Paris Saint-Germain – Maccabi Haifa: 7-2 mästare 2022/2023. Slutresultat och kommentar till matchen

• 90′ + 1′

Andra halvlek avslutas, PSG 7, Maccabi Haifa 2.22:50

• 90′

Ett misslyckat försök. Neymar (Paris Saint-Germain) skott med vänster fot från utanför straffområdet för högt. Assisterad av Carlos Soler.22:50

• 89′

Ett misslyckat försök. Lionel Messi (Paris Saint-Germain) skott med vänster fot från utanför straffområdet högt och bredvid till vänster från direkt frispark.22:49

• 88′

Neymar (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på offensiv planhalva.22:48

• 88′

Valo di Nikita Rukavitsia (Macabi Haifa).22:48

• 87′

Neymar (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på vänsterkanten.22:46

• 87′

Ofari Arad (Macabi Haifa)22:46

• 86′

Avvisad kula. Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet blockeras.22:46

• 84′

Mål! Paris Saint-Germain 7, Maccabi Haifa 2. Carlos Soler (Paris Saint-Germain) tar ett skott med vänster fot från utanför straffområdet i det nedre vänstra hörnet. Med hjälp av Lionel Messi.22:43

• 83′

Alternativ, Paris Saint-Germain. Pablo Sarabia ersätter Fabian Ruiz.22:43

• 83′

Maccabi Haifa ersättning. Ofri ville ersätta Ali Muhammad.22:43

• 83′

Maccabi Haifa ersättning. Nikita Rukavitsia ersätter Frantzde Piero.22:42

• 82′

Hörna, Paris Saint-Germain. Beviljas av Raz Meir.22:42

• 82′

Skottet räddat. Hugo Ikitaki (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från mitten av straffområdet blockeras i mitten av mål. Med hjälp av Lionel Messi.22:42

• 80′

Skottet räddat. Hugo Ikitaki (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet räddas i det nedre högra hörnet. Assisterad av Warren Zaire Emery.22:39

• 79′

Alternativ, Paris Saint-Germain. Presnel Kimpembe ersätter Marquinhos.22:39

• 79′

Alternativ, Paris Saint-Germain. Hugo Eketiki kommer att ersätta Kylian Mbappe.22:38

• 79′

Alternativ, Paris Saint-Germain. Warren Zaire Emery ersätter Vitinha.22:38

• 77′

Avvisad kula. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från mitten av straffområdet blockeras. Assisterad av Juan Bernat.22:37

• 76′

Lionel Messi (Paris Saint-Germain) träffar ribban med ett vänsterskott från en svår vinkel till vänster. Assisterad av Kylian Mbappe.22:36

• 74′

Ett misslyckat försök. Fabien Ruiz (Paris Saint-Germain) skott med vänster fot från utanför straffområdet högt och utanför till vänster. Med hjälp av Neymar.22:34

• 74′

Nita Lavie (Macabi Haifa) visar ett gult kort för ett grovt regelbrott.22:33

• 74′

Neymar (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.22:33

• 74′

Filmen ”Foul” av Nata LaVey (Maccabi Haifa).22:33

• 72′

Lionel Messi (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på högerkanten.22:32

• 72′

Ful av Shawn Goldberg (Macabi Haifa).22:32

• 72′

Ett misslyckat försök. Carlos Soler (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från mitten av straffområdet nära men missar på vänsterkanten. Med hjälp av Lionel Messi.22:31

Se även  "Varje handling har ett resultat"
  • 71′

Maccabi Haifa ersättning. Raz Meir ersätter Muhammad Abu Fani.22:30

• 70′

Maccabi Haifa ersättning. Sun Menachem ersätter Pierre Cornaud.22:30

• 69′

Fabian Ruiz (Paris Saint-Germain) misslyckades.22:29

• 69′

Muhammad Abu Fani (Macabi Haifa) vinner en frispark på egen planhalva.22:29

• 68′

Alternativ, Paris Saint-Germain. Carlos Soler ersätter Renato Sanchez.22:27

• 67′

Specialmål från Shawn Goldberg, Maccabi Haifa. Paris Saint-Germain 6, Maccabi Haifa 2.22:27

