Modena – Catanzaro 1-3: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du tittade på livesändningen mellan Modena och Catanzaro med oss, vi ses i nästa omgång av Serie B!22:33

• 90'+6'

spelet över! Modena-Catanzaro 1-3 (16', 68' Emilo, 25' Vandeput, 34' Tremolada).22:29

• 90'+3'

Domaren räknade sex minuters stopptid, vilket lät matchen fortsätta till den 96:e minuten.22:27

• 90'+2'

Byte i Catanzaro: Miranda kommer in, Ferroli går ut.22:24

• 90'+1'

Catanzaro chans! Ciculin gjorde en dubbelräddning, Modena-målvakten gjorde två utmärkta ingripanden som fråntog Sonas målglädjen, först och sedan för Emilo.22:24

• 89'

Modena möjlighet! Battistella försök, Folinati upprätthåller bra vakt.22:22

• 86'

För Fulignati-problem finns medicinsk personal på fältet för att få nödvändig behandling.22:18

• 83'

Battistella dömdes för orättvist spel med Sonas.22:15

• 80'

Byte i Modena: Battistella in, Magnino ut.22:12

• 79'

Byte i Modena: Mancone av, Duca av.22:12

• 79'

Byte för Catanzaro: Bombetti kommer in, Pontesso kommer av.22:12

• 79'

Tredje bytet för Catanzaro: Biasci kommer in, Ambrosino kommer in.22:12

• 77'

Snart ytterligare ett dubbelbyte för båda lagen.22:11

• 74'

Modena stannar kvar i anfall, långt arbete, försvarar Catanzaro.22:07

• 71'

Modena möjlighet! Corrado avslutar sitt mål från en excentrisk position, och Folignati stänger målet med en fantastisk räddning.22:33

• 70'

Scognamello varnades för fult spel på Abiosu.22:03

• 68'

Mål! Modena – Catanzaro 1-3! emoji-nätverk. Med hjälp av Sonas slog Emilo i området med ett lågt skott med högerfoten Ciculin och gjorde två personliga mål för honom.

Kolla in Pietro Iemmellos spelarprofil22:21

Se även  Green Lantern - Neymar eller CR7? Du kanske överdrev...Meriti och Fagioli är inga satsningar!
  • 67'

Ambrosino på marken i smärta efter tacklingen, jag spelar fimo för några ögonblick21:59

• 64'

Första drag för tränare, två byten för varje sida.21:57

• 62'

Byte i Modena: Corrado in, Cotali ut.21:55

• 62'

Byte i Modena: Abioso kommer in, Gliozzi kommer in.21:54

• 61'

Tredje bytet för Catanzaro: Sonas kommer in, D'Andrea kommer in.21:54

• 61'

Byte i Catanzaro: Guillon in, Petricione ut.21:53

• 58'

Målet är inställt! Det vändes framåt, och Ambrosino gjorde mål i ett tomt mål, men arbetet förstördes av ett offsideläge från Emelo. Farr ingriper.21:54

• 58'

Modena möjlighet! Chans för Duca, Fulignati kontrar med en låg utgång.21:50

• 55'

Frispark tagen av Tremolada, Antonini nickade bollen för att rensa straffområdet.21:48

• 52'

Fel i Dukas anfall, Modenas arbete försvinner.21:44

• 49'

Modena fortsätter att insistera, medan Antonini ifrågasätter Gliozzis slutsats.21:41

• 48'

Tremolada försöker med vänsterfoten, ett felaktigt skott.21:40

• 46'

Början av andra halvan av MODENA-CATANZARO! Vi börjar om utan förändringar.21:37

• Catanzaro tog ledningen i slutet av första halvlek, en känslomässig match. Ställningen bröt dödläget i den 16:e minuten, då Emmylou gjorde mål (Vandeput passning). Vandeputte dubblade ledningen i den 25:e minuten med ett perfekt skott från kanten av straffområdet. Tremolada reducerade i den 34:e minuten.21:20

• 45'+1'

Slut på första halvlek: Modena – Catanzaro 1-2! Emilo, Vandeput och Tremolada gjorde mål.21:18

• 44'

TREMOLADA varnades för fult spel på Veroli.21:16

• 42'

Santoro ficka för Gliozzi, han fångar upp Antoninis boll.21:15

Se även  Perugia går till Supercupfinalen
  • 39'

D'Andrea missar ett skott i området och Pergreffi sveper iväg.21:11

• 37'

En match full av känslor, redan tre mål på 34 minuter.21:09

• 34'

Mål! Modena – Catanzaro 1-2! Tremolada nätverk. Santoros inlägg avleddes, Folignati fångade inte bollen, Palumbo blockerades av Petriccione och Tremolada rusade in och satte in den i nätet.

