Pisa – Sampdoria 2-0: Slutresultat och höjdpunkter

Datum:

• Tack för att du tittade på livesändningen av matchen mellan Pisa och Sampdoria med oss, vi ses i nästa omgång av Serie B!18:20

• I nästa omgång av Pisas andra division möter de Parma på bortaplan, och Sampdoria möter Brescia på hemmaplan.18:19

• Pisa slår Sampdoria med 2-0 och når 30 poäng i ställningen. En första halvlek med lite känslor, ligurerna med tio man på grund av Giordanos utvisning (totalt gula kort). Ställningen bröt nollan i den 58:e minuten med ett skott utanför straffområdet av Caracciolo. Barbieri gjorde det andra målet i den 70:e minuten. 18:18

• 90'+6'

spelet över! Pisa – Sampdoria 2-0 (58' Caracciolo, 70' Barbieri).18:17

• 90'+4'

Conte fick en varning för fult spel på Esteves.18:16

• 90'+3'

Gilardi förutser Bonfanti och sätter igång saker och ting, och Nicolas tar väl hand om Di Lucas skott från en snäv vinkel.18:15

• 90'+1'

Domaren räknade fem minuters stopptid, vilket lät matchen fortsätta till den 95:e minuten.18:12

• 89'

Byte för Sampdoria: Alesi kommer in, Depaoli går ut.18:11

• 89'

PISA-byte: Piccinini på, Veloso av.18:10

• 86'

Pisa hade bollen, ledde med två mål och med en man till godo.18:08

• 83'

Piccini glider förbi Bonfanti i området, och Pisas rörelse bleknar.18:04

• 80'

Byte för Sampdoria: Conte går in, Darbouy går ut.18:02

• 79'

Kramper för Darboe, på marken i smärta, redo för sub.18:01

• 76'

En sammandrabbning i området mellan Depaoli och Esteves, domaren pekar på straffmärket och kallas sedan till övervakning: straffsparken avbryts.17:58

• 73'

Byte i PISA: Morio in, Torregrossa ut.17:54

• 73'

Byte i PISA: Liverby in, Arena ut.17:54

• 72'

Marin fick en varning för fult spel på Darboe.17:53

• Se även  Europa League - De fem fakta om Sevilla - Juventus 2-1 efter ett tag: Vlahovics bedrägeri, Keizas och Cuadrados svek

• 70'

Mål! Pisa – Sampdoria 2-0 Barber Network. Marins kast och Toures nick, Barbieri kommer bakifrån och lämnar Stankovic ingen chans med vänsterfoten i området.

Ta en titt på Tommaso Barbieris spelarprofil17:53

• 69'

Velosos skott är perfekt från toppen av straffområdet, och bollen går ut bakåt.17:50

• 67'

Sampdoria chans! Di Luca, den omedelbara huvudpersonen, utmanar Nicola med ett förrädiskt skott inifrån straffområdet.17:48

• 66'

Byte för Sampdoria: Gerelli kommer in, Eskildsen kommer av.17:47

• 65'

Byte för Sampdoria: Di Luca kommer in, Esposito kommer in.17:47

• 64'

Pisa insisterar: Bonfanti i området, skickad av Torregrossa, misslyckas med att rensa bort bollen mot mål. 17:46

• 63'

Programmöjlighet i Pisa! Stankovic uppmanade till störningar två gånger i rad, och målvakten bestred Bonfanti och Arenas slutsatser.17:45

• 60'

Sampdoria svarade direkt, men Stojanovics inlägg snappades upp av Barbieri.17:42

• 58'

Mål! Pisa – Sampdoria 1-0 Caracciolo nät. Caracciolos briljans, ett underbart skott med högerfoten som är ostoppbar från utanför området (cross).

Kolla in Antonio Caracciolos spelarprofil17:41

• 57'

Intensiteten av regnet ökar, och intensiteten på planen ökar.17:39

• 54'

Långt arbete från Pisa, Sampdoria väntar på sin egen halva.17:36

• 51'

Eskildsen från flaggan, Torregrossa headar bollen utanför.17:33

• 48'

Pisa med ytterligare en anfallare ställde Sampdoria upp i en 5-3-1-uppställning.17:29

• 46'

Början av andra halvan av PISA-SAMPDORIA! Vi börjar igen med 0-0.17:27

• 46'

Byte i PISA: Bonfanti in, Hermansson ut.17:26

• 46'