• 66′

Fabian Ruiz (Paris Saint-Germain) misslyckades.22:25

• 66′

Muhammad Abu Fani (Macabi Haifa) vinner en frispark på egen planhalva.22:25

• 65′

Maccabi Haifa ersättning. Brigadgeneral David ersätter Omar Atzeli.22:25

• 64′

Mål! Paris Saint-Germain 5, Maccabi Haifa 2. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) sköt med sin högra fot från vänster sida av straffområdet till det övre högra hörnet. Assisterad av Achraf Hakimi med en crosspassning.22:24

• 62′

Hörna, Paris Saint-Germain. Mot honom, Abdullah Seik.22:21

• 60′

Renato Sanchez (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.22:20

• 60′

Fel av Omar Atzili (Macabi Haifa).22:20

• 59′

Skottet räddat. Omar Atzeli (Macabi Haifa) sparkar ett skott med vänster fot från utanför straffområdet och blockeras i mitten av målet. Med hjälp av Frantzdy Pierrot.22:19

• 58′

Avvisad kula. Skott med höger fot från Neymar (Paris Saint-Germain) från mitten av straffområdet blockeras. Assisterad av Kylian Mbappe.22:18

• 56′

Ett misslyckat försök. Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från mitten av straffområdet missar till höger. Med hjälp av Neymar.22:16

• 55′

Offside. Lionel Messi försöker en genomgång, men Kylian Mbappe blir i offside.22:15

• 54′

Omar Atzeli (Macabi Haifa) visar ett gult kort för ett grovt regelbrott.22:14

• 54′

Vitina (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på vänsterkanten.22:14

• 54′

Fel av Omar Atzili (Macabi Haifa).22:14

• 54′

Handboll av Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).22:13

• 53′

Avvisad kula. Muhammad Abu Fani (Macabi Haifa) skott med höger fot utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Pierre Cornaud.22:13

• 50′

Mål! Paris Saint-Germain 4, Maccabi Haifa 2. Abdullah Seik (Macabi Haifa) med en nick från mycket nära det nedre högra hörnet. Frantzde Piero assisterade honom med en nick från en hörna.22:10

• 50′

Avvisad kula. Nita Lavie (Macabi Haifa) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.22:10

• 50′

Avvisad kula. Frantzde Piero (Macabi Haifa) nickar från mitten av straffområdet. Omar Atsili hjälpte honom med ett kryss.22:10

• 50′

Maccabi Corner Haifa. Mot honom står Gianluigi Donnarumma.22:09

• 50′

Skottet räddat. Tejaron Cheri (Macabi Haifa) sparkar ett skott med vänster fot från utanför straffområdet och räddas i det nedre högra hörnet. Med hjälp av Frantzdy Pierrot.22:09

Se även  Lazio transfermarknad, detta utbyte bör inte äga rum! Torka inte ut från Lotito
  • 49′

Ett misslyckat försök. Frantzdee Piero (Macabi Haifa) nick från mitten av straffområdet nära men missar till vänster. Mohammed Abu Fani assisterade honom med ett kryss.22:09

• 48′

Marquinhos (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.22:08

• 48′

Ful av Frantzdee Piero (Macabi Haifa).22:08

• 47′

Tejaron Chery (Macabi Haifa) fick ett gult kort för en dålig foul.22:07

• 47′

Renato Sanchez (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på offensiv planhalva.22:07

• 47′

Misstag av Tejaron Sherry (Macabi Haifa).22:07

• 47′

Neymar (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.22:06

• 47′

Filmen ”Foul” av Nata LaVey (Maccabi Haifa).22:06

• 46′

Offside. Ali Mohamed försöker med en passning, men Frantzde Piero går i offside.22:06

• Andra halvlek börjar med Paris Saint-Germain 4 och Maccabi Haifa 1.22:05

• 45′ + 4′

Första halvlek avslutas, PSG 4, Maccabi Haifa 1.21:49

• 45′ + 3′

Hörna, Paris Saint-Germain. Mot honom Omer Atzili.21:49

• 45′ + 1′

Maccabi Corner Haifa. Mot av Marquinhos.21:47

• 45′ + 1′

Offside. Abdoulaye Seik försökte sig på en passning, men Frantzdee Piero togs i offside.21:46

• 44′

Mål! Paris Saint-Germain 4, Maccabi Haifa 1. Lionel Messi (Paris Saint-Germain) sparkar sin vänstra fot från utanför straffområdet i det nedre vänstra hörnet. Assisterad av Kylian Mbappe.21:45