Kolla in Luca Tremoladas spelarprofil21:08

• 33'

Modena har bollinnehavet, Catanzaro tillåter inga luckor.21:06

• 30'

En-två från Catanzaro, gästerna är två mål före.21:05

• 29'

Spänning på planen och domaren varnar Bergrevi och Emilo verbalt.21:02

• 27'

Modenas reaktion, Gliozzi utmanar Folinati: sköt ner i mitten, blockerad av målvakten med knytnävarna.21:04

• 25'

Mål! Modena – Catanzaro 0-2! Fandebot nätverk. Vinnande slutsats från kanten av straffområdet av Vandeput: Vinklat skott, Ciculin skulle inte ha gjort något.

Se Jari Vandeputtes spelarprofil20:59

• 24'

Ett bra inlägg från Ponce åstadkom inget för Modena.20:56

• 21'

ZARO fick en varning för orättvist spel på D'Andrea.20:54

• 19'

En utökad fras från Catanzaro, poängen öppnade upp med ett mål från Emelo.20:53

• 16'

Mål! Modena – Catanzaro 0-1! emoji-nätverk. Vandeputte blinkar och assisterar Iemmello: anfallaren slår Seculin lugnt in i området.

Kolla in Pietro Iemmellos spelarprofil20:50

• 14'

Petriccione Gliozzi förutser och avbryter omstarten av Modena.20:46

• 11'

Catanzaro passar bollen och D'Andrea hittar inte utrymme på högerkanten.20:44

• 8'

Hörna tagen av Modena: Palumbo kryss, Scognamello går utanför.20:41

Se även  4 x 200 blå i finalen för tredje gången! Från 9.35 drar vi igång igen - OA Sport
  • 6'

Frispark från ett decentraliserat läge för Modena, tagen av Tremolada utan resultat.20:39

• 3'

Modena är fortfarande på attack, och Tremolada uppmanar Folignati att ingripa (okomplicerat).20:37

• 2'

Duka avslutar utanför området, bollen går över ribban.20:34

• 1'

Början av första halvan av MODENA-CATANZARO! 20:32

• Vivarinis val: Emilio och Ambrosino i anfall, och D'Andrea och Vandeput på kanterna. Pontisso och Petricione på mittfältet. Biasci och Donnarumma börjar från bänken.19:48

• Biancos val: Gliosi som centerforward, Tremolada och Duca som stöd. Magnino och Palumbo på mittfältet, Cotale och Santoro på kanterna.20:36

• Catanzaro bänk: Sala, Brighenti, Miranda, Verna, Guion, Bombetti, Sonas, Oliveri, Brignola, Stupa, Biacci, Donnarumma.19:51

• Modena bänk: Janio, Ojeda, Battistella, Corrado, Bozanag, Mondelli, Di Stefano, Strizzolo, Mancone, Abioso.19:51

• Catanzaros formation (4-4-2): Folinati – Setome, Scognamello, Antonini, Ferroli – D’Andrea, Pontesso, Petricione, Vandeput – Emilio, Ambrosino.20:41

• Modena-uppställning (3-4-2-1): Cicoli – Ponce, Zaro, Bergrevi – Santoro, Palumbo, Magnini, Cotale – Tremolada, Duca – Gliozzi.20:35

• Det dröjde inte länge innan Modena Catanzaro startade. Gästerna, som återvänder efter förlust mot Como, tar emot laget efter en mållös oavgjord match med Ternana.19:36

• Välkommen till den direkta matchen i den 33:e omgången av Serie B, Modena och Catanzaro kommer att möta varandra.19:33