Byte för Sampdoria: Barreca kommer på och Ritchie kommer av.17:26

• – Det blev inga skott på mål under första halvan av matchen.17:10

• Inga mål och lite känslor mellan Pisa och Sampdoria i första halvlek. Balanserad match, många avbrott. Giordano blev utvisad i den 46:e minuten på grund av gula kort, vilket lämnade Sampdoria nere på tio man.17:09

Se även  Norris är snabbast i FP2, före Piastri. Leclerc är fyra och Sainz är femma
  • 45'+6'

Slut på första halvlek: Pisa – Sampdoria 0-0! Vi går till paus utan mål.17:07

• 45'+3'

Spänning på planen, och nu har spelet stoppats igen, problem för Torregrossa.17:04

• 45'+1'

Programmöjlighet i Pisa! Giftig frispark från Veloso från snäv vinkel, han skjuter den brett men inte mycket.17:04

• 45'+1'

Giordano blev utvisad för att ha fått gula kort. Det andra gula kortet berodde på felaktigt spel på Barbieri.17:03

• 44'

Kontakt på kanten av området mellan Barbieri och Giordano, domaren pekar initialt på straffpunkten. Beslutet ändrades av VAR. 17:02

• 42'

Giordano fick en varning för orättvist spel med Veloso.16:58

• 39'

Canestrelli fick en varning för orättvist spel med Depaoli.16:58

• 37'

Ricci snappar upp Nicolas passning och skjuter omedelbart mot mål, och det blir en avböjning av Marins arm. Frispark för Sampdoria.16:54

• 35'

Stojanovic lägger den i mitten, med en felaktig nick från Depaoli.16:52

• 32'

Arenan var blåslagen efter en sammandrabbning med Darboe och många avbrott.16:48

• 30'

Med Darboes snärt går mittfältaren förbi två motståndare och stoppas sedan för ett regelbrott.16:47

• 27'

Långt straff från Sampdoria, Esposito får frispark från mittfältet.16:44

• 24'

RICCI fick en varning för orättvist spel mot Toure.16:41

• 23'

DePaoli backheals för Esposito och Canistrelli blockerar anfallaren oberäkneligt.16:40

• 20'

Ett problem med domarens elektroniska apparater, och matchen är fortfarande stoppad.16:37

• 18'

Torregrossa ligger på marken och har ont efter ett ingripande med Gilardi, matchen stoppas.16:34

• 15'

Kors från vänster av Arena, något högt för Torregrossa.16:32

Se även  Rohr Atalanta, 3-1 mot Roma och -4 från Champions League: Mourinho nu femma, nästa AC Milan | första sidan

• 13'

Chans för Esposito men anfallaren springer i en oregelbunden position.16:29

• 12'

Hög press från Sampdoria, Nicola tvingades hastigt återuppta spelet på grund av ett sidofel.16:29

• 9'

Hermansson fick en varning för orättvist spel på Esposito.16:26

• 7'

Estevez rusar till vänsterfilen, men förlänger bollen för mycket.16:23

• 4'

Gonzalez fick en varning för felaktigt spel på arenan.16:21

• 1'

Början av första halvan av PISA-SAMPDORIA! Den friherrliga domaren dömer matchen.16:17

• Sampdoria har släppt in mål i var och en av sina fem senaste matcher mot Pisa.15:58

• Pirlos val: Esposito leder attacken. Ritchie som tränare, Stojanovic som högerback, möjlighet för Darboe. Yepes är utesluten och Borini är borta.15:57

• Aquiglianis val (avvaktande): Torregrossa som centerforward, Arena som support, Bonfanti på bänken. Barbieri och Esteves i kulisserna. I försvaret finns plats för Hermansson.15:56

• Sampdoria bänk: Ravaglia, Tantalucci, Girelli, Conte, Moro, Leoni, Pozzato, Alesi, Alvarez, Casami, De Luca, Barreca.15:54

• PISA-bänk: Loria, Campani, Liverbe, Beruato, Moreo, Barberis, Vallotti, Masucci, Il Tramoni, Bonfanti, Mlacar.15:53

• Sampdoria laguppställning (3-4-21): Stankovic – Gonzalez, Gilardi, Piccini – Stojanovic, Darboe, Ricci, Giordano – Depaoli, Eskildsen – Esposito.16:38

• PISA-uppställning (3-4-2-1): Nicola – Canestrelli, Caracciolo, Hermansson – Barbieri, Marin, Veloso, Esteves – Arena, Toure – Torregrossa.16:43