• 43′

Ett misslyckat försök. Tejaron Sherry (Macabi Haifa) skott med höger fot från utanför straffområdet är högt och brett till höger. Med hjälp av Ali Muhammad.21:44

• 40′

Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) fick gult kort för ett regelbrott.21:41

• 40′

Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) misslyckades.21:41

• 40′

Frantzde Piero (Macabi Haifa) vinner en frispark på egen planhalva.21:41

• 39′

Skottet räddat. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras i mitten av mål. Med hjälp av Neymar.21:40

• 38′

Mål! Paris Saint-Germain 3, Maccabi Haifa 1. Abdullah Seik (Macabi Haifa) med en nick från mitten av straffområdet till mitten av målet. Omar Atzeli assisterade honom med en passning från frispark.21:39

• 37′

Fabian Ruiz (Paris Saint-Germain) misslyckades.21:38

• 37′

Pierre Cornod (Macabi Haifa) vinner en frispark på vänsterkanten.21:38

• 37′

Offside. Mohamed Abou Fani försökte ett genomspel, men Frantzde Piero togs i offside.21:37

• 37′

Domare Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain).21:37

• 37′

Muhammad Abu Fani (Macabi Haifa) vinner en frispark på egen planhalva.21:37

• 35′

Mål! Paris Saint-Germain 3, Maccabi Haifa 0. Neymar (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från mitten av straffområdet till det övre högra hörnet. Med hjälp av Lionel Messi.21:35

Se även  Mästare: Juventus KO 2-1 med Paris Saint-Germain, men går till European League - fotboll
  • 34′

Avvisad kula. Lionel Messi (Paris Saint-Germain) skjuter med vänsterfoten från distans. Assisterad av Fabian Ruiz.21:35

• 32′

Mål! Paris Saint-Germain 2, Maccabi Haifa 0. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) sköt med sin högra fot från vänster sida av straffområdet till det övre högra hörnet.21:32

• 31′

Maccabi Corner Haifa. mot Renato Sanchez.21:32

• 27′

Neymar (Paris Saint-Germain) visar det gula kortet.21:28

• 26′

Abdullah Seik (Macabi Haifa) visar gult kort för ett grovt regelbrott.21:26

• 26′

Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på vänsterkanten.21:26

• 26′

Valo de Abdallah Sik (Macabi Haifa).21:26

• 24′

Ett misslyckat försök. Chef för Dylan Batupensica (Macabi Haifa) från mitten av straffområdet är hög och bred till vänster. Med hjälp av Pierre Cornu i ett kors.21:25

• 24′

Maccabi Corner Haifa. Mot honom Juan Bernat .24′21:24

• 22′

Skottet räddat. Muhammad Abu Fani (Macabi Haifa) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet blockeras i mitten av mål. Med hjälp av Omar Atzli.21:23

• 22′

Avvisad kula. Abdullah Seik (Macabi Haifa) stoppar en nick från mitten av straffområdet. Omar Atsili hjälpte honom med ett kryss.21:23

• 22′

Maccabi Corner Haifa. Mot Sergio Ramos.21:22

• 19′

Mål! Paris Saint-Germain 1, Maccabi Haifa 0. Lionel Messi (Paris Saint-Germain) skjuter med vänsterfoten från mitten av straffområdet till det övre högra hörnet. Assisterad av Kylian Mbappe.21:20

• 18′

Ett misslyckat försök. Skott med höger fot från Neymar (Paris Saint-Germain) från mitten av straffområdet missar till höger. Assisterad av Kylian Mbappe.21:19

• 14′

Maccabi Corner Haifa. Mot honom, Achraf Hakimi.21:14

• 11′

Maccabi Corner Haifa. Mot av Marquinhos.21:12

• 9′

Ett misslyckat försök. Fabian Ruiz (Paris Saint-Germain) skott med vänster fot från mitten av straffområdet nära men missar till höger. Med hjälp av Neymar.21:10

• 9′

Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.21:09

• 9′

Fel av Muhammad Abu Fani (Macabi Haifa).21:09

• 8′

Ett misslyckat försök. Mohammed Abu Fani (Macabi Haifa) med höger fotskott utanför straffområdet nära men missar på vänsterkanten. Med hjälp av Frantzdy Pierrot.21:08