Pedro: ”Mourinho var besviken. Jag försökte prata med honom men han och klubben ville inte” – Forzaroma.info – Senaste Roma fotbollsnyheter – Intervjuer, bilder och videor

Den spanske ytterbackens ord: ”Det var lite konstigt. Det var han som ville ha mig i Chelsea istället för att ta det beslutet i Roma.”

Pedro RodriguezTidigare Lazio-anfallare Romutfärdade en filintervju till den spanska tidningen ABC Där han återvände för att prata om sitt land Förhållande med Jose Mourinho och skillnader med pep Guardiola:”Jag vet inte om de är yin och yang, de är olika. Guardiola är den första, en perfektionist. Mourinho har andra stilar. Om jag var tvungen att välja en, vet du redan vem jag skulle välja. Jag säger att jag är med Pip, utan problem. Han är den bästa tränaren jag har haft, som jag lärde mig att förstå fotboll med och som fick mig att växa mer som spelare och person.”

Svek Mourinho dig? ”Han tog beslutet att skicka iväg mig. Det som gjorde mig besviken var att jag försökte prata med honom för att ta reda på varför, jag ville att han skulle säga det till mitt ansikte, vi är inte barn, och han ville inte. Till och med klubben ville inte låta mig, det var lite konstigt.”

Tror du att ditt förflutna i Barcelona påverkade honom? ”Jag tror inte det, det var han som ville ha mig i Chelsea. Det är sant att vi hade ett dåligt år, han fick sparken i julas. Men under de sex månaderna tillsammans hade jag inga problem med honom. Istället tog han det beslutet på Roma.”

Stängde han en dörr och öppnade en annan? ”Ja. Jag accepterade. Jag grät inte, jag dog inte, jag blev inte deprimerad. Tvärtom, det gjorde mig starkare och visade mig en annan sida av fotbollen. Jag har en klubb, Lazio, och det är passar mig, och den anpassar sig till vad jag letar efter.”

Se även  Nyheter som kommer att glädja fansen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *