Palermo Catanzaro 1-2: Slutresultat och höjdpunkter

• Från Palermo – Catanzaro, det är allt, vi ses i nästa Serie B-matcher!22:30

• Palermo tävlade, Rosanero försökte i finalen men hittade Catanzaros vägg, Folinati alltid pigg.22:30

• Catanzaro vinner och hamnar, åtminstone för en natt, på tredje plats i tabellen: Emilo och Biacci gjorde mål, och Palermos mål i finalen var inte till någon hjälp för Palermo.22:29

• 90’+10′

Palermo – slutet på Catanzaro! 1-2 Slutresultat, oddsen är till hemmalagets favör.22:29

• 90’+9′

Slå av lotioner! När hörnan utvecklas blockeras mittbackens skott av Folignati.22:28

• 90’+8′

Korsa Valente, Aurelio med tornet, sväng i hörnet. Sista chansen för Rosanero.22:27

• 90’+6′

Brunori vänder sig inne i området, Scognamilo försvarar med sin kropp målvaktens utgång. Mittbacken riskerar att stoppa motståndaren med en aktiv axel.22:25

• 90’+5′

Head to head mellan Bonori och Scognamello, Marinelli delar de två.22:24

• 90’+4′

Catanzaro-kontring, Pontesso håller i bollen men, vid gränsen, missar han Ambrosinos skott helt.22:23

• 90’+3′

Frispark från vänster sida för Palermo: Valiente skjuter den vid den närmaste stolpen, men Folignati räddar den.22:22

• 90’+2′

Kevin Miranda varning. Försvararen fick också gult kort efter en sen tackling på Valiente. 22:22

• 90’+1′

Det blir sju minuters förlängning.22:21

• 90’+1′

Varning: Matteo Luigi Brunori. Palermo-anfallaren är också gul. 22:21

• 90’+1′

Varning Andrea Oliveri. Gult även för Catanzaro i den direkta konfrontationen med Stolac. 22:20

• 90′

Leo Stolacs varning. Du kliver in på stupan, och ett tumult bryter ut på mittfältet. 22:20

• 89′

Folignatti överväldigar också Scognamello på väg ut: försvararen stannar på marken.22:18

• 88′

Hela Catanzaro i deras område är under belägring av Palermo.22:18

• 87′

Faktorn Valiente, yttern placerad till vänster, förändrade spelet.22:16

• 86′

Catanzaros avbytare är röda, mycket spänning i denna final.22:15

• 86′

Hemligheter! Kors från Stolac, passning och skott från mittfältaren: Fullinati är försiktig.22:15

• 85′

Palermo knuffar, Botaro korsar, Folignati blockerar.22:14

• 83′

Nu sätter hela Barbera-laget press på sitt lag, och Rosaneros säkrar oavgjort.22:13

• 82′

Mål! Palermo – Catanzaro 1-2! Leo Stolac nätverk. Inlägg från Valiente, nicken föregriper Brigente och gör mål.

Kolla in Leo Stolacs spelarprofil22:12

• 81′

Alla Palermo-anfallare, promotor för Catanzaro som kämpar för att ta sig framåt igen.22:10

• 79′

Byte i Palermo: Claudio Gomez är borta, Leo Staulak är borta.22:09

• 78′

Brunori, som letar efter ett överraskande resultat, slår henne hårt och skickar iväg henne.22:07

• 77′

Byte i Catanzaro: Andrea Ghione går ut och Simone Pontesso kommer in.22:06

• 77′

Tredje bytet för Catanzaro: Tommaso Biacci ut och Matteo Stoppa på.22:06

• 76′

Ett tredje byte för Catanzaro, med Pietro Emilo som lämnar och Giuseppe Ambrosino kommer in.22:06

• 75′

Marco Bombetti varning. Fel på Segre, Catanzaro som nu försvarar sig även med otur. 22:05

Se även  F1 Live: Det blir allvar i PL2 i Abu Dhabi, med Leclerc på Ferrari - Live
  • 74′

Brunori vänder bra i området men Bombettis comeback är utmärkt och undviker slutet av matchen.22:04

• 73′

Palermo trycker in en frispark från Valiente, som Follinati lyckas blockera med knytnävarna.22:03

• 71′

Matjo förväntar sig att Biasi blir den siste mannen, som också lider av en bugg. Palermos försvar är fortfarande utsatt.22:00

• 70′

Henderson! Korsskott från playmakern, Fullinati räddar sitt lag med ett skott bakifrån.21:59

• 68′

Alessio Bottaro varnade. Fel på nykomlingen Oliveri som håller i tröjan. 21:58

• 68′

Byte för Catanzaro: Panos Katsiris går ut och Kevin Miranda kommer in.21:58

• 68′

Tredje bytet för Catanzaro: Jari Vandeputte kommer in och Andrea Oliveri kommer in.21:57

