Europa League – De fem fakta om Sevilla – Juventus 2-1 efter ett tag: Vlahovics bedrägeri, Keizas och Cuadrados svek

Juventus besvikelse, kolossal besvikelse. Svartvitt Massimiliano Allegri De lämnar platsenEuropeiska ligan I semifinalen, konfrontationen mot Sevilla, spelade jag till sista tillfället, i förlängningen av returmatchen på stadion ”Ramon Sanchez Pizjuan”, Sevillas håla, som vann med 2-1 (efter 1-1). ). ritning utanför) med rutnät släppte Mr. Dr Erik Lamela (efter det Dusan Vlahović) Och detta är återigen det sista kapitlet i UEFA:s andra internationella tävling, där han kommer att möta Jose Mourinhos Roma-lag. Låt oss nu se nedan de fem fakta som framkom från matchen i Andalusien mot Tashkeel mandelbar.

1) Vilhovic är vanföreställningar…

Europeiska ligan

Sevilla – Juventus 2-1 Härnäst, rapportkort: Chesney räcker inte, Chiesa flåsar

12 timmar sedan

Efter bara 58 sekunder in på planen öppnade Dusan Vlahović matchen med ett mål som en stor anfallare, och utnyttjade den besvärliga defensiva röran mellan Gudelje och Bady. Spelaren du ska starta om, satsa. En angripare som lugnar och trivs under de bästa förhållanden, eftersom han kan bli ett riktigt dödligt vapen.

2) … sveket mot Chiesa och Cuadrado

Vad som hände i ögonblicket för det dubbla bytet i den 64:e minuten är riktigt märkligt. Alla skulle ha satsat på att Chiesa skulle bryta – i rätt ögonblick – Sevillas tröga och trötta försvar. Det finns dock väldigt lite hopp för Vlahović. Precis tvärtom hände jämfört med förväntningarna: den serbiske anfallaren gjorde mål på plats och Chiesa lyste igenom snurran som banade väg för Susos (vackra) mål och sedan en rafflande missad chans i den 110:e minuten. John Squaresom först riskerar en enorm summa, i slutet av första halvlek, på grund av en olycklig tackling Oliver Torres på straffområdeslinjen (en icke straffande ring) och sedan, efter en oändlig serie av dåligt skötta passningar, tar finter Brian Gillsom i den första förlängningen packade den vinnande bollen med 2-1 till Mela.

3) Di Maria gjorde också ett besök

En boll Kane bjöds inte på med tomt mål (föredrar istället en helt krossad lobb) och massor av likgiltighet. Ett ess som, istället för att betona hela sin klass, försvinner och – på Fantozzi-manér – hamnar rättmätigt i ”Council of Great Absentees”.

Besvikelse Angel Di Maria, Sevilla – Juventus

Kredit: Photo Getty Images

4) Kasta bort loppet i bästa ögonblick

Efter Vlahovićs mål i den 65:e minuten och en mängd viktiga målchanser, med allt bredare utrymmen kvar av värdarna som jagar en comeback, växer Juventus besvikelse exponentiellt när de överväger en repris mot Sevilla vid den tiden. -Jag är väldigt hård. I sitt bästa ögonblick tappade Juve bollen till Chiesa, och i den 71:a minuten ändrades dödläget i matchen på ett avgörande sätt.

Dusan Vlahovic i mål, Sevilla – Juventus

5) European League är alltid i samklang med ”Sevilla”

En förbannelse över alla som försöker blockera andalusiernas väg i Europa League, Jamal vann 6 gånger (en av dem när den fortfarande hette ”UEFA-cupen”). Något otroligt oförklarligt. Speciellt i tanken på ett lag i nedflyttningsstrecket fram till mars förra året som i försvaret hade långsamma, tafatta mittbackar som t.ex. Gudeli Framförallt Trevligt – bra

Loick Baddie möter Moise Kean under Sevilla-Juventus-matchen, UEFA Europa League 2022-2023 (Getty Images)

Allegri och folkloreåret: ”Juventus varje dag hade olika poäng…”

Fagioli lämnar planen på bår: Möjligen brutet nyckelben