Green Lantern – Neymar eller CR7? Du kanske överdrev…Meriti och Fagioli är inga satsningar!

Tja, jag tror att det finns en gräns för allt. Byggnad: Efter hiten Cristiano Ronaldo är det ingenting som förvånar mig längre, speciellt om Juventus står på spel. Jag tror dock att i denna historiska period är det kontraproduktivt för alla att kasta ut vissa namn, först och främst för riktiga Juventus-fans. Inom ett par dagar talades det om en möjlig svart-vit Neymar-ankomst och en spännande CR7-retur till Turin. Om Messis ”råd” kommer nära Juventus kommer vi att befinna oss i galenskapens apoteos. Jag vill inte ha någon men jag gillar inte att spela på marknaden. Jag förstår att det är bekvämt för alla att ”fotografera dem mer och mer”. Jag tycker dock att gränsen aldrig ska överskridas. Jag tvivlar inte på att det finns en viss sanning i dessa rykten på marknaden (Juventus är den bästa par excellence-klubben i Serie A, och de ”kontaktas” naturligtvis för alla spelarförslag). Däremot kanske vi också ska fundera på vad Juventus verkligen kan göra och framför allt vad de vill göra. §
Juventus håller på att ändra form. Han vill bilda ett viktigt lag, en perfekt blandning av mästare och ungdomar för att starta en ny gyllene era. Du har inte råd med människor som Neymar eller CR7. Det finns ekonomiska skäl och ”gambling”. Låt oss lämna några tal utanför gränserna för Bianconeri…
Det är bättre att fokusera på mer subtila och påtagliga frågor som Merettis och Fagiolis framtid. Naturligtvis är de inga stora namn men jag tvivlar inte, de representerar Juventus framtid. Den första smakade redan på första laget, och den andra utmärkte sig i Cremona … Jag skulle gärna se dem i laget nästa säsong och inte bara ”för att göra upp”. Två mycket begåvade killar är värda risken. Man måste låta dem spela, ge dem möjligheten att ta planen i Juventus-tröjan… De är italienska, unga och väldigt talangfulla. Varför i hela friden skulle du höra om det i ett utgående marknadsperspektiv? Nej, jag tror inte att det är den bästa lösningen för Juventus. För att skapa en ny grupp hjältar måste du spela lite. Och se upp, jag tror inte riktigt att Merretti och Fagioli är vad. Dess kvalitet är redan känd för alla… Det skulle inte vara en bra idé att stoppa det någon annanstans…
Så, för mig, färre flyg och mer förfinade alternativ. Merretti och Fagioli borde spela i Juventus 2022/23-upplagan. Detta är vägen (Mandalorian-citat).
Avslutning i tv-serien Di Maria. Väntar på det men inte i all evighet. Jag hoppas att tiden för det slutliga Fideo-valet kommer att vara väldigt snart. Di Maria är en fantastisk spelare, men Juventus är viktigare…

Se även  Vicenza, Bruschi frikändes vid deras ankomst, ex Catania Baldini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.