• 67′

Emilo var fortfarande farlig och Mathieu fick spela övertid för att rädda sitt mål.21:55

• 66′

Palermo Med väldigt lite balans hjälpte inte förändringarna Rosanero och skapade kanske mer förvirring.21:54

• 64′

Piaasi! Kontroll över området och anfallarens vänstra fot gjorde räddningen.21:53

• 63′

Vandebot Paul! Kontring av det kalabriska laget, spelaren återvänder till högersidan och letar efter den närmaste stolpen, men han kolliderar med den yttre stolpen.21:53

• 62′

Frispark för Palermo: Valiente letar efter målet, lätt boll för Folignati.21:51

• 61′

Panos Katsiris varnade. Ett taktiskt misstag av ytterbacken som fick gult kort. 21:51

• 60′

Tre byten för Corini, som upprätthåller tremannaförsvaret men med en avgjort mer offensiv stil.21:49

• 59′

Byte i Palermo: Christopher Lund-Hansen kommer av och Giuseppe Aurelio kommer in.21:49

• 59′

Byte i Palermo: Ivan Marconi är borta och Nicola Valiente är inne.21:48

• 59′

Byte i Palermo: Leonardo Mancuso går ut och Federico Di Francisco kommer in.21:48

• 59′

Marconi! Spelet blir hett, Lunds kryss för mittbacken som inte kan ge kraften: Folignati räddar.21:47

• 58′

Emmylou! Mönster på hörnet för kanten till slutet, avböjning räddar Pigliacelli!21:46

• 57′

Corner av Catanzaro, som ett resultat av en passning från Lucioni på Katsiris kryss.21:46

• 55′

Catanzaro är mycket farlig på kontringen, Katsiris hittar ett lågt kryss som korsar hela det lilla området, Emilo når det inte.21:44

• 53′

Palermo reagerar våldsamt, Botaro försöker från en snäv vinkel, hög boll.21:43

• 52′

Vad är det för fel på Lund Hansen! Ytterligare en hörna för Palermo, yttern har chansen att skjuta från ett bra läge men träffar bollen väldigt dåligt.21:42

• 51′

Palermo började starkt i andra halvlek, men blev straffade i första halvlek av gästerna.21:40

• 49′

Mål! Palermo – Catanzaro 0-2! Tommaso Biacci nätverk. Kontring från en hörna lyckas Pigliacelli rensa anfallarens första skott, men kan inte göra något med den vinnande tappen.

Kolla in Tommaso Biascis spelarprofil21:40

• 48′

Hörna från Henderson, Botaro hittar en nick vid bortre stolpen men det är inte Catanzaros mål.21:37

Se även  Cappuccino med Sconcerti: Kessie vanställde hela AC Milan-marknaden. Kan inte släppas i mitten av augusti | första sidan
  • 47′

Sejri laddar av bollen på Botaro och stänger Feroli i hörnet. Hörna för Palermo.21:37

• 46′

Andra halvlek börjar!21:35

• 46′

Byte i Palermo: Francesco Di Mariano går ut och Liam Henderson kommer in.21:34

• Catanzaro gjorde sent mål tack vare Emilo, som bröt balansen i en match som inte såg en riktig mästare förrän i minuten 44. Palermo är mer proaktiv men farlig bara med en poäng från Mancuso, väl blockerad av Folignati.21:20

• 45’+2′

Slut på första halvan av Palermo – Catanzaro! Ställningen är 0-1, Emilos mål avgör.21:19

• 45’+1′

En minuts stopptid.21:18

• 45′

Vantaggio kommer från ett bråk i området med olika avvikelser, i slutändan avgörs saken av Iemmello som dominerar före Marconi och Cold Pigliacelli.21:18

• 44′

Mål! Palermo – Catanzaro 0-1! Nätverk av Pietro Emilo. Anfallaren, en riktig rovdjur i området, kontrollerar den svåra bollen och gör mål med Pigliacelli oförmögen att göra någonting.

Kolla in Pietro Iemmellos spelarprofil21:17

• 42′

Ett spänt och kraftfullt kryss från Marconi, blockerad av Folignati med låg näve.21:15

• 41′

Bra för Palermo i den här finalen, och stängde av Catanzaro på deras backplan.21:13

• 39′

Palermo möjlighet! Frispark korsar hela det lilla området, Mancuso misslyckas med att konvertera från två steg utan hanterar det med handen.21:11

• 38′

Ännu en frispark för Rosanero, Vandeput-anfall för Di Mariano: playmakern, som redan fått en varning, måste vara försiktig.21:10

• 37′

Saknas! Äntligen ser vi tipset: ett inlägg på mittfältet från Di Mariano, och anfallaren skjuter ett skott rakt mot Folignati.21:08

• 36′

Fin touch av Katsiris på Lund, och greken gjorde även målspark.21:07

• 35′

Frispark från mittfältet för Palermo: Di Mariano letar efter Lucioni, Brigente når bollen.21:07

