningar: tyngdpunkten är hög men chanserna är små.

21:23

23′ – Arg Mourinho

Rom att trycka på Ludogorets vänta. Så mycket. För bulgarerna tappar ständigt tid, speciellt sedan målsparken. Mourinho Arg Med den fjärde domaren av många avbrott.

21:20

20′ – Farliga Ludogorets

Tillfällen Att träna gästen med thiago Han kom in i området efter en bra match med Rick: bollen slutade högt över Rui Patricios mål tack vare ett sväng också.

21:17

17 ’- Shaarawys andedräkt är långt ifrån målet

En vacker kontring från Roma som startade från Smallings avslutning och slutade med en vacker passning i Belottiområdet för De Shaarawy: Men anfallaren förväntades av en av försvararna i skottögonblicket, då han vände bollen till en hörna.

21:13

13′ – Roma trycker, Camara försöker

Zigenarrörelse från El Shaarawy till Karsdorp, från ett band till ett annat, upp till touchen i mitten camara Som försöker precis vid första avsikten, men hamnar långt utanför målet.

21:09

9′ – Pellegrini, straffet går inte

Gör det på Belotti från ett avstånd av 35 meter. ta bollen Pellegrini Som försökte sin högra frispark, denna gång svagt nedåt.

Se även  Efter tillkännagivandet på Bobo TV talar Adani med Al-Khaled: "Jordbävningen är en bra sak."

21:04

4′ – Pellegrini vidrör målet

Rom chans med sin kapten. Från kanten av lådan Pellegrini försöka verkligt På den andra stolpen som är klar av andning. Giallorossi begärde en avvisning, men domaren avgjorde målsparken.

21:00

0′ – matchen börjar

Roma Ludogorets match avspark. Mourinhos första boll med hemmadräkten. Å andra sidan är gästformationen tom.

20:30

Ibrahim: ”Detta är final.”

Några minuter före avspark mot Ludogorets, Tammy lbrahim Han gjorde några uttalanden till Sky: ”Den här matchen är som en final, vi vet hur viktig den är. De är ett bra lag som vi slog i första omgången, och vi vill göra samma sak med dem. Vi måste inse att de är ett bra lag. Men , det här är vårt hem och vi vill aldrig att någon ska tänka på att komma hit för att spela. Enkel match.