NBA, Morant exploderar med 49 poäng: ”Hemligheter? Jag låste in mig på gymmet i somras”

Medan Desmond Ben (3/16) H Teos Jones (4/13) han led särskilt inom fotografering, Jag är Morant Ikväll tog han över tyglarna för att dra Memphis till en svår seger (-16 poäng i första halvlek) med Slutresultat 129-122 mot Houston. Grizzlies stjärna stängd Med 49 poäng på resultatlistanAnständigt skott 17/26 från planen, 10/13 på frikast, 5/6 från 3 poäng, även samlande 4 Rambalsey, 8 assist och 2 stoppOch på 31 minuter.

Efter två matcher i arkivet den här grundserien, Morant har redan tagit 8 skott av 3 poäng, Han som reste förra säsongen endast 1,5 mål per match från distans. Hur kan detta framsteg förklaras? Morant svarade så här:

”Jobb. Jag låste in mig på gymmet. Jag tränade så många pass jag kunde. Jag måste fortsätta göra det här och fortsätta jobba även om mina skott kommer in nu. Hemligheten är att fortsätta träna.”

Taylor JenkinsGrizzlies tränare kommenterade sin stjärnas brutala prestation så här:

”Vilket exceptionellt Ja-spel. Han var i attackläge under hela matchen. Det var fantastiskt.”

Houston fann sig själv med 108-104 med 9 minuter kvar, med Morant kort efter att ha gjort 5 poäng under 10-0-sviten vilket gjorde att Memphis kunde klättra med 118-110 på 6 minuter. I början av matchen gjorde spelaren 9 poäng under ytterligare en 18-9 omgång för att ta tyglarna från omklädningsrummet.

Vi minns att Morant gjorde 34 poäng i sin första match mot New York Knicks.