• 33′

Pompéty kontrollerar dåligt en bra boll på kanten, och Gomez avslutar sin avslutning.21:05

• 31′

Scognamello! Från en hörna hittar mittbacken bollen i farten: bollen stiger över ribban.21:03

• 29′

Vilken fara för Gomez, som börjar med bollen på sitt mittfält och nästan får bollen utsparkad av Biasci.21:01

• 27′

Ännu en djupboll för Brunori, bra avslutning för Katsiris som också blev fälld.21:00

• 26′

Brunori slår en underbar hög boll, men räddningen är stark eftersom anfallaren är i offsideposition.20:58

• 24′

Sejri letar efter en långboll för Bottaro, och bollen tappas i botten.20:56

• 22′

Sonas med ännu en bra djuppassning, Biashi kan inte ta sig förbi Marconi.20:54

• 21′

Bombetti på distans, en gedigen avslutning men en som säkerligen slutar på en hög ton.20:53

• 20′

Brunori försöker med hård kontroll att följa inne i området, en förrädisk boll från Bottaro som inte är lätt att rensa.20:52

• 18′

Ett inlägg från Bottaro tog tillbaka Mancuso vid den närmaste stolpen men skickade den utanför.20:50

• 16′

Varning, Jari Vandeput. En tackling bakifrån yttern som skickar ut Di Mariano. 20:48

Se även  Han bad om en övergång, och det finns också en "rabatt" för Juventus och Milan

• 16′

I hörnet nickade Biacci, bollen gick utanför.20:47

• 15′

Catanzaro chans! En underbar boll från Sonas till Katsiris, ett skott från snäv vinkel för ytterbacken, som hittar ett svar från Pigliacelli!20:47

• 13′

Marconi sätter stark press på Sonas, och Catanzaros bollinnehav ökar.20:46

• 12′

Biacci försöker spela utifrån för Vandeput, som har satt sig in på mittfältspositionen: den tidigare Vicenza-spelaren har inte kontroll.20:44

• 10′

Varning Francesco Di Mariano. Mycket tuff tackling av Guillon, Palermo-kanten var nervös. 20:42

• 10′

Feroli håller fast i Di Mariano, och de går båda ner: Marinelli signalerar att matchen kan fortsätta.20:42

• 9′

Marconi verkar ha problem, Catanzaro slutar men spelaren signalerar till sina motståndare att han kan fortsätta.20:41

• 8′

Ytterligare ett inlägg från Bottaro, bollen nådde botten av målet.20:40

• 7′

Palermo spelar spelet, men Catanzaro svider när han får utrymme att starta om.20:39

• 6′

Korsad av Lund är Scognamello angelägen om att föregripa Brunori vid den närmaste stolpen.20:38

• 4′

Piaasi! Guillon hittar spetsen i området, och det är ett första skott som Pigliacelli blockerar på marken.20:36

• 3′

Palermo radade upp trean, Bottaro och Lund Hansen på femte plats på mittfältet.20:35

• 1′

Palermo i Rosanero och Catanzaro i rött kit och gula siffror.20:33

• 1′

Palermo – början på Catanzaro! Första bollen för lokalbefolkningen.20:32

• Matchen dömdes av domare Livio Marinelli.20:03

• Vivarini bekräftar den 11:e segern med Cosenza, en anfallsduo bestående av Emilo och Piaschi, Vandeput och Sonas på kanterna för att ge kreativitet.20:03

• Corini på mittfältet valde Segre och Lund att följa med Gomez, med bara Stolac och Henderson på bänken. Bottaro betonade i försvaret, och Di Mariano, Brunori och Mancuso bekräftade i anfallet.20:35

• Catanzaro laguppställning: (4-4-2), Folignati – Catsiris, Scognamello, Brighenti, Ferroli – Sonas, Guillon, Pompetti, Vandeput – Emilo, Biasci. Tillgängliga: Sala, Krastev, Krajnic, Miranda, Olivieri, Verna, Pontisso, D’Andrea, Brignola, Stupa, Ambrosino, Donnarumma.19:59

• Den officiella formationen för matchen: Palermo (4-3-3), Pigliacelli – Matteo, Lucioni, Marconi, Botaro – Segri, Gomez, Lund – Di Mariano, Brunori, Mancuso. Tillgängliga: Desplanche, Kanorek, Aurelio, Nedelcero, Greaves, Stolac, Henderson, Valiente, Di Francesco.19:59

• Palermo och Catanzaro återvänder för att möta varandra i en Serie B-match för första gången efter mer än 37 år sedan den senaste matchen ägde rum den 13 april 1986, som Rosanero vann med 1-0 på Barbera Stadium.19:57

• Dag 15 av Serie B inleds med en match på Barbera Stadium mellan Palermo och Catanzaro, femte respektive sjätte lagen i tabellställningen, vardera med 24 poäng.19:57