Paris: Paltrineri ”mycket glad för Tammerfors, ingen avund” – sista minuten

”Jag vet inte om jag verkligen behöver säga något om idag, men alla frågar mig så jag ska berätta vad jag tycker. Idag hände något vackert. Han var en fantastisk vän till mig och en idrottare som jag respekterar mycket. Han har blivit vald till flaggbärare för nästa OS, och jag kan inte låta bli att känna… ”Jag är väldigt glad för hans skull.” Gregorio Paltrineri, som också var bland de kvalificerade att representera Italien vid de kommande spelen i Paris, ville uttrycka sin uppskattning och gratulationer till Gianmarco Tamperi, som valdes till fanbärare tillsammans med Ariana Errigo.


”Det är en otrolig prestation, ett stort ansvar, men också ett privilegium som vi alla skulle vilja uppleva i våra liv – skriver den olympiska simmaren på Instagram – Ett beslut måste fattas enkelt, och kanske också subjektivt, och som sådant Jag accepterar Det finns ingen avund eller förbittring i min själ. För närvarande är jag glad över att kunna följa med Ariana Errigo (också en stor idrottsman) i denna fantastiska upplevelse som är de olympiska spelen.


Mycket kärlek till våra ledare. PS: Det sista, de sa till mig att det skulle vara 2021 men ingenting, sedan berättade de för mig 2024 men ingenting, de tvingade mig att… ja, det ska jag inte säga.”

Reproduktion © Copyright ANSA

Se även  Skandinaverna vinner i extraslutet, men hur många ångrar Azzurri! - OA